113

до 125 и 124

преди 11 години

Всъщност то вече почти стана - парцелираха България, раздадоха си я под масата и ви намериха отдушник на недоволството. А колкото до това дали съм виждал *** - две години съм отбивал военната си служба с *** и турци. Съвсем отговорно мога да заявя, че повече ме притесняваха турците - с *** се разбирах чудесно. Повечето от тях излязоха със занаят, и искрено се надявам и в момента да го упражняват.

112

boh

преди 11 години

Ако бяха българи до сега да са в затвора,кво толкова толерирате тази черна *** :@

111

Алов

преди 11 години

Имат ли осигуровки та ги държат в болница ***? Да им оставят всеки път по гетата такива изотопи и живак да си ги навират по ушите.До сега един политик не съм чул да даде обяснение с какви пари ги лекуват.

110

Qdosan

преди 11 години

Сигурен съм, че въпросните *** дори нямат здравки осигуровки, а заради това че са пострадали поради кражбата сега, ще ги лекуваме безплатно и то кой плаща пак ние.

109

Анонимен

преди 11 години

Ми раздайте им повече такива уреди!

108

seselby

преди 11 години

Пожелавам им бързо и безболезнено пренасяне на он'я свят! И на тези, които са били около тях, пожелавам същото. И на всичките подли,*** и *** недоразумения на природата (***) по нашата българска земя - пожелавам го отново.

107

Анонимен

преди 11 години

Какво лечение ! Не стига че са крали ами сега и пари на данакоплатците ще харчат.Най-добре е да им се дадат още такива контейнери да разглобяват и да хапват цезий 137, а ако може и да се включат максимален брой от махалата .

106

bg

преди 11 години

da gi biaha ostavili po dulgo da sedi u maalata 4e da izpukat wsi4kite

105

Анонимен

преди 11 години

махнете ги ..........ще откраднат и болницата!!!!!!!!

104

До Иван

преди 11 години

Ти май си виждал *** само на картинка. Ама като пребият баба ти заради 5 лева и две кокошки тогава ще видим каква песен ще запееш. Ако не ти се вярва питай бабите по селата как всяка вечер заспиват в страх и не смеят да излязат от домовете си по тъмно, че не се знае какво ще им се случи. За откраднатата и съсипана реколта вече не става и дума. Хората буквално ги е страх за живота им!

103

Ivan Grozni

преди 11 години

След като манаглите , омазаха името ***, а сега и името роми... как ще ги наричме в следващата(хиляда седемстотин деведест и седма) декада на включване... водки ?!? менти ?!?!

102

Анонимен

преди 11 години

Ъъъъ, случайно да организират екскурзия до Чернобил? Ако не, дайте да пуснем слух, че там има много жИлязУ и мисля, че тия сами ще хукнат на там! Ех, мечтиииии!

101

Иван

преди 11 години

Най - лесно се манипулира озлобена тълпа: просто й посочи кокошкарите и я остави да лае, без да вижда какво всъщност става.

100

Анонимен

преди 11 години

*** трябва да ги облъчват всеки ден до пълна стерилизация! Това е решението на тъй наречения "ромски" проблем!

99

Куменов

преди 11 години

Не са никакви роми, ами са долни ***!!

98

"Браво"

преди 11 години

После да плащам здравни осигуровки... за да лекуваме *** и то престъпници. Данъци... да даваме социални от които те просто се роят. Да плащам ,да плащам... и нищо да не получавам!

97

Анонимен

преди 11 години

*** ги прибраха за наблюдение а лекарите от бърза помощ и полицаите, които са имали контакт с тях, те какво? А за Банев наказание ще има ли или него го интересува само колко скраб ще изнесе от Полимери и едва ли го вълнува охраната на някви си радиоактивни неща.

96

Анонимен

преди 11 години

Много добра вест за днес!Настроението ми се оправи !Мислех си , че всичко е загубено (откраднато) от *** в тази държава, но ето започнаха на изотопите да крадат ..... еми честито на 7, 19, 32 и 52 годишните *** - няма да изкарат дълго - най-много още тон да отмъкнат и ще се разложат отвътре Цудесна новина !

95

Иван

преди 11 години

Днес бг, каква ви е играта на вас, че през ден пускате такива материали и настройвате хората допълнително?! *** са виновни само на нереализираните хора - проблема на България е в българските крад...политици, които си разпределиха страната, докато такива като вас хвърлят прах в очите на хората.

94

1

преди 11 години

ей странна работа, ромите под наблюдение, от къде пари да ги лекуват.за тях винаги се намират, за нас, нямаш ли осигуровки...