126

OSX

преди 11 години

По-добра по параметри, но като интерфейс и лекота на ползване другите са много назад след iPhone. Параметрите не значат абсолютно нищо, не случайно Епъл никога не са ги наточвали на макс в никой от продуктите си. Другите слагат 128 ядрени процесори, защото знаят, че това е единственият им шанс да привлекат потребители.

125

mindo

преди 11 години

Верно самсунг е за селяци. Ама при положение че си купуваш празен корпус на безбожна цена какъв си? ***, ***?:) 4S 189$ от които 8 труд 33 корпус(изработен в щатите, не че е супер качествен)тоест 148 за части. S2(излязъл 9!месеца ПРЕДИ 4S) в момента на сравнението 243$ от които 8 $труд и 22$ корпус - тоест 213 за части. S3 в момента на сравнението 347$ 8$ труд и 25$ корпус - тоест 314$ за части. Правете си извод в кой телефон какво има. Лумината на Нокия е по - добра от 4S.

124

Striker

преди 11 години

Напълно заслужено. Дори мисля, че глобата е твърде малка. Има справедливост понякога на този свят.

123

:)))

преди 11 години

Може ли се американците да си плюят против собствената индустрия. Разбира се, че Ейпъл ще спечели на "техен терен". Операционната им система е в пъти по-слаба от Андроид-а. Мултитаскинга е далеч по-добър при Андроид. Подръжката на ФЛАШ също. Това, че системата е с отворен код е най-приятното предимство. Стив Джобс беше един човек, който е постигнал всичко на базата на чужди идеи. Жалко , че по този начин може да съсипят една компания, която прави доста добри телефони. XPERIA Rulez въпреки това ;

122

Анонимен

преди 11 години

Samsung загуби 12 млрд. долара от пазарната си капитализация Акциите на корейската компанията попаднаха под силен натиск заради съдебното решение в полза на AppleТова е само първият от сривовете в реномето за жълтурите. Мисля, че Самсунг още не са осъзнали колко зле се изпортиха :)))

121

МДА

преди 11 години

Две добри марки, но все пак едната по-добра за телефони, компютри и софтуер. Корейците освен кимчи да произвеждат, да копират коли от японците и да "крадат" от "крадците от епъл" друго не мож' правят. Пред двете марки смартфони предпочитам трета марка ХТЦ а пред МАк и АНдроид предпочитам Виндовс 7.5 *** та даже Виндовс Мобиле 6.5 Про.

120

Marin

преди 11 години

Ето едно клипче са всички, които си мислят че Епъл са изобретили нещо. https://youtube/watch?feature=player_embedded&v=wFeC25BM9E0

119

До Телета

преди 11 години

До ТелетаКогато събереш пари да си купиш нов GS3 , a не трета ръка тригодишна четворка на Епъл, ела пак да ни обясняваш.

118

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ТУКА ГЛЕДАМ ХАХА МНОГО РАЗБИРАЧИ КОИТО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЕДНА КУКИЧКА НЕ СА ПРОИЗВЕЛИ ХАХАХ НО ИНАЧЕ ТВА НЯМА НЕЩО ОТ КОЕТО ДА НЕ РАЗБИРАТ ХАХАХА ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАРИЦАТЕЛНО НА:МИЗЕРИЯ,СЕЛЯНИЯ,ПРОСТАЩИНА,ЛОШ МАТЕРИАЛ ХОРА И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ.... ЗАТОВА ЕВРОПА СИ ЗАЛИВА ЦЯЛАТА ПОМИЯ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ!!! ЗАЩОТО ХОРАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.... ТЕ ТОВА Е СВЕТОВНИ АУТСАЙДЕРИ.... АЙ ПРОИЗВЕДЕТЕ ЕДНА КУКИЧКА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ ХОРАТА ВЕ СЕЛСКИ БУШМЕНИ!!!!

117

Анонимен

преди 11 години

За момента най-добрият smartphone ако съпоставим цена/качество e google nexus

116

Анонимен

преди 11 години

до 127 Телета, А и нали знаеш, че голяма част от частите за твоя iPhone идват от Samsung, та не знам за какво точно premium категория говориш :P

115

unknown

преди 11 години

До ТелетаЯ кажи flash-a как работи нa iOS... г-н "качествен"

114

Анонимен

преди 11 години

До 127 ТелетаНали знаеш, че "There are people who have money and people who are rich", e явно ти си от първата категория ;)

113

Анонимен

преди 11 години

до 123 Андроид е операционна система с Отворен Код, което означава, че всеки ентусиаст или компютърен специалист може да я промени, вкарвайки нови възможности. Факт е също така че Андроид е най-широко разпространената операционна система за мобилни телефони държаща пазарен дял от над 60% срещу 18.8% за Apple. Така че ако държиш всички като маймунки да си купуваме Apple си сгрешил. А въпросния Самсък продадоха над 10 милиона бройки от Galaxy SIII още първите дни, когато беше обявен.

112

Анонимен

преди 11 години

До Анонимена сети ли се да я закараш в сервиз та да я фикснат да бачка в наще мрежи ???Че малко мрежите в Щатите и тука са лекинко различни ....

111

Анонимен

преди 11 години

което означава че Apple отчаяно търсят нови пътища за стимулиране на растежа си. Според мен този растеж ще бъде доста забавен. Всъщност големия победител от целия този процес е Microsoft, тъй като в момента ще има засилен интерес от страна производителите на мобилни телефони към тяхната операционна система.

110

Анонимен

преди 11 години

ХАХА ПРЕДИ ВРЕМЕ МИ ДОНЕСОХА ЕДНА МОТОРОЛА ОТ АМЕРИКА... ПЪЛЕН ***!!! БАТЕРИЯТА И ПРЕЗ ДЕН ПАДАШЕ КВО Е ТВА НЕЩО ЗНАЧИ? ..............

109

Анонимен

преди 11 години

Тази война съвсем не е започната от сега. Много отдавна Епъл изгониха от управителния си съвет Ерик Шмид през 2009, дори Стив Джобс е искал да унищожи Android, още докато е бил жив. Apple премахнаха почти всички услуги на Google от телефона си, като единствено оставиха търсачката. Така че войната между двете компании е налична от много дълго време. А и сега след като Стив Джобс го няма Apple позагубиха малко от темпото си на растеж, дори пуснаха телефона си в prepaid US мрежите

108

Анонимен

преди 11 години

Всъщност, това съвсем не е края, тъй като Моторола в лицето на Гугъл е подал иск срещу Епъл, за нарушаване на 7 патента. Грешката на Андроид и Гугъл беше, че не започнаха отначало да патентоват идеите си. Този съдебен процес показва колко счупена е американската патентна система и евентуално би довело до поскъпване на Андроид базираните мобилни телефони, което би ги направило последните по-малко привлекателни за потребителите.

107

crusss

преди 11 години

сега Моторола (Гугъл) ще осъдят Епъл ..щото държат една камара смислени патенти .... и всичко ще си влезе в час:)))