88

belafonte

преди 11 години

Ей, кога минаха 10 години откакто ограбиха България....

87

Анонимен

преди 11 години

До 94То това предложение на практика не променя нищо и в момента давноста е 3 или 5 години а абсолютната 10 г.

86

Анонимен

преди 11 години

Твърде хубаво звучи, че да е истина. Жалко, че това е поредното предизборно изказване. Най-вероятно ще е като условие, ако ГЕРБ останат на власт. Много хора са задлъжнели, а тези безочници ще се опитат да спечелят гласове от тяхната безизходица. А и не ми се вярва бате Боко така да прецака хранилките си - банки.

85

hahaha

преди 11 години

алооооо ДО КОГА ще чакаме нещо за Ким Кардашян????Вече е време да го местя

84

Говорилня

преди 11 години

Хората вярващи в Теорията на конспирация ще си зададат въпроса, дали това не е угодническо и превантивно пренасочване на законодателната иницатива, която да подмени нуждата от Закон за частият фалит, който САМО ние и Румъния нямаме, и който ще рагламентира този така "смело" предложен от гербера 10-годишен срок на 5 години, за да могат Банките да могат по-дълго да търсят вземанията си по непремерено отпуснатите от тях кредити. Един Закон за частият фалит според межд. практика би решил всичко!:!

83

Анонимен

преди 11 години

Познавам хора, които си купиха апартамент с кредит от банка срещу ипотека на същия апартамент. Плащаха 4 години, не можаха да плащат повече и банката им взе апартамента. Обаче кредита им остава. Сега са без апартамент и са задължени да плащат толкова пари, колкото са теглили + още малко, защото предходните 4 години не могат да им покрият даже лихвите. Това го направи БСП, която позволи на гръцките банки да си правят с народа каквото искат.Затова съм "ЗА" такова предложение.

82

Анонимен

преди 11 години

Реално и 5 години срок може да е ок, ако процедурите за изземване на имуществото са по бързи! Пълна идиотщина е след като са му взели всичко на човека и 5 години са му удържали от заплатата да продължава да плаща.

81

Анонимен

преди 11 години

До Килюминати: "Смърт на банките", ама колко *** като теб след това ходят и висят пред банките, лъжейки и мажейки за дохода си, само да докопат ипотечен кредит за да се набутат в голям апартамент, "защото те не можели да живеят в по-малък", видиш ли! И всеки гашник - с айфон на лизинг, а мие коли на автомивка! А после - скимтене: "ама аз няма какво да ям, тези кожодери от банките"... Чакай, бе, "га яде кифтетата - не рива"...

80

с.

преди 11 години

Крепостното селячество приключи отдавна!Къде го има това да си длъжник цял живот!?Че и децата ти да наследяват дългове!Единствената страна членка на ЕС без закон за фалита на физическите лица е България!Само лобистки закони и наредби с цел да се прави евала на банките!10 години са напълно и абсолютно достатъчен срок кредитора да си събере вземанията!След това човек може да започне на чисто!Какво сте заревали като свекърви!?

79

Анонимен

преди 11 години

*** тук, които нищо не разбират пак надушват далавера. Далаверата, обаче е от страна на БСП и врътката с банките, които ти вземат всичко и пак дължиш кредита.

78

до 83

преди 11 години

Направо хлъцнах. Ти сериозно ли?

77

Оги

преди 11 години

Ех няма угодия за вас, мрънкала. Все някой ви е виновен за заплатите и дереджето. Защо бре не влезнете в политиката щом толкоз ги разбирате нещата?

76

Анонимен

преди 11 години

Крайно време беше да се напарви нещо в тая посока! В нормалните държави има частен фалит. Това означава, че ако длъжникът не може да плаща кредита му вземат ипотекираното нещо и той повече не дължи нищо. Благодарение на Станишев условията на гръцките банки са такива, че вземат всичко на длъжника и той продължава да дължи пак толкова, защото изплащането на кредита му остава. Това означава да теглят неговите деца и внуци. Това го направи милата партия столетница, която легна на гръцките банки.

75

му-ха-ха!

преди 11 години

Га ядът кИфтетата - не реват, кога трябва да плащат сметките - дим да ги няма!

74

наглеци!

преди 11 години

Баламите да плащат! Тарикатите - да чакат амнистия!

73

ЕЕЕЕ

преди 11 години

ОТ ГЕРБ СА РЕШИЛИ ДА ФАЛИРАТ НАРОДА, ИНТЕРЕСНО МИ Е АКО 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ФАЛИРА, ДАЛИ ДЯНКОВ ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ПОДДЪРЖА МАКРОПОКАЗАТЕЛИТЕ

72

БРАВО НА ГЕРБ !!!

преди 11 години

Единствената партия обърната към обикновения човек!Само те мислят за него.

71

Анонимен

преди 11 години

Тееее на това Вуте му вика лобистки закон.Емо колко парички гушна за това предложение?Емо какво му е лошото на сегашния закон?

70

Килюминати

преди 11 години

Сатанинските/Банкерски династии Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Рокфелер трябва да бъдат ликвидирани веднъж завинаги за да може Човекът да бъде отново такъ какъвто се е родил СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ. Смърт на Банкеркото/Лихварското робство

69

ентъртейнър

преди 11 години

До 76Това, което си описал е фалшифициран документ с недостоверна дата. А да ти отговоря - разпродава се ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО на длъжника - тази процедура НЕ Е ПОДАРЪК. Но след разпродажба на имуществото длъжникът започва отначало и ПЕЧЕЛИ ЗА СЕБЕ СИ ЗА ВБЪДЕЩЕ.До 77Във Франция не е така - запознат съм с тяхното право. В САЩ и Дания може - би ми било интересно да проуча. Мерси за отговора.