104

до 137

преди 11 години

Посочи една руска банка.За твое сведение Лукойл не е на руснаците.Там играят други сили.Виж предаването "10 степен по рихтер на В.Фъртунов"Да си чувал нещо за трилатериарната комисия?На световните монополи.Има енергиен план-абсолютен монопол върху енергетиката на отделните държави.Те решават къде да се закрие АЕЦ или открие нова.Интереси на големи банки.Политиците ни са кукли на конци,от друго място ги ръководят.

103

Анонимен

преди 11 години

до 140 Сигурно Рокфелер е роднина или олигар на Путин, всичко това пак по линия Лукойл

102

Анонимен

преди 11 години

до 139Не бе проекта е ИЗГОДЕН САМО за Русия, та бг. народеца да я ДОфинансира, както правим всички с Лукойл всеки ден!

101

Анонимен

преди 11 години

139:))) Забавен си :))))

100

Анонимен

преди 11 години

132Не бе ... 200% от територията на Китай са пустини :))) Според географията обаче, пустините заемат около 18% само.

99

обективен

преди 11 години

Американците "крадат" България само в русофилските болни фантазии, виж руските монополи у нас го правят с охота

98

обективен

преди 11 години

до 132Важното е вие да сте под полата на Путин ( на топло):)))) и да тече тук рушка газ, останалото нема значение...Няма ги тези филми вече другаре, няма кой да ви стои зад гърбовете, Раша е средностатистическо гасударство и нищо повече!

97

до 130

преди 11 години

Аз не знам някой да те е карал да угаждаш на САЩ, нито пъ си се затичал да го правиш. Виж ако има руски *** за ***, ще си първи.

96

Анонимен

преди 11 години

Прочетете статията "Кой лобира против АЕЦ Белене" Уестинхаус от 1991 год до 1998 год.е източила от АЕЦ Козлодуй 5,5 милиона долара,Сега точи и от АЕЦ Белене.В тая статия ще разберете за големите играчи.

95

обективен

преди 11 години

Ми много вярно го каза 127, пропагандата от времето на Тато още държи влага на тогавашните набори. Споко другари пенсионери!

94

Анонимен

преди 11 години

За ваша информация, Китай не иска руски газ, цената на който е обвързана с петролни деривати. Не са прости китайците. Не са като нас българите. Китай е решил да не ползва руски газ и да експлоатира шистов газ. Айде сега кажете, че Китай са американски пионки, че да ви се смея един месец.

93

Анонимен

преди 11 години

126Само гледай. Турция не ни е враг. Гърция също. Враговете ни са на изток. Русия и подчинените й колонии.

92

до 117

преди 11 години

това какво общо има с това което съм написал ???

91

Анонимен

преди 11 години

121 Да си припомним историята :Тато и БКП - 1989г България фалира.Лукановата зима и купонна система (на власт са БСП)Виденовата зима, кредитните милионери, обезценяването на спестяванията на българите (на власт са БСП)Станишев - спиране на милиарди евра от еврофондовете, благодарение на което България пропусна огромен шанс да дръпне напред.

90

обективен

преди 11 години

до 121Ма ти си много вдлъбнат бе 121, ми нали от 1944 г. насам с малки изключения (управлението на Иван Костов) управлявате все вие руските подлизурки бе, е ВИЖДАШ ЛИ ЗАЩО е бедна България? Ами заради вас руските ***!

89

Анонимен

преди 11 години

54 много си наивен , че Бойко каазва нямаме пари ?Причината е друга . Централата да не е българска , след като е плащано ! Това е сероизен западен натиск. , а може кражбите в Бълг .Енергетика -много милионери се навъдиха в този сектор.Цената на тока увеличава ли се ? Но не може да надвиши 2 пъти възможностите на населението. Търсят начин да излязат от собствената си криза .Ще стане ли тока по ефтин?В Америка има над 100 АЕЦ и внасят уран от Русия .Америка и Русия ли са виновни ? НЕ,

88

Анонимен

преди 11 години

115Може да дойде и от Азърбейджан.Може да дойде и от новите намерени огромни израелски находища.

87

обективен

преди 11 години

до 116Ами кои са руснаците да вилнеят, като турци и ограбват българите. Малко ли ни грабиха от 44 г. насам?

86

Анонимен

преди 11 години

Същите мекерета, които твърдят, че нямало алтернатива на руските диставки, плюят срещу Щатите, които искат да осигурят алтернатива. какво е това ако не предателство пар екселанс?

85

обективен

преди 11 години

до 100Абре главо куха, ти чул ли си, че Кипър СЛУЧАЙНО е ОСТРОВ, заобиколен с вода и поради това ЛИПСВАТ ДЪЛЕКОПРОВОДИ. Леле колко прости са тия русофили Боже, Боже!