250

Анонимен

преди 11 години

Ше плати народеца,шот толкос му е акъля.Зимата лйошите руснаци ще спрат трабътъ за месец,да измръзне матряла,да изтрезнее и да разбере ,че газовият и нефтения пазар са разпределени . И не може да се щъка като пеперудка.

249

Няма страшно

преди 11 години

Просто Руснаците си искат комисионните дето са ги дали на Р.Овч. Прави са да ги искат -- това са си разходи.Ь, защо няма страшно, еми съдът най-много да реши Р.Овч. да върне парите -- парите са похарчени за Р.Овч., така че той да му мисли.

248

hagen

преди 11 години

До 234Обърни внимание на това което си написал.Симеон Дянков е казал че проекта може да види бял свят ако се намерят инвеститори.Това казва и Трайчо Трайков.Типично по комунистически извъртате нещата само и само да пасне на вашите клевети.И нека да се разследва кой е подписал договора на крак и ще се разбере кой колко е прибрал в джоба си.

247

До Ариана

преди 11 години

Ариана , е както виждате и без вашият израз " руски *** " , токът в България е 4 пъти по скъп ? Не искате ли да знаете защо е скъп и поскъпва ? Много добре знаят че се нарушава договор , и това пак ще влезе в цената на тока . Няма значение израелците ли харесвате или руснаците , Търгува се в интерес на България ! Нищо че Американците плюят Руснаците , купуват от тях - уран , злато , диаманти и т н .

246

вЕрвайте им

преди 11 години

НИМА НЯКОЙ ОЩЕ ВЯРВА НА ТВЪРДЕНИЯТА НА ГЕРБ?-Според Дянков вече три пъти сме преборили кризата, а заплатата ни е средно над 1000 лв!!!-Според Президента сме страната с най-добър бизнаес климат в Европа, само дето ни един инвеститор не усети това!!!-Пак според Роско сме най-проевропейската нация, само дето никой не попита Народа дали е така.-А според класика в ЛЪЖАТА и МАНИПУЛАЦИЯТА, бащицата Борисов сме цъфнали и вързали! Отличниците на Европа....само дето сме най-бедния и унизен народ!

245

До 251

преди 11 години

Ти явно си от "юридическия екип" на шамандуркото от снимката. Простичък съвет - попрочети за историята на договарянето на 2-та реактора и площадката и после се излагай колкото си щеш. Печелиш и в двата случая ... най-малкото ставаш за клоун.

244

Анонимен

преди 11 години

Мога ли да попитам разбиращите ГРЕБ ,колко работни места откри с колко подобри икономиката на страната та си позвалява сега да плаща неостоки по договори които не сключвал и не прочел ?Това не е проста табота да си примиер та един народ сложи пожерникар за това е сега ще плащаме

243

янки

преди 11 години

Дилянчо е магистър по изкуствата! Той е кукла на конци във вожда ни ББ. Сега почва голямото оплюване на предишните правителства, за да се се оправдаят за 1 милиард, който ще плащаме ние данъкоплатците. Бойко Борисов се подкрепя от САЩ защото е бил техен агент, пардон сътрудник.Това е политиката на ГЕРБ. А в бъдеще ще си плащаме по-скъп ток и от там невиждано увеличение на цените на абсолютни стоки. Да ни е честито! А Бойко вече е милиардер.

242

R.OVCHAROV

преди 11 години

NE POSTROIM LI BELENE -TRIABVA DA VRASTAM KOMISIONNATA ! DOLU GERB

241

анонимен

преди 11 години

253 щастлив човек си да знаеш -:)))) щастлив че не те знаят кой си ..дето ръсиш глупости тук..и пак казвам..щастливец си

240

Изперкали

преди 11 години

Руснаците са изперкали, сигурно тази гениална мисъл е дошла в главата на Путин докато е карал самолета в обкръжението на жерави.Сега в САЩ са в ПАНИКА, следващия иск ще е срещу тях за Аляска -- пропуснати ползи.Обръщам се към *** комунисти, дупедавци, за които да продадат България на Руските комунисти е цел в живота. Нещастници ще бъдете настигнати от възмездието!

239

Истината

преди 11 години

ИСТИНАТА ще се разбере само след има, няма десетина месеца когато тия нещастници паднат от власт.

