222

123

преди 12 години

Но да ги оствим сами не е редно.

221

123

преди 12 години

На чужд гръб и сто тояги са малко. Утре и ние ще имаме подобни проблеми ако не се вземат мерки сега. Не се смейте на т.нар. македонци те са ни братя. Я се разровете в миналото си и ще видите, че повечето от нас имат роднини от македонски бежанци. Вярно някои са останали там и не трябва да ги забравяме а да им помогнем. Да си се наричат и мексиканци те са ни братя. Вярно страдат от комплекси за липса на държавност и е нормално поради изкуствената им история.

220

simar

преди 12 години

Днес.бг, извинявайте, ама вие изобщо отбелязвате ли скандала с БЮРМ и изложбата, която искаха да проведат в Брюксел? Поне малко не ви ли вълнува защо няма абсолютно никакви реакции от управляващите вече шести ден? Ако някой разчита на вашия сайт, за да се информира, ще си каже че изобщо нищо не се е случило. Кого защитавате в крайна сметка, за кого работите - за България или за БЮРМ?

219

Анонимен

преди 12 години

в Поволжието 30млн., предимно българи.

218

Анонимен

преди 12 години

Македонците макар че са яничарски народ (с промито съзнание от деца) са наши братя и не е нормално да им желаем злото. Война между братя е най-големия кеф за онези, които проведоха тази политика на "Разделяй и владей!" начело с Йосиф Джуга-швили ("джуга-швили" - "син на Юда" на грузински език). Същият този син на Юда, който раздели на многобройни нации в Русия, ("татари", "башкорти", "кабардино-балхарци"...), българите от Стара България в Русия. Същият този, който измори с глад 30млн. в Поволжие

217

Анонимен

преди 12 години

Започна се. Сега малко по малко макетата ще се натресат съвсем на албанския полов орган с три букви. Да не бяха рипали като малки смешни пуделчета срещу България, можеше някое рамо да им ударим или най-малкото да им съчувстваме. Ама те смешниците лаеха, лаеха... Хайде честито!

216

Анонимен

преди 12 години

Hahav presata im nito duma za tova-pulno zatumnenie. sujaliavam za latinitsata :(

215

Che

преди 12 години

О, неразумни юроде, поради щото се срамиш да се наречещ българин, яж сега албанския ....!

214

Ха ха хаааа

преди 12 години

Скоро и македонците ще се събудят с албански имена така както се будеха със сръбски. Нормални неща в изкуствено създадена държава.

213

яшарчо

преди 12 години

нали македонците много знаят,да се оправят ,пожелавам им да им сменят имената на всички и ще видите как ще казват че са я българи я сърби я гърци аре да им е честито

212

ля ля

преди 12 години

тава македонците доста комплекси!!! да бяхме редовни и независими да ги поступаме малко! или манипулацията действа жестоко сред медиите и интернета :)

211

И аз

преди 12 години

Ми то у македонията уидурми бол.

210

Анонимен

преди 12 години

Представяте ли си в Кърджали да вземат да променят имената..........

209

аз

преди 12 години

До изторическа истина б Швейцария,Германия идр. съюзи ифедерации

208

duhajte go maketa

преди 12 години

Яшар бег велик македонец ха ха ха

207

Там

преди 12 години

Там е истинския проблем на македонците, а не дали били, ама не били и какви са били а какви искат да бъдат....

206

Анонимен

преди 12 години

Утро...

205

Анонимен

преди 12 години

Добро утро!

204

Анонимен

преди 12 години

Бъдещето е на национализмът. При агресивното настъпление на исляма и целенасочената анти-национална политика на глобалните това ще бъде естествената реакция на хората. Поне на тези които се вълнуват от род и Родина.

203

Анонимен

преди 12 години

Ако това стане ( Македноските *** *** променят имената на училищата с турски) предлагам: 1 - България да прекъсне дипломатически отношения с МакеАлбания 2 - Да им спрем тока (30% от тока им е внос от нас) 3 - Да затворим границите си с Македнония - те сърби, гърци и албанци толкова ги "обичат" че на макетата ще им е такъв "кеф" да обикалят през тях....