12

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Бай Иване да да взимаха 400-500 лв. както пишеш, нещата са много по-кофти .. нещастниците бачкат за по 300-350 лв. и то приусловие, че ги получат по благоволението на *** частници! Някога България се раделила на няколко царства Видинско, Търновско и т.н. се става същото, но по икономич причини, само че "царствата" са Софийско, Черноморско и Пловдивско .. останалата част върви към обезлюдяване и тотална гибел ... запустели дворови и къщи в огромната част от селата ..

11

Мама

преди 11 години

Някой да е кандидатсвал по програма за майки с деца до 3 г. ??? Аз ходих на няколко пъти и знаете ли какво, пратиха ме на газстанция и работното време беше на смени !?! Каква е тая програма кой ги одобрява тези места може ли някой да ми каже ??? Писна ми от тая пропаднала държава,писна ми да се подиграват с нас !!! При първа възможност ще дезертирам от тази "боклучива" държава !!!

10

БГ

преди 11 години

Границите са отворени. Никой да не се оплаква.

9

бай иван

преди 11 години

в провинцията на всякъде взимат заплати между 400-500лв. не си мислете че ако вие взимате 1000 на всякъде взимат толкова.

8

Житан

преди 11 години

Има ли някой който вярва на тези измислени бюра по труда,които създават работа само на собствените си служители ????

7

Работни места

преди 11 години

Е то има много работни места де.Бях на интервю онзи ден.2 перфектни чужди езика - 600 лв :)Казах му,по добре да разкарвам фафли на ЕвиНес за 900 :)

6

Парадоксия

преди 11 години

Една голяма част от тях са за трудоустроенииии....Пример: Инспектор по ЗБУТ, изисквания: мин.10 години стаж, със специализация, шофьор, трудоустроен. Добре, има такъв човек и заеме тази длъжност. Неговата работа не е само да седи само на бюрото, той трябва да обикаля предприятия, фабрики, да прави проверки и т.н. Как трудоустроения ще си изпълнява задълженията? Обявата е повече от година. Известно време беше снета, сега е ПОДНОВЕНА. И ако няма трудоустроен защо не се наема здрав човек? В бюрото по труда служителка каза: Обявата е направена така, че мястото да не може да се заеме!?!?, т.е. имитира се или място или не се иска то да е заето! Това е в Парадоксия(разбирай България).

5

Анонимен

преди 11 години

Чиста гавра с хората. Докога ли ще изтраем?

4

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Длъжност - координатор експедиция в депо за съхраняване на продукция, умения за работа със складова програма SAP(докер в склад)."Атракционно" заплащане. (300 лева)

3

Анонимен

преди 11 години

Абсолютен парадокс се наблюдава в България последните години, заплатите неистово се мъчат да стигнат пенсиите. Така вече се наблюдават запалати от 280 лева.хихихихи

2

Анонимен

преди 11 години

7100 работни места със заплата 400 лева :)))))))

1

вгз

преди 11 години

Заплатите са смешни в България.