44

РЕЗУЛТАТЪТ

преди 11 години

След 23г.,--преход ,...това видяха ПОДРАСТВАЩИТЕ !Краят остава за политиците и управниците в Бг!Преходът това РОДИ!

43

АУУУУУУУУУУУ

преди 11 години

Много интересно, Абе сарЪфе ти до кога ще се правиш на луд. Не знаел за какво го викали . Да не би да е заради спонсори а ,я си помисли . Много филосостваш бе да те правим рапфилософ . И ква стана тя да не те пратят на топло и теб . Кажи за спонсорите че иначе друг ще каже и да не подсмърчаш като болно ***

42

а,сега де?

преди 11 години

България е "независима", и няма ---ЦЕНЗУРА !

41

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Ще кажа на всички сбъркани малки душички, които недоумяват какво точно се случва: Малки мой сладки пиленца, можете да наврете ненужното си мнение по теми които не сте компетентни, точно в дупенцето си пъпчасало! Благодаря за вниманието!

40

АЛОО,...Бг

преди 11 години

Какви са причините ,за текста ...,или това е без значение?

39

Тепавичаря

преди 11 години

Тоя балък се съмнявам да е бил в Рио де Жанейро, че да го намесва в нелепото си стихотворение.

38

Тодор Колев

преди 11 години

София:"Расте но не старее ,.................НЕ СТАРЕЕ, НО И НЕ МЛАДЕЕ"!

37

...!

преди 11 години

"...И ТЪМНА ,И *** ,.......ПОСТОЯННО В *** ЩЕ СЕ БЛЪСНА ....."!

36

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

абе 40ти много си бърз бе... направо ми прочете мнение...ааа мислите във фб-то :)))))

35

азе

преди 11 години

А Богдана Карадочева ,кога ще дава --показания ?Нейната песен за София,...:"И ТЪМНА ,И ***......"

34

Анонимен

преди 11 години

Гадно им е някой да казва истината на хората ....както го прави той!!!

33

!!!

преди 11 години

И всеки *** като го подгонят почва да пищи "аз ли съм най-големия престъпник в тази държава". Ми и да не си ти, ако си сгазил лука ще си плащаш гяволука. Ега ти оправданието "всички го правят" или "има по-големи престъпници от мен". Ти си спазвай законите пък другите да правят каквото си искат. И ако сгазят лука да гонят и тях.

32

Peter

преди 11 години

Не виждам нищо скандално текста по-долу....

31

АМИ ДА?

преди 11 години

След като има почва за нещо ,.то просъществува...!

30

Peter

преди 11 години

A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.Това не е философия,а самата реалност. Добре дошъл в София.

29

Peter

преди 11 години

Българи *** на едно,жълтури всички, заедно с ***.Такъв е живота по кварталите.А вие в 8:00 вечерта кмета ми го фалите.Цел ден пенсионерите не слизат от трамвая.Там е топло, за разлика от техната стая (има промяна)Така ли, къде бе? 20 години криза ни *** бе!Нема що всички големи държавниции Костов и Борисов излезнаха измамници.Чалгата не спира да свири по радиата,мама ви *** ходите си по селата.София стана като шопска салата.На кючеци ли възпитавате децата?!

28

Peter

преди 11 години

A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.Задръстване, свинщина, буклуци.На светофара наравно джипове с каруци.Нахални шофери карат по насрещното, слизат и разменят си юмруци.Забравят, че децата нямат спирачки.По асфалта трупове на кучета и мацки.За 20 кинта сините те пускат,и после на ъгъла с проститутките разпускат.Народа е стадо,обречени са всички, и младо и старо.Мързеливи са, не си мърдат пръста.

27

Peter

преди 11 години

По-лесно им е само с чупки в кръста.Не ме наричай рапър, аз не съм рапър.Рапърите са комици, 90% от тех нема да ти кажат истината НИКОГА.Знай що, щото са страхливци.A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.И както каза брат ми Шо, още преди 10 години, София е джунгла.И ето 10 години по-късно няма никва промяна.А вие рапърите още ли пускате тея Wake неща?Тук заради реалноста, София де Жанейро, тук живеем

26

Pisna mi

преди 11 години

Няма ли да го разпитат и за Illuminati ? Според мен те са най гнусни !!!

25

Анонимен

преди 11 години

Наркомани !