48

муспи

преди 11 години

За нас не е важно че ще воюват арменци с турки, а че Бойко и Плевнелиефф ни нареждат на страната на тюрките.

47

бг турчин до 52

преди 11 години

Аз не мразя България и българите. Приятелката ми е българка. Повечето ми приятели са българи. Мразя прости и злобни същества като теб "патриоти", мразя ***, мразя арменци, мразя евреи, мразя също така и простите турци въпреки, че съм турчин. Арменците изобщо не ги обичам. Разбрах какви са когато се наложи да продавам стока на арменец. Много проблеми с този човек. Все гледа да ме излъже. Това са най-гнусното племе за мен.Аз мириша на Нивеа по скоро ти вониш на ***.

46

do 53

преди 11 години

Това не е воля за победа а безкрайна простотия и липса на чувство за реалност.То ако нещата вървяха така в света, сега македония да е световна сила.

45

?

преди 11 години

Защо при 95% от населението арменци,1921г територията е дадена на азерите?

44

парчиш

преди 11 години

Тука пишат разни псевдо-турци. Ако наистина сте такива срам за вас. Наистина ли трябва човек, който е убил да бъде пуснат на свобода ? Животни такива.

43

Анонимен

преди 11 години

бг потурнако, що пишеш на български език, като не си българин бе, резан ***? Ние сме били мразели- а ти не мразиш ли страната, в която си се родил и живееш бе, изроде миризлив, осмърдян на коч?

42

БГ

преди 11 години

АРМЕНЕЦА ОСВЕН ЧАСОВНИЦИ ДА ПОПРАВЯ,ДА СИ СКУБИ КОСМИТЕ И ДА СЕРВИРА КАФЕ С МАКЪК ЧЕ И ЗА ВОИНА СЕ ГОТВИ КОСМАТИ АРМЕННКИ

41

do 45

преди 11 години

Човеко,защо ги защитаваш,какви братя са ти те,мислиш ли,че един мюсюлманин е останал там след като са били в СССР,религията е мъртва там,приятелю,след сибирския епилептик и грузинеца с мустачките нищо не остава... всичко е до политика,не става въпрос за религия,там религия няма,унищожиха я.Не смяташ ли,че този човек не заслужава да лежи в затвора след като е убил друг?

40

...

преди 11 години

Забележете, вече албанският *** е дошъл да прави пропаганда за неговите мюслумански братя!Сега ще обясни как албанците/азерите били много добри приятели с Бг и т.н.До кога ще го понасяме този манипулатор ***?

39

бг турчин до 32

преди 11 години

За мен няма значение СССР или Русия. Мнението на славянизиран *** с неизяснен произход не ме интересува. Яж ми оная работа *** такъв. Айде у лево, бантускот миризлив!Освен да псувате друго не знаете. Нещастници.Злобата ще ви довърши. Не само вас а и арменските ви *** събратя.

38

do 42

преди 11 години

Недей много се моли защото 80 процента от държавите ще ни пръснат г***вете от секс,ако тръгнем на война.

37

Няма Значение

преди 11 години

Добре казано :)

36

...

преди 11 години

От Сащ били "загрижени"...Е как да не са като чакат поредната възможност за бизнес с оръжия. Повече войни, повече пари. That's how it works!

35

Няма Значение

преди 11 години

Нищо няма да стане, но ако стане нещо дано подкрепим Армения

34

36

преди 11 години

истината боли нали?

33

до 29

преди 11 години

айде айде ,а масовите кланета в Баку над арменци защо не ги споменеш? И откога Турция и Азербейджан са такива приятелчета,мислих,че всички турци са праволинейни мюсюлмани,а не защитници на шийтски шарлатани?

32

до 28

преди 11 години

ако съм неграмотен едва ли ще мога да пиша или чета .незнам твоите претенции какви са за "грамотност" , на неграмотен е човек,който незнае да пише и чете. дете мое :) , откъде да знаеш като си просто глупаво хлапе. не си виновен :)))

31

Анонимен

преди 11 години

Пфу, ти си първокласен ***.

30

GRUIO

преди 11 години

Колко сте прости! Що не гледате какво става тук ? Лесно се лае от страни, нали?

29

Анонимен

преди 11 години

Потурнако, Русия не се е намесвала! Тогава нямаше Русия, а СССР, но ти си толкова ***, както всички турци, че не знаеш елементарни неща. Отивай в нагорни Карабах, арменците ще те чакат, за да ти отнемат жалкия животец.