111

Анонимен

преди 11 години

до муспиТи си дяволско изчадие, личи си!

110

до 148 от 142

преди 11 години

Намери си го сам и го гледай."Не хвърляй бисерите на прасетата, защото те ще ги стъпчат"Ако искаш да научиш, вкарай труд и усилие. Действия тъй не привични за евреите.Информация на готова, ще донесе *** коментари.

109

Анонимен

преди 11 години

до 147 ти не си луд само изказването ти е налудничаво , бъди спокоен по просто е , няма конспирация чисто и просто са си можещи сценаристи - винаги са имали дар слово , това им е от търговията вече 5 хилядолетия , режисьори -нова професия но стара колкото света , артисти -естествено и най-вече продуценти киноиндустрията е нещо много сериозно , човешката илюзия носи страшно много пари но това става с къртовски труд и висок професионализъм подплатен с много учене .

108

муспи

преди 11 години

Ние не сме евреи, нито араби, и когато тези бясни кучета се хапят едно друго се кефиме.

107

Анонимен

преди 11 години

До 142 разказвача на басниСлед като се опитал да метне всички и да продаде компанията и съответно петролните ресурси на САЩ, леко е стопиранТа кое и на кого е щял да продаде , би ли конкретизирал.

106

до 137

преди 11 години

Съжалявам евреино, всичко написано са факти. При това проверими. Като истински еврейски пропагандатор, ще ме обявиш за луд :))). Да но хората ще проверят и ще видят, че всичко написано е истина. И какво правим :)). Ще разберат, че си лъжец. А аз не съм луд.Да живеят фактите! Долу Пропагандата! :)))) Особено еврейската.

105

до 139

преди 11 години

Ама колко ми беше драго да чуя че заради тоя клип са очистили хамерикански посланник и охраната му в Либия и че протестират пред посолствата на САЩ в Йемен и Египет мюсюлмани. Дай боже още жертви..хамерикански много ясно. Бий, бий Бий мръсната долна цинична хамериканска *** мюсюлманино. Не че и тия дето вярват в исляма не са ***.

104

Анонимен

преди 11 години

До 141 ти това ли гледаш само , много си елементарен

103

муспи

преди 11 години

Моамет и бясното му страшилище алах са същото плашило - моше и яхве. Те са извадени от пропаста за да воюват с бялата раса. Защото, Бог е проява в бялата раса, и е дошел на Земята за да я отърве от диваците. Те се съпротивяват с инстинктите на нечовека.

102

Анонимен

преди 11 години

до 138 ти какво предлагаш като се е променил света , Щатите да си приберат самолетоносачите и да те оставят ти сам да се опраявш с ислямистите , можеш ли , могъл ли си го някога а , мнго си еркек , но на думи.

101

до 130

преди 11 години

Чуйте трогателната изповед на Ходорковски от затвора. Ще разберете еврейската психология до някъде. За тях животът е пари и това е всичко. След като се опитал да метне всички и да продаде компанията и съответно петролните ресурси на САЩ, леко е стопиран. Взети са всички финанси и са му дали 2 седмици аванс да напусне Русия и да ходи където иска. Той без пари отказал да ходи някъде. И попаднал в затвора. Цялото е по-интересно.

100

Анонимен

преди 11 години

136 горката Мадона , хахахахахаа , ако мислиш че такива ид*оти като тебе я интересуват.

99

Анонимен

преди 11 години

Цинична е и политиката на САЩ по отношение на страните от "третия" свят.

98

Анонимен

преди 11 години

Браво 133 ти си гения на мисълта титатана на руската Революция , живей си в твоя измислен свят , аз не желая да те следвам мерси , мен по си ми харева Холивуд , егати кукувците има тука.

97

Анонимен

преди 11 години

Защо Мадо мислите, че преди години изведнъж стана фенка на Кабала, разнасяше да продава вода, опята от 7 равина. И познайте, какво започнаха да правят феновете й.

96

Анонимен

преди 11 години

К'во общо има американското правителство с американски гражданин примерно който е направил този клип с цел да компрометира държавата САЩ ***, ОВЦА Хилъри?Това е все едно аз като ненавиждам исляма, но съм БГ гражданин, но и презирам правителството на Тиквата, да запалят мясюлмани посолството в Йемен или Египет на България щото съм бил бг гражданин.Да ти е.а майката проста, Хилъри!

95

Анонимен

преди 11 години

До 129 да ама актьора Рони дето му се подигравахте майката ви разката.

94

до 124

преди 11 години

Холивуд е създаден с дейно еврейско участие. Един сценарии се пиша и преглежда и от група психолози. Пипва се до детайли, какво да внуши на публиката. Това са проектите МК-Ултра, програмирането Монарх. И мощното използване на прословутия 25 кадър.Това е основният смисъл на холивудската манипулационна индустрия.Другият е, че създават модели за подражание. Или актьор, който има фенове. Които правят всичко, което той прави. Блестящ пример за такова нещо е Мадона.

93

Анонимен

преди 11 години

не е лошо Мъдона да им обясни за ползата от свобода на изразяването в изкуството и филмопроизводството в частност

92

Анонимен

преди 11 години

до 127 Ще ти отговоря , защото не посмяха едно е СИВ и Варшавски договр а съвсем друго 16 Республика , някой някъде там на високо се договарял за това не обърнаха внимание на дупедавеца Тодор и негвото ЦК. А иначе заветната им мечта са проливите и Константинопол ние сме само спирка , за какво мислиш сега се опъват за Сирия , тя им е последна надежда , Черноморе е затворено море ,а за Средиземно море и корема на Европа се минава през едни такива теснички места като Гибралтар , Суец , Босфора и Д