477

ДО САКИ

преди 11 години

Саки аз съм на 10км от там .Арендаторите са коректни .*** не пробират дали се е блъскал някой възрастен човечец ,или арендатор ,всичко е тяхно и никой не може да ги спре.И днес видях каруца с мръсен и смраден *** който караше царевица,но не съм виждала *** да копае.

476

Анонимен

преди 11 години

***

475

Атака

преди 11 години

Това са *** и нямат интегриране - видяхме богатата и можеща държава Франция как ги интегрира - върна ни ги!

474

Луиза Соколова до572

преди 11 години

Не мисля че е голям проблем ако на нас работищете се сложи допълнителен данък от 5 процента,или от досегашните ни данъци 10 процента да отидът за интеграцията на ромите.Този етнос се нуждае от помощ и ние можем само да откликнем чрез увеличаване на помощите.Трябва да се разработи специална програма за ромска заетост която да осигурява работа на всички представители на ромският етнос

473

хуманиста до Луиза

преди 11 години

Те ромите и сега точат държавата ,що да им увеличаваме детските ,напротив трябва да се спрат.*** не могат да бъдат интегрирани.Те трябва да бъдат "претопявани",абе да го кажем по хуманно му.

472

Анонимен

преди 11 години

сега ако и по този случай няма осъден ***, значи ли че ако утре видя *** на улицата и го пребия с винкел, защото съм го помислил за крадец, и на мен ще ми се размине? Цвъко, какво ще каже по въпроса ?!? Така е в РОМАния, малката Румъния

471

555

преди 11 години

До Луиза Соколова до566На кой българин досега му е дадена помощ от 500 лева затова, че е беден? И детските на *** са почти 4 пъти по-високи от на българчетата.Пък като си толкоз загрижена да им даваш пари, давай им. Аз не ща да давам! Ако пък нямаш свободни пари за даване вземи си един *** у вас и си го интегрирай!

470

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия която чета. Стига с тези роми - та тва са непоправими ***. На МВР му дадоха неколко пъти допълнителни милиони кво праят,кво работят, кво праи независимият съд,да нападнат невинни хора , дори и охранители да са. Ами те нямат страх от закона, нямат респект от полицията, полицаите бият. Що за държава е това?

469

ДО ЛУИЗА ОТ СЕВ-Д

преди 11 години

ТИ СИ ЛУДА,ИЛИ НЕ СИ ВИЖДАЛА ОСКОТЯЛ *** С КРЪВЯСАЛИ ОЧИ ГОТОВ ДА УБИВА.

468

Луиза Соколова до566

преди 11 години

Не се срамувам да защитавам ромите.Време е да ги интегрираме.Децата им ще започнат да ходят на училище,като им увеличим детските от 20 на 100 лева месечно.Също така да се увеличат и помощите за най-бедните роми от 500-до 800 лева за семейство.По този начин ще успеем да ги образоваме и интегрираме по най-добрият и хуманен начин

467

---

преди 11 години

Ромскките момичета почват да раждат от 13-14 години и след това живеят на чия сметка.

466

Анонимен

преди 11 години

До Луиза Соколова Луиза, такива като теб са срам за България. Ти си по-зле и от "ромите". Ходи да ти направят 15 чавета и се изнасяйте към Индия, откъдето са дошли любимите ти "роми".

465

до Луиза

преди 11 години

И аз това викам де! Всеки българин да бъде облаган със специален данък "роми", равняващ се примерно на 10% от заплатата. Средствата да отиват за закупуване на ракия и брадви, които да бъдат раздавани безплатно на ромите. По този начин ромският въпрос ще бъде бързо и ефикасно разрешен.

464

от СЕВЕРОЗАПАД

преди 11 години

Знаете ли колко е страшно да видищ село красиво БЪЛ-СКО село строено от родителите ни с толкова труд разрушено от набезите на ***?Знаете ли колко е ужасно да затвориш в града възрастен човек за да го спасиш от *** набези,а знаете ли как се спи когато знаеш,че възрастната ти майка може да бъде изнасилена или убита? След има или няма 5 г селата в Б-я ще бъдат спомен/Срамувам се ,че моля за помощ и аз не знам вече от кой. но се страхувам жена съм.Мисля че истинските мъже в Б-Я СВЪРШИХА

463

Луиза Соколова

преди 11 години

Престанете да говорите за ромите се едно са престъпници.Те са хора като нас,но по стечение на обстоятелствата са принудени да крадът.Ако им увеличим помощите ще успеем да ги интегрираме по много добър начин.Вече сме в Европа и е крайно време да помогнем на нуждаещите се роми

462

някой

преди 11 години

Помислили ги за охрана... основателен повод. Ако пък ги бяха помислили за полицаи, направо щяха да ги очистят.

461

хахаха

преди 11 години

Е тва е моя хелекторат,как че го фанете,хехе,той трябва да яде,какво сте се заяли с моите хора,айде,че идва данко харсъзина с тоягата-пърдон цвъче!

460

асс

преди 11 години

Саки престани да говнориш глупости! И ако си от тази край с това име си чист ***!

459

котис

преди 11 години

20 на 2 ***- те така нападат и усещат когато те е страх но когато стане големия сблъсък ще ги видим колко са смели а той май не е много далече.

458

до 548 от саки

преди 11 години

Напротив ходил съм , аз съм от тоя край, познавам арендаторите , всичките са мутри и кофти типове, битката за нивите е жестока , а ромите пак казвам са инструмент. И отново ви казвам , че арендаторите за жестоки, подли, отмъстителни и ако им застанете на пътя ще ви смелят. Тука става въпрос за много пари.