65

до 79

преди 11 години

И какво е свършил? И не започвай с магистралите!Кажи колко работни места е осигурил, как защитава малкия и среден бизнес, колко пъти увеличи заплатите и пенсиите. Какво промени в образованието и здравеопазването?А, че си гласувал за него, беше ясно и без да го казваш. Личи ти, колко си ***.

64

Анонимен

преди 11 години

Игнатов ще задържа мозъчно импотентни ***. За сега се справя, поради простата причина, че като *** на тях им е приятно да ги е*ат през целия мандат на ГРОБ.

63

до 75

преди 11 години

А защо не приложиш Крумовите закони на крадеца Боко бе, кратуно?

62

Анонимен

преди 11 години

До добитъка от ГЕРБ.Не се ли срамуваш, само ти единствен да подкреняш простите? Сам си! На изборите и *** няма да гласуват за Боко, защото и те са по-умни от него :)

61

Без лоши чувства

преди 11 години

Така... Аз съм млад предприемач (на 26 год съм) За 3 години сферата в която инвестирах много пари законите се промениха 7 пъти.... 7 ПЪТИ !!!! С последните промени в бизнеса ми вече няма смисъл и ще го ликвидирам... Така ли задържате хората, които все още искат да правят нещо в България???

60

до 68

преди 11 години

Ей, тутманик, баща ти е червен ***, а всички тук идразяващи мнението си против тиквата Боко, са класи над теб. Защото само *** човек, се съгласява да го управляват прости хора. А ти явно си простичък.

59

Батманм

преди 11 години

хахаха и какви са коментарите на гербаджиите по темата.. ,,Игнатов, за да задържиш брилятните умове, трябва да мачкаш комунистите".. ахахах такъв коментар най-точно описва феновете на партията майка... не знам с какво мога да ви оприлича, освен с органичния, първичен бульон от който е произлязъл живота.. ама то какво да кажем за общество, в което примитив като Пожарникарят е на върха на стълбичката и дори си има психично болни фенове

58

Анонимен

преди 11 години

Игнатов, най-напред се погрижи да осигуриш на студентите прилични социално-битови условия! И хабер си няма министърът как живеят студентите и при какви абсолютно ненормални мизерни, меко казано, условия. Да се разходи г-н Игнатов, напр. до бл. 13 на ТУ в Студентския град в София и да види каква е обстановката там. Срам ме е, че съм българин! Срам ме е, че ни управляват повече от 20 години!

57

Я кобинец

преди 11 години

Не знам за брилянтните умове, ама както е тръгнало тези ще ги превърнем във възвишени...по стълбовете.

56

до 61

преди 11 години

Все пак ....живеем заедно ,никой не си избира ---комшията и родителите !

55

Анонимен

преди 11 години

Да разбирам ли, че Игантов ще осигури заплати по 25 евро на час за да запази умовете? Защото техните заплати започват ПОНЕ от тази стойност! Но заплатите не са основната причина някой да се махне от България, а и беззаконието, престъпността, съсипаното образование и здравеопазване. Пък и да не говорим, че няма луд да остане в държава, където цената на тока и парното се е превърнала в инструмент за терор. В коя друга държава цени се вдигат всеки месец? Една оперативна програма не помага!

54

Анонимен

преди 11 години

Ха да видим как ще привлечеш брилянтем ум,да кажем лекар с 800лв заплата докато в една Великобритания е 15 пъти повече.Или ще им предложиш да съдят картофи.

53

един Бг--лаф

преди 11 години

"Сетила се Мара ,да се побара"!

52

...!

преди 11 години

ВСЕКИ ГЛЕДА ОТ РАЗЛИЧЕН ЪГЪЛ !За едни "брилянтен ум" е едно ,.....за други --обратното ,за трети ---съвсем друго!

51

Анонимен

преди 11 години

BRILQNTEN UM S 500 LV SMQH ME4TITE SA BEZPLATNI

50

Да,да ще стане

преди 11 години

Игнатов мечтай си.На приказки сте великина действия кръгла нула!

49

Берлин

преди 11 години

Аз бих се върнал, ако Игнатов ме подмами с трици.

48

Анонимен

преди 11 години

И как ще ги задържа,на минимална работна заплата и некадърно управление на държавата ли?!

47

Идват избори!

преди 11 години

Идват избори-за да не се срамувате отново-мислете!А това са анализи на изборите от 2006 година, където 2 милиона Българи не са гласували! Защо ли? Ето защо!В следващите години България ще има премиер, когото на Запад наричат популист, подчертават, че е бивш бодигард на диктатора Живков и престолонаследника Симеон, и за когото, например 66% от читателите на e-vestnik смятат, че не става за премиер (виж анкетата). Някои поради несериозното му образование на пожарникар, други заради връзки със среди, които наричат мутренски. Или заради езика и манталитета му. С последното си изявление преди изборите, че трябва да закрият 2-3 министерства, за да дойдат парите при хората направо счупи уреда за мерене на демагогия.По-опасно е, че в набързо сформираната му партия още не е ясно какви са попаднали. В нея изобилства от бивши служители на МВР който са си цапали ръцете в едно доста компрометирано ведомство, доказало се с корупция и сътрудничество с криминални среди. Сред сподвижниците на ГЕРБ в провинцията има субекти и съмнителни бизнесмени минали през няколко партии, само и само да са по-близо до властта. В Бургас например преди 2 години ГЕРБ излъчи кмет, който е осъждан за контрабанда.

46

Анонимен

преди 11 години

Късно е чадо, късно е...