43

до 49 Жоро

преди 11 години

Жорко, ти *** ли си ? Андроид е името на операционна система. Операционните системи не произвеждат телефони. Също както IOS не произвежда телефони. Отговори ми : съвпадение ли е че си толкова глупав и си фен на епъл ?

42

tvtv

преди 11 години

Az pak si imam edno galaks4e note i sam si mn dovolna :))) nali moga da se chuq s blizkite mi :))

41

Жорко

преди 11 години

Няма как да се види нещо, което не съществува. Я като си такъв майстор, покажи ми телефон който е произведен от андроид.

40

Twenty2

преди 11 години

I kakvo stana, qbalkata se okaza kradeca, ima6e edna pesen na spens , krudeca vika drujte kradeca, da im zabranqt vsi4ko na tiq

39

до 42

преди 11 години

Викаш епъл произвеждат ВСИЧКО :)Е няма такъв комунуиден колхозен зомбиран израстък като теб :))Епъл майка, баща, вздух, земя, да се поклоним дружно на епъл :))

38

до Жорко

преди 11 години

"Андроид нямат нито един произведен телефон за ралика от Епъл които от десетилетия са на върха"Андроид е име на Ос! Все едно да кажеш IOS са произвели еди-какво си ... доста некомпетентно изказване! Съвпадение ли е, че тачиш Епъл ?

37

до 28

преди 11 години

" до сега не съм видял такава истеряи за продукт на друга фирма брааат ;)"------------------------------------------------------------------------------------------------------------ооо има, подобни истерии стават в сектата на Муун, Свидетелите на Йехова и други подобни! Истерията е за истерици, не е за нормални хора!

36

до 42

преди 11 години

Жорко, Жорко, толкова си ***, че дори не те съжалявам. Хайде да не се изказваш за Android, защото от приказките ти си личи, че не си го мярвал дори.

35

Убавец

преди 11 години

До ЖоркоДесетилетия викаш ???ХахахахахаЕй много заблуден ай-маняци :)

34

Жорко

преди 11 години

до 41Епъл произвеждат ВСИЧКО. Отвори им сайта и се увери сам.

33

Анонимен

преди 11 години

А какво точно произвеждат епъл Жорко :), чипове ли, екрани ли ...какво :)

32

Жорко

преди 11 години

до 38Андроид нямат нито един произведен телефон за ралика от Епъл които от десетилетия са на върха.

31

до 36

преди 11 години

***, нямаш 2 лева, взел си телефон на изплащане и се надуваш ... жалка работа

30

Анонимен

преди 11 години

Да жоро затова андроидските телефони са повече от ай сиктирските :)То в САЩ ако не го дават ай сиктир фона за 200 долара, никой няма да го вземе.

29

Жорко

преди 11 години

Тука разни скъсаняци дето още ползват телефони с копчета са много смеши като възхваляват разни ментета, които на всичкото отгоре работят с анроид. Никой нормален човек няма да си купи телефон дето работи с някаква шльокавица като анроид.

28

Fen

преди 11 години

Гроздето е кисело,а скъсаняци?

27

Анонимен

преди 11 години

Популярно е заблуждението в БГ, когато говорят за цени да не знаят че става дума двугодишен обвързващ договор с оператор. Те операторите могат и без пати да ти го дадат с 2годишен договор ако поувеличат малко месечните такси.Кви галаксита 3 за 100/200 долара бе наивници?То че чалгарската българска тъпотия няма граници е ясно, ама и журналята нарочно понякога заблуждават УФцетИ.

26

Анонимен

преди 11 години

Няма го стив джобс и ябълката отново загнива, не успяха да предложат нищо ново и иновативно и се хванаха на хорото с патентите, но ето, че топката се връща обратно и ...

25

тцтц

преди 11 години

Ама Amazon знаят ли че ще пускат Galaxy S3-ката ефтина или не си им казал още ? Аре ако такова,звънни им да ги осведомиш,че за $100 ще ми е още по-добре да си го купя,даже и няма да си чакам ъпгрейда след 2 седмици..

24

Бивш Епъл юзер

преди 11 години

Сори Епъл 2007-2008ма бяхте най-добрите, сега обаче гугъл, самсунг и HTC ви минага, затова и ви смених, живеете на става слава. Жалко е когато давате милиони за дела вместо за иновации, както беше преди 5 години.