121

nn

преди 11 години

като чета коментарите и се отчайвам...все още има заблудени да му вярват.И после как да не е вярна поговорката-*** народ,слаба държава...

120

АНТИГЕРБ

преди 11 години

Бойкооо , недоразумение такова.Не случайно прякора ти е Тиквата.Не знам само как те търпи земята.Ти го плюеш - той вика - Роса роси.Наглец и демагог.Кажи нещо за каналите с амфетамините.

119

морски

преди 11 години

Бойко е не само хан Омуртаг и хан Аспарух,той е и хан Кубрат,и цар Симеон,и хан Соло,и ЙоХан Себастиан Бах, и английската кралица,и Майкъл Джордан,и извънземен,и въздуха и водата и храната ........за промитите от ГЕРБ мозъци.

118

До Килюминати

преди 11 години

За пореден път трябва да се припомни, че всъщност София дава около 60% от приходите си за други градове. В бюджета на София се връщат най-много 40% от парите. Това, което казваше е много погрешно схващане. Между другото, метрото на София наистина е основно за софиянци. Но например, околовръстния път е основно за хора, които преминават през София. Т.е. трябва малко да се помисли вместо да се говори на халост.

117

Анонимен

преди 11 години

До 162Ама пич то останаха ли деца,а според мен ги правят за комисионни.Идете и вижте по училищата дали има зали и в какво състояние са

116

до 162

преди 11 години

Ти колко пъти изпрати детето си в "спортна зала" Армеец на тренировка?

115

162

преди 11 години

Къде са , че не ги виждаме, вече "комунистите"не се хващаме само на думи и самохвалства !!!

114

Реализъм

преди 11 години

Не мога да разбера нещо, само плюете и намирате недостатъци! Добре е да сте критични, но май забравяте, че ГЕРБ наследи изоставена и западнала, благодарение на предходните правителства държава! Помислете малко, не може да стане чудо за 3-4, дори 10 години! Важното е , че се работи по върпоса! Кой си мислите, че ще оправи държавата?! Станишев? Доган? Псевдополитици? хората, които окрадоха държавата! Когато дойдат избори, не гласувате, а след това се самосъжалявате! Не остана качествен материал!

113

Килюминати

преди 11 години

ЛИДЕР е онзи които може да слуша и следва народа си, за жалост Борисов слуша единствено и само собственото си АЗ

112

православен

преди 11 години

Боже, от Бойко ни пази!

111

Анонимен

преди 11 години

Колко неблагодарна *** сте какво по-хубаво от това да се строят училища и спортни эали нали така ще има децата ни къде да спортуват вместо да кръстосват улиците и да се эанимават с дрога или на някои от пишещите това им по-допада само и само да не приэнаят че се прави нещо добро ,Костов колко училища и детски градини построи/продаде това по-добре ли е,

110

Килюминати

преди 11 години

Тоя бандит за жалост ще го изберат София (2 мил.) и купените гласове на ***, защо София ли, ами защото там се налива 70 % от буджета на страната. Освен Софето всичко друго е леш, ся като го изберат и като изкара още 4 години ще видите че заплатите и пенсиите няма да са мръднали на кота и това за 8 години и ще продължава българите да са най- ама най-бедните в Европа.

109

Анонимен

преди 11 години

Направо тръпки ме побиха !!!Да сравняват борисов с Кубрат, Аспарух???Че той е един от хората, които през 90-те години държаха цяла България в страх чрез заплахи и рекети!!!БОЛНИ МОЗЪЦИ !!!

108

МРЪН МРЪН

преди 11 години

Вие пък само МРЪНКАТЕ. *** МРЪНКАЛНИЦИТЕ. ИЗЛЕЗТЕ И СИ ИЗЧИСТЕТЕ ЛА*НАТА ПРЕД БЛОКА. Живеете като животни да ви еб*.

107

Анонимен

преди 11 години

БАРБОРОБОРИСОВ ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕ ПОДГОТВЕН САМОХВАЛКО НЕГРАМОТЕН.....

106

Рудол Хес

преди 11 години

Тиквата е толкова ***, че когато *** си хвърляха партийните книжки по казаните в тъмното *** с гръм и трясък напусна МВР, защото се деполитизираше и стана бодигард на правешкия ***. Който между другото беше със класи над тоя ***, дето не си спомня какви ги е плещил вчера. И идея няма какво ще говори след 5 минути, а какво ще говори утре е тъмна загадка.

105

Анонимен

преди 11 години

Еднолично управление на мутрата и разпореждане с народни пари за личен интерес.Цялата власт е на народа а за управляващите - всичко останало.Нямам думи...

104

до 134

преди 11 години

"Всички спинаджии вън от форума "Да останат само глупаците....

103

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за мутрите от герб!

102

морски

преди 11 години

Наш *** пак на първа страница се озъбил......