56

Анонимен

преди 11 години

А как Пенев не е доказал и той класа с 2 автогола? :)

55

Анонимен

преди 11 години

у брееееееееееее,а сега след като ги возят с правителствения самолет и НСО почне да ни глобява за това,че не правим път на правителствените лимузини,возещи бистришките мачки,и другите футбалери на народО,ще бият на световното подред...благодарско за новината

54

Т.Живков

преди 11 години

Виждате ли какъв наследник съм си обучил? Голове вкарва отвсякъде, стига останалите да спрат да играят. Дори го научих да казва, че не е комунист, а да вика, че всички останали са такива. Браво на мене, браво и на Бойко, достоен син на Партията!

53

Алекс

преди 11 години

Бойко Борисов загуби най важния мач,мача с народа.Народа те намрази Боко и не те иска на терена.

52

Iveta

преди 11 години

Ама той си е класа отвсякъде...

51

още два гола

преди 11 години

На следващия мач другарят Борисов ще вкара още два гола. Дори без да излиза на терена. Със заповед.

50

Анонимен

преди 11 години

Че кога ББ е губил мач??? Това е точно като в комунистическите времена!Всички медии и псевдо-журналисти му се подмазват,превъзнасят го и възхваляват! Даже и оди за него пишат! А ТОЙ се разтапя от кеф,горкия ***!!!

49

по втория начин

преди 11 години

Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

48

Към останалите прест

преди 11 години

Към останалите престъпления на пожарникаря се прибавя и фалшифицирането на футболни мачове!

47

черен пояс по карате

преди 11 години

В юношеската си възраст Бойко Борисов посещава спортните зали на МВР. Там придобива черен пояс по карате. Придобива още анцуг от ТПК "Родина", сини гуменки "Пирин" и ръчен часовник "Красная Победа". За негово съжаление останалите шкафчета в съблекалнята били заключени.

46

Първо Място

преди 11 години

Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Лиляна Павлова и Делян Добрев печелят Първо Място в конкурса Нашият шеф е най-тъпият на света!

45

do КОШМАР

преди 11 години

*** като тебе са "КОШМАР"

44

КОШМАР

преди 11 години

Няма как премиерът посред бял ден да зарязва всичко, за да ходи да рита топка, а ние да мислим, че нещата ще се оправят от само себе си. Няма и министър-председател с такъв график, който позволява ритането на топка по обяд и рязането на ленти преди и след обяда. Това означава само едно че Бойко Борисов не работи нищо.Странното е, че няма родители, които биха одобрили подобно поведение на детето си да се изнася от училище, за да рита топка но на Борисов му се радват. Че и за Футболист на годината ще го изберат Никакъв хумор и никаква ирония не виждаме в тази история. Така навремето Слави Трифонов и Ку-ку бенд уж се подиграваха с чалгата, пееха уж иронично попфолк парчета и лека-полека се превърнаха в истински чалгари, чиито клипове се въртят по телевизия Планета.Вчера строи магистрали, днес художник и фугболист, утре поет, Борисов е на път да осъществи идеала на Людмила Живкова за всестранно развитата хармонична личност. Работата е там, че ще остави след себе си всичко останало всестранно разбито и много, много далеч от хармонията!

43

Само завиждате

преди 11 години

Само завиждате на спортните постижения на любимия велик вожд и учител на българския народ, другаря Тодор..., пардон, другаря Борисов. С гениалните си два гола, той само отново подчертава възвишеното си изтънчено футболно изкуство, бляскавия си дрибъл с топката и тънкото си брилянтно чувство за вкарване на голове!

42

Анонимен

преди 11 години

Бойко е pi444 както винаги ... само да стои по-далече от Стоичков, че въпросния е позакъсал с парите и като нищо ще го забърка в някоя каша.

41

до 51

преди 11 години

нещо граматиката ти куца.Ти за КОМУНИСТ чувал ли си? Или те за теб са КОМУНИЗИ?!?!?!

40

въздух под налягане!

преди 11 години

Двадесет и две празни тикви ритат кожено кълбо, пълно с въздух под налягане!

39

два гола от една дуз

преди 11 години

Какво ли не е готов до направи пожарникарят, само и само за да го дават по кабеларките! Даже да вкара два гола от една дузпа!

38

Анонимен

преди 11 години

Баси и мутренската държава си направихте бе, хорааааааааааа! Чалгарияяяяяяяяя!

37

няма детство за деца

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Това е върхът на гербавото перверзно мислене. Първо лишават децата от родители, след това ги лишават и от родителски грижи, а на края, по време на мач, събират пари за тях! Защото режимът на пожарникаря се е погрижил, да няма детство за децата на България!