238

Ясно като бял ден

преди 11 години

Толкова ли е трудно да се заяви ясно пред народа, че сме си поръчали АЕЦ "юнашки" и без да си направим сметката, че не ни е по джоба и съответно да се търси отговорност от "юнаците" дето са подписвали и са се ухилвали пред обективите за снимка с която "да останат в историята". Вместо това се ръсят многословни глупости и пълни безсмислици от хора като "юношата" на снимката, който се е навил за министър в пристъп на мегаломания. Накрая най-вероятно ще обере пешкира заради множество други предишни.

237

radioprestilka

преди 11 години

Министър Добрев жалко, че сметката по осъдителното дело няма да я плащате вие, а целият български народ! Много ме съмнява, че още тази зима цената по делото, както и сметката за адвокати, ще бъде калкулирана в цената на електроенергия! Това обяснете на потребителите в България, номера със зелената енергия, минала през БАКБ няма да мине два пъти, ако ли пак тя е виновна, Това ще бъде най-печелившата банка за годината, в световен мащаб!

236

Анонимен

преди 11 години

И да загубим пак ще платим.Бензина ще стане 5 лева и нека залупения ни народец протестира.Пак ще реват ,че Русия не давала,ЕС не давал ,държавата не давала...

235

ДС

преди 11 години

Крадливите болшевики и комунисти да вървят по дяволите!Боби стискай ги тези здраво за жадните за пари гърла!

234

БАНИЧАР ДИРЕКТОР

преди 11 години

БАНИЧАР ДИРЕКТОР НА АЕЦ - НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА НО В БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ГО ИМА. КАЛИНКИТЕ ЗАКОПАХА ГЕРБ И БОЙКО И ТОЙ ЗАСЛУЖЕНО ТРЯБВА ДА ЗАЕМЕ КИЛИЯ В ЗАТВОРА НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ С ИЗГЛЕД КЪМ ГЬОЛА И ДА ПЛАТИ НЕУСТОЙКАТА ОТ 2 МИЛЯРДА ЛЕВА!

233

дзвер

преди 11 години

251...не си изпил 'апчето бе..."Руските производители са завършили работата по изработването на корпуса на реактора и вътрекорпусните устройства. Работата по втория корпус е на завършващ етап, проведени са хидроизпитания на корпуса на реактора и на горния блок за 2-ри енергоблок, изработени са резервоарите на системите за аварийно охлаждане на активната зона, компенсаторите на налягането, парогенераторите, шлюзите за персонала. По-голямата част от оборудването е изработена, приета от съвместната българо-руска комисия и досега се намира в складовете на предприятията поради отказа на НЕК да го приеме. Изпълнен е и обемът на проектните работи по устройството за локализация на стопилката на активната зона, по херметичните шлюзове, претоварващата машина, турбоагрегатите и друго оборудване от удължения цикъл на изработване", пише в прессъобщението на АСЕ за заведения иск. В него се припомня още, че по искане на Агенцията за ядрено регулиране на България, след аварията в АЕЦ "Фукушима, са разработени стрес-тестове на проекта в съответствие с нормите на Международната агенция по атомна енергия (МААЕ). "Те бяха разгледани от експерти на МААЕ от гледна точка на съответствието на проекта по всички "постфукушимски изисквания за безопасност и получиха положителна оценка", посочват от АСЕ.Създадена бе работна комисия с експерти на НЕК и АСЕ, която да прегледа поръчките, фактурите и плащанията, за да се изчислят финансовите въпроси между двете страни. Чии сметки на колко възлизат засега не се знае. Само до преди седмица Михаил Андонов, шеф на "Българския енергиен холдинг", собственик на НЕК, твърдеше, че работата на тази група продължава. За руснаците обаче изглежда комисията е приключила дейността си и АСЕ е внесла иска си. Претенциите срещу закъсалата финансово НЕК идват две седмици след като бе подписан договор с американската "Уестингхауз" за анализиране на възможностите за използване на поръчаното за АЕЦ "Белене" оборудване в изграждането на V блок в АЕЦ "Козлодуй", който да е хибрид от руски и западни технологии.

232

Анонимен

преди 11 години

Не мога да си обясня защо в този сайт пишат толкова много комунисти? Ще ви изкормя ако ви набарам, изчадия антибългарски.

231

Ариана

преди 11 години

Руски ***...а ние кога ще искаме обезщетения за избитата българска интелигенция и унищожаването на поминъка на хората след 45г?