29

Лъчо

преди 11 години

Пуснаха ги, защото не е имало три тона кокаин на кораба а е имало три тона амфитамини !Пък амфитамините се движат по ВИП магистрала.

28

venci

преди 11 години

pak se izlojihme pred chujdencite.P.S. I duma ne moje da stava moriacite da badat sadeni v Bg,to e vse edno da si gi pratiat direktno v kashti...da ne pasat treva Ispancite

27

до 26

преди 11 години

може и така да е- Хорхе Велес няма да им прости, само не ми се връзва защо Брендо е оставил за пушечно месо чичо си, с който въртяха далаверите досега, защо не го е предупредил и защо Дойчин Дойчев, виждайки какво става, е продължил ?

26

Анонимен

преди 11 години

" Щом съм казал, че няма да ги закачаме, няма да ги закачаме! Аз да не съм Първанов да не защитавам своите"

25

ДО 26

преди 11 години

БЕЗ ДУМИ !

24

Прас Чо

преди 11 години

Сега нека проследим хронологично....Бренд-екстрадация в Италия и след 3 дни баааааам кораб 3 тона кока,просто Брендо вече е защитен свидетел срещу клана Велес,а тия двамата тук са освободени за отстрел...Щото колумбияните ***,за 3 тона ще му затрият семката до 9 коляно...Мисля,че до седмица ще открият ловния сезон....

23

Анонимен

преди 11 години

Могат да плащат, знаят на кого да плащат и Великия се обажда, да не ги закачат.

22

TooN

преди 11 години

Станахме като индианците по времето на Колумб, мамк* му! Шепа хора ни правят на будали, крадат ни, подиграват ни се, ние им се радваме като индианци на бял човек, че и накрая им гласуваме, за да могат да си нагласят изборите по-лесно и да ни манипулират още по-лесно.Срам ме е, че съм българин! Това ли е България на Българите!?! СРАМ!!! Ето заради такива решения на "неманипулативния" ни съд ни се подиграва цял свят!

21

алан коло

преди 11 години

ГОВРИМ СИ ЗА ДА СИ ЧЕШИМ ЕЗИЦИТЕ,ЕДНИ КАЗВАТ КОРАБА ОСВЕН ДРОГА И ИЗНОС НА ЖИВА ПЛЪТ САМИЯ ЦВЕТАНОВ СЕ РАЗХОЖД ДО ИСПАНИЯА ,МОРЯЦИТЕ ОСТАВАТ В АРЕСТА В ИСПАНИЯ,А БАШ ТАРТОРИТЕ ОСВОБОДЕНИ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ,НЯМА СПРАВИДЛИВОСТ.

20

цеци

преди 11 години

Присъдата за кражба на кола е до 8г., а за превозването на три тона кокаин и един ден няма.В случай че крадеца заяви, че е взел колата да покара малко, а не я е откраднал също ще липсват доказателства за извършено престъпление, обаче това явно минава само при по големите риби пък мишоците да си плащат.

19

Анонимен

преди 11 години

Та за това Испания реши да ги съди там, защото знаят какво ще се стане с процеса тук. Въпреки, че са хванати в международни води можеха да ги изпратят тук да ги съдят. Ясно ви е, защо ги държат и ще ги съдят там, нали ?

18

BG

преди 11 години

MADE IN BG........................

17

барото

преди 11 години

И после ще ми говорят че размера няма значение. За 3 тона толкова.Ако беше 20 грама, можеше и да ги осъдят на 1,5 години условно, а за 10 тона изобщо нямаше да ги викат и до съда.Не случайно Цв е в Испания. Трябва да се уточни, кой ще е виновен, кой ще е невинен...

16

НАРОДНА ПИТАНКА

преди 11 години

А с братя Галеви какво стана???? Защо и тоя слу4ай се потули??? Цецо, дай обяснения.....народа не е забравил и 4ака отговор по тия въпроси!!! И кажи също колко пари прибрахте от тях за да ги пуснете да се изнижат като пр*дня от ***!

15

Анонимен

преди 11 години

ако брендо не беше екстрадиран в Италия и него щяха да го пуснат... окончателно

14

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте:(+) първи ще свитнат Дойчин Дойчев и после Руслан Колев(-) първи ще свитнат Руслан Колев и после Дойчин Дойчев

13

Анонимен

преди 11 години

В България е така - ако сега открадна две кебапчета да си нахраня децата ще ме вкарат за 72 часа и после по бързата процедура, може и ефективно, обаче за един кораб с дрога ще ме пуснат на свобода.

12

минЧо

преди 11 години

не бе, те моряците са спретнали бунт на кораба, завзели са командването и после, моториста се е обадил на колумбийски колега, да им метнат 3 тона кока ;-) Кептън и Босовете нищичко не знаят и с невинни! "Не сте САМИ"

11

Анонимен

преди 11 години

БГ посткомунистически съд.

10

kireza

преди 11 години

Мартооо,в предишна статия писах че българските съдилища са най "човечните" в света,няма други такива,даже в Занзибар и Танганайка!Бандита закуцуква,полицаите го подкрепят като древен монарх,на съдиите сърцата се късат от жалост и ги пускат моменталически на свобода!!!После тези техни подопечни изтрепват всички свидетели и на бегом се връщат в леглата си(може и в болнични) и със страдалчески изражения на лицата дават интервюта на всеки журналист,който не го домързи да ги интервюира:)))))))