210

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯZashto ne mi otgovariash? Ti v koia strana si gurbetchia?

209

Торбалан

преди 11 години

Явно вземат пример от нас !!!

208

Анонимен

преди 11 години

Вярно е, че навремето сърбите бяха по-добре от нас, но е вярно и, че сега са много назад и няма да се оправят скоро.

207

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯTi kade si gurbetchia?

206

Анонимен

преди 11 години

аз не виждам какво толкова срамно има да кажем,че сме по-добре от сърбите,бил съм в Сърбия и тази държава в развалини буквално,те и самият народ им е развален,как може една държава да се управлява дефакто от 2 агитки,които като излязат на улицата и си правят каквото си искат,държавата им се управлява всъщносто от едни военни ветерани и убийци на цивилни,как може да твърдите,че са по-добре само сляп човек би го казал,та те си застреляха министър-председателя преди няколко години,тотално беззакон

205

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да ни е криво, сърбите винаги са били по-добре от нас.Когато ние не можехме и на кино да видим Европа и Америка, сърбите работеха там.Ако емиграцията е привилегия за нас след демокрацията, при тях е много, много стара практика.Спомням си като дете какъв лукс беше да си купим нелегално шоколади или дънки от сърбите.Тито се въртеше като пумпал между изтока и запада, но народа беше добре.Дори войната не можа да ги докара да паднат до нашето ниво.

204

Българин

преди 11 години

За 6 октомври са планирани още три масови мероприятия в сръбската столица на военните ветерани, на патриотични организации, както и пренасянето на тленните останки на княз Павле от Белград в църквата Опленац в Топола.РЕЗУЛТАТЪТ Е ЯСЕН, ако стадото геюве се прибере от парада с по-малко от 100 счупвания на кости, значи парадът е минал "добре".Хвала ви, брача србе, вкарайте под земята тия ***.

203

Анонимен

преди 11 години

Няма нерелигиозен аргумент срещу еднополовите бракове, който не е абсолютно ***.

202

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ 227Bravo za otgovora, zaknahti edin goliam +

201

Торбалан

преди 11 години

До От 222 ЧЕПИКА Му Стяга, затова така

200

Евгени

преди 11 години

До До братя сърбиЯвно толкова ходиш колкото и честно говориш, демек никак. Къде видя че са по-добре от нас а, че аз бая походих всички градове които цитираш и двойно повече села... опашките за салам на Метро до нас са 100% от сърби,3-мата най-добри клиенти на Метро 2 са сърби с (забележи) ВАЗ 2101, Вартбург и Опел Кадет :)

199

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен ."Теб май много те сърби г.."?! Мене като ме засърби ще си купя един вибратор и ще си го вкарвам или ще си намеря в интернет някой тъпкач без да участвам в гей паради и да занимавам обществото с глупостите си !!! Вие точно това не искате да разберете !!! Никой не ви забранява да си правите какъвто си искате секс ,но простотията у вас е достигнала своят апогей ,та сте станали да ни занимавате със сексуалната си ориентация !!!

198

Анонимен

преди 11 години

сс

197

От 222

преди 11 години

Не знам защо на Българина все нещо му пречи и най много му пречи ако някой е по добре от него и вместо да си извоюва свободата, така както западните ни съседи се опитаха да направят той стои и чака. Чака 500 години някой да го освободи от задната прашка на османлиите, чака и преди това от византийците, после чака 40 и кусур години да му го мандахерца руский огурец и сега 20 и кусур години се клатушка на американската ракета носител. Еми хвала бе юнаци дето пишете по форуми, но сте мишоци!

196

Оффффф

преди 11 години

До До братя сърбиХахаха това е някаква велика способност българска, да се изкараваме най, най бедните, най най зле,най най ощетените... Щом се чувстваш така в БГ еми бегай у сръбско

195

Торбалан

преди 11 години

До Чети малкоНе , не съм....В момента пътувам,та затова "дръннах" У вместо И !!! Ух че си мнителен ....Ако не си забелязал Родните ПЪТИЩА Бая РАЗДРЪНКАНИ .

194

До братя сърби

преди 11 години

За бога братя сърби недейте влиза в ЕС иначе тежко ви и горко. Виждам, че без ЕС се справяте повече от чудесно, виждам усмихнати лица и в Ниш и в Белград, а не сивотата, която цари тук в България - член на НАТО и ЕС и *** на своите американски господари.А относно 219 - много си далеч от истината щом вярваш на новини, а не на собствените си очи, тъй като аз съм Българин, но често ходя в Сърбия и виждам с очите си нещата такива каквито са! И след войната там пак са по добре от нас!

193

Торбалан

преди 11 години

До Чети малкоОсвен да чете ( Обикновенно ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ), Чевек трябва и да МИСЛИ ,Поне Малко !!!И Едно Въпросче??? Правиш ли Разлика МЕЖДУ Статистика и СТЪКМИСТИКА.???!!! Пак се размях,що така !!!

192

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯTeb mai mnogo te surbi g....

191

Чети малко

преди 11 години

До ТорбаланТи да не би да си сърбин, като гледам как пишеш на български явно си.Фактите говорят брато, фактите, не форумджини икономисти-философи.На добър час на сърбия с Русия дето им дава кредит да платят заплати и пенсии за 2 месеца :)