38

Долу БТВ!

преди 11 години

За ваше съжаление, драги корумпирани манипулатори от БТВ, все още има останали будни и интелигенти хора, които не биха ви гледали, КАКВОТО и да решите да предавате.......! Има предостатъчно други източници на информация и забавление, които да използваме!

37

Анонимен

преди 11 години

Сега изпаднах в невероятна дилема.Като не гледам нито бтв,нито новатв?

36

Анонимен

преди 11 години

Тези от bTV Media Grup много на сериозно се взеха,като монополисти се държат !!! Ето за това АЗ НЯМА ДА ГЛЕДАМ bTV !

35

42

преди 11 години

БТВ жалки сте ,наистина сте много жалки,чак жал ми става за Вас!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

Дайте да поискаме отнемане на лиценза на бТВ и да се свършва. И без това има хиляди причини да им бъде отнет.

33

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 29.Тия са за "отличниците".Джаро,Маро,Куката и тям подобни.

32

qze

преди 11 години

btv за пореден път доказват как не играят честно, не си взимат поука, извиненията им са фалшиви и как пак искат да заблудят и впечатлят българските граждани. Не знам как след събитията от миналата и тази година, все още има хора, които симпатизират на жалките и подкупни бтв, които само манипулират хората с новините си и всякаквите си там придавания. За водещите да не говорим...знаете ли, че великата невероятна топ-журналистка Бенатова е завършила социална педагогика ????

31

Бенатко

преди 11 години

Обръщаме внимание на Нова телевизия, че би било крайно неуместно, особено от страна на телевизионен оператор с национално покритие, да рекламира излъчването на предаване, което има претенцията да се бори с неправдата, а в същото време нарушава права върху чужда интелектуална собственост, коментира Апостол Пенчев, директор Телевизионни програми, bTV Media Group.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Корумпе бТВ се борело с неправдата и има претенции към другите.

30

Анонимен

преди 11 години

Супер са много ги харесвам, едно предаване което винаги може да те развесели!!!

29

Анонимен

преди 11 години

На италианските адреналинки колко ножки съм лъснал само аз си знам.Не са като нашите крокита

28

mlad6ito

преди 11 години

Тия господари на ефира си бяха много добре в НОВА кой ги би да ходят в БосфорТВ ?! Ама лакомо дупе кръв ***.

27

Корумпе бТВ

преди 11 години

А НОВА ТВ регистрира формат "Господари на ефира" за територията на България и съди бТВ за стотици възможни "ефирни" конфликти. Почтеноста си е почтеност, нали.А бТВ има да връща заем в размер на 300 млн. долара или се придобиват от поредният американски 82-годишен милиардер.

26

1

преди 11 години

Единствено bTV Media Group има правото да продуцира и излъчва формата Striscia la Notizia в България. В същото време Нова телевизия рекламира излъчването на десети сезон на шоуто Господари на ефира - предаване, създавано до момента като българската версия на Striscia la Notizia. Рекламните послания на Нова ТВ са подвеждащи за аудиторията и създават опасения за възможно неправомерно използване на елементи от италианския формат в шоуто по Нова ТВ, коментира Анна Горанова, директор Правен"..

25

Анонимен

преди 11 години

Тия трите, дали са заети за довечера???Аххх, да дойда!

24

Аз

преди 11 години

до 26със сигурност са по-съдържателни и качествени от помията, която нова за пореден път се готви да сервира - ВИП/Биг брадър

23

Apolon

преди 11 години

бтв е любимата ми телевизия. а нова тв е жалка с отчаяните си напъни да я догони. толкова ли там не могат да осъзнаят, че това няма как да стане....

22

до 24

преди 11 години

То защото българските сериали са толкова съдържателни, че направо са за EMI...

21

Аз

преди 11 години

Anton, май ти е по-удобно да игнорираш факта, че турски сериали се излъчват и по Нова. много бързо аудиторията забрави, че бтв е телевизията с най-много бг сериали и че тепърва ще стартира нови такива.

20

Анонимен

преди 11 години

хахаха късно е вече... бтв е толкова дискредитирана телевизия, че и аз съм Сънчо да пуснат никой не им вярва вече :) Жалката им цензурираща машина излезе наяве отдавна

19

nqkoi

преди 11 години

Пълен цирк.