67

теодор комнин

преди 11 години

АКО БЯХМЕ ИСТинска държава., личицето костов отдавна щеше да лежи на наровете в панделата.

66

безотговорници

преди 11 години

Изимиват ръцете на собствената си некомпетентност върху реномето на руския президент.Никой не обръща внимание българските политикани.

65

Анонимен

преди 11 години

Абе Костов не разбра ли, че колкото и да плюе по Русия, американците много добре знаят, че той е бита карта и въобще няма си хвърлят парите, за да финансират маргинализираната му партийка?!

64

До 65

преди 11 години

В японската АЕЦ Фукушима реакторът е американски, които са по - несигурни и никой не ги купува и не ги ползват в Европа и почти в целия свят. Японците имат обща собственост, затова ги ползват. Руските реактори са по - надеждни и сигурни, а реакторите за "Белене" са от най- ново поколение. Като не си осведомен, защото се произнасяш. Има информация, прочети я.

63

Анонимен

преди 11 години

Ако мразя някой повече от Боко, то това е Костов! Приликита са, че и двамата съсипаха България, а разлики няма!

62

Анонимен

преди 11 години

Този как се прави на опозиция, а лиже *** на Боко:)))

61

Анонимен

преди 11 години

Този *** още ли е жив! Мръсника, който съсипа България!

60

До 45

преди 11 години

Най-голяма заслуга за намаляване на външния дълг на България има Виденов, който плати за 2 години управление 2,5 милиарда долара външен дълг, без да вземе стотинка кредит. Той спаси АЕЦ "Козлодуй" защото и от него искаха да я затвори, но той отказа, направи междунар. експертиза на метала на реакторите, която показа, че е по-здрав от всички очаквания и номерът на противниците на "Козлодуй" не мина. Не играеше по свирката на Изтока и Запада, искаше предприятията да работят,затова подаде оставка.

59

сини шмекерчета

преди 11 години

И защо Костов не реве срещу американските тецовеилисрещу европейските ни "патрньори" от ЕРП-та.Кога точно станаха лоши руските бизнес интереси, когато спасиха "Левски" чрез държавната Внешторгбанк или комункациите ,недвижимите ни имоти ,то друго май не остана.Колкото и да е парадоксално Путин поддържа на изкуствено дишане режима на Затворено пиршество узурпирали3 години държавата.Всички останали чуждестранни фирми от "най-привлекателната"икономика в Европа."Храни куче да те лае"-така ли ??!

58

Народе!!!

преди 11 години

Колко много *** пръскат злост срещу Костов! Все им пречи, все нещо им е виновен. Защо ли така? Та Костов от 11 год. не е на власт и няма никакво влияние върху управлението на България! Ако беше крал и въртял далавери, *** отдавна щяха да са му видели цаката. Но не го правят. Значи не става, макар яко да бърка в кратуните на всички *** и им разваля сметките. Нещастници, ако Костов ни управляваше, сега щяхме да сме като Чехия и Словения. Но вие искате да живеете в нищета!Живейте!

57

Анонимен

преди 11 години

Педерът от Драгалевци много кряска, но със сигурност няма да си даде от собствения имот ако се стигне до изплащането на милиарда. Пак ще го плащат льольовците, които въпреки бройката си, са се оставили един малък политически елит да ги дои и да се гаври с тях.

56

да отложим Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., а наште комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

55

Костооов,

преди 11 години

А,не рипай толкова,ами замълчи,както едно време,когато падна от властта,но не за 2г,изобщо,изобщо,щ0то,като се сетя за зулумите ти,ми се драйфа.

54

Ало "Командира&

преди 11 години

Алооо Костов, подобре да не стигне тази статия до Путин , че после пак ще правиш танец ламбада ....

53

putin

преди 11 години

Putin e edin golqm putin

52

Анонимен

преди 11 години

Костов затвори и урановите ни рудници.Едно от многото му"постижения"..

51

М..............

преди 11 години

Анархия е това , друг избор няма България !

50

Патриот

преди 11 години

Командира бил хахахаха къв командир е тоя бе на седерунгелските *** ахахахахаха

49

Анонимен

преди 11 години

Костов тия дни посетил Америка.Казаха по една т.в.

48

Политолог

преди 11 години

Тъкмо си мислех, че мозъчните клетки на Командира от две са станали три, и той ме разубеди.