103

Възмутена

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ!Чалгата да се пее и у нас ,само в кръчмите ,за да весели пиянките,а не да извращава децата по открити сцени,телевизии и радия. т

102

anonimna

преди 11 години

do 105 mnogo typo ujasno typo tragni utre na uchiliste pone

101

Атанас Русев

преди 11 години

Уважаема г-жо Кабаиванска,струва ми се,че унижавате порното,като го сравнявате с чалгата."Политиците" и "интелектуалците" на България престъпно оставиха чалгата да доминира в страната.

100

Анонимен

преди 11 години

До бесен.едно време и на мен ми натрапваха тая класическа музика.да не ти пука

99

отчаян

преди 11 години

И в най-черните ми мисли не съм допускал,че ще дойде време да защищаваме хора като като Кабаиванска и Гяуров от помия излята срещу тях от хора наричащи себе си българи...Но какво да очакваме от хора поругали дори националните си герои Ботев и Левски и чиито кумири са Азис , Прашката и Златките...Може би си заслужаваме съдбата като народ...

98

ПЕВАЧКА

преди 11 години

Порно чалгата е доходоносен бизнес независимо дали си черна или руса важно е да има мутри и много чичко паричко,може да пееш с *** и без ***,акъл не трябва важно е да въртиш добре *** и цици.

97

Наблюдател

преди 11 години

"Ако това е възпитанието на масите тук, това е гибелно, заяви Кабаиванска." Разбира се, че е гибелно! И ми се струва, че това се прави нарочно - българите да загинат, за да се отвори място за друг един етнос, който е малко нещо нежелан във Франция и в другите западни страни. Дано да греша! Бог да пази България!

96

sever

преди 11 години

postignahte celta sii.ot stara planina kam gresia vsichko e chalgashopi i makedonci i malko *** guvecha e gotov

95

Анонимен

преди 11 години

Много ми е смешно: чалгарките са канени във всякакви медиини изяви, като че ли са лицето на нацията. Нашите политици ги слушат. Вие какво искате? Политиците, които се страхуват от средна класа да харесват стойностна музика. Ами те с е страхуват от наченки на такива....как ще управляват после.....Затова чалгарките управляват тази държава заедно с водачите ни и децата бягат и само пенсионери и роми....тук живеят добре.

94

Анонимен

преди 11 години

VSE PAK E RAINA KABAIVANSKA A NE E PEPA PRASHKATA FAKT ILI NQKOI KIFLA ?4E ZATAPQVAME PROGRESIVNO SI E FAKT

93

la tuto gratzi

преди 11 години

calgata ya slusat,ludite,geyovete,***-prostitutkite,pederasite i umstvenno izostanalite choveski sisestva.nakoy evropeets nadali e chuval za calga,horata slusat priyatna iyi komfortna kachestvenna muzika.vsichki calgari da mi napravat po edna *** zadnitsi takiva....

92

бесен

преди 11 години

Аз не натрапвам на никого класическата музика и в частност творчеството на Кабаиванска... Но не искам и на мен да ми натрапват чалгата и от всеки ъгъл , всяко заведение и всяка телевизия да ме залива чалга помията...Хората които имат нужда, си купуват диск с класическа музика, ама не съм чувал някой да го надуе през балкона...А що се отнася до Кабаиванска и съвременните българи ,ми идва на ум приказката за бисера и свинете...

91

С неуважение

преди 11 години

До С УВАЖЕНИЕ!Райна Кабаиванска е оперна певица от световен ранг,а нашите певици в чужбина се подвизават само в кръчмите.

90

Анонимен

преди 11 години

глухари.не се правете на музиковеди.които и каквато музика да си слуша.кво филосовствате

89

тцЪ

преди 11 години

* иЗкуството. Извинете за правописната грешка, поувлякох се.

88

тцЪ

преди 11 години

Тия пък долу тръгнали да сравняват чалга-певачките с Кабаиванска. Разликата е от земята до небето (буквално). За оперно пеене се изисква талант, техника, желязна дисциплина, години школовка на гласа... За маанетата от певачките се изисква просто да хванат микрофоня по-провокативно (ако не могат, просто да си го заврат по отверстията) и / или просто да показват ци*и и пу*ки неволно. Сега вие си преценете кое е искуството и кое порнографията.

87

дф

преди 11 години

Еми да освен това чалгата води то затъпяване

86

до 105

преди 11 години

Без уважение - вземи провери кога се появява операта и тогава се изказвай.

85

32

преди 11 години

Чалгата се изпълнява в някое долнопробно заведение.Ако беше нещо толкова велико ще ще да пълни стадиони и зали.

84

Анонимен

преди 11 години

Не само музикално, но и интелектуално порно.