200

Килъра

преди 11 години

Хасан за съжалание е прав, няма толкова робски народ с толкова ниско самочувствие! Говоря за 85% от населението и за съжалание тези 85% роби спъват останалите 15%, но добре, че не успяват напълно.

199

Килъра

преди 11 години

"По случая е образувано досъдебно производство срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител."МУХАХАХХАХАХА :)))))))))))))))) БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА, ЧЕ РОДНАТА ПРОКУРАТУРА МЕ РАЗВЕСЕЛИ!

198

чокобеибисън

преди 11 години

абе тва са ***,те са виновни,министаро нема как да е виновен.

197

Анонимен

преди 11 години

Неизвестен извършител?! Е как ще е неизвестен като тоя *** е влязъл в насрещното...

196

хасан

преди 11 години

В предните две новини по темата пише при навлизане в НАСРЕЩНОТО, в тази пише - при навлизане в ЛЯВА ЛЕНТА, усещате ли на къде вървят нещата, затова грам не ме е.. че нацията се затрива, колкото по-бързо изчезне тази скапана държава от лицето на земята, толкова по-добре. Толкова пък *** и корумпиран народ - не мога да го проумея

195

Анонимен

преди 11 години

С риск да ми нацвъкате (-)-и, искам да ви обърна внимание, че пише "навлизане в лявата лента", а не "навлизане в насрещното движение". След селото в посока Балчик има доста дълъг участък с 2 ленти в посока Балчик и една лента в обратна посока. В този случай "навлизане в лявата лента" (която в случая се явява средна) не е нарушение. За разлика от младежите, които са нямали работа в тази лента.

194

Българин

преди 11 години

Катастрофа отне живота на двама души през нощта на 21 срещу 22 август . Бившият заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобургготски" Красимир Катев при НАВЛИЗАНЕ В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ удря движещият се там "Опел". Пътуващите в него двама младежи на 20 и 25 години от село Оброчище са ЗАГИНАЛИ НА МЯСТО. По случая е образувано досъдебно производство срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител.Докато народа не излезе да избеси десетина министри, няма да го намерят тоя НЕИЗВЕСТЕН извършител.

193

до 222

преди 11 години

Елементарно бро ако ти, или аз караме в насрещносто, ще сме виновни, ама като кара бивш заместник министър с 2 чифта мадя скъпата си кола, той няма как да е виновен. За такива няма закони - факт!

192

до 220

преди 11 години

престанете да говорите ,че народа е злобен и завистлив-красимирчо е един изпечен мошенник и крадльо,скоро се бях сетил за него къде ли се е скатал да си брои париците и то ето го нашия,представяте ли си убитите момчета каква гледка са та са в затворени ковчези

191

Анонимен

преди 11 години

До Tishko аз също не мога да се сетя,нотака ще го измислят ,че ще изкарат момчета виновни.вече започнаха да подготвят почвата,едното момче нямало книжка.сега ще изкарат че то е карало и край ,катев е спасен

190

Tishko

преди 11 години

Интересно как така е невинен ако е карал в насрещното?!? Аз лично не мога да се сетя за подобен вариант

189

Социалист

преди 11 години

220Това е един ***! Дори и да не е виновен не можеш да имаш чиста съвест!!! Това че е преуспял не значи нищо! Пътят от върха до дъното е една катастрофа с невинни жертви! Питай руснака-фигурист който от гордостта на България се превърна в пълна ***! Хич не му завиждам! Този е наглец и води долнопробен живот! Дори и да не е виновен обществото го отхвърли вече!

188

Анонимен

преди 11 години

То по тая логика всеки, който катастрофира трябва да е с чиста съвест, защото при всяка катастрофа може да умре и виновният, а той никога няма да иска да се самоубие. Идиотско обяснение в общи линии. По телевизията обаче чух съвсем друга версия, че той твърдял, че опела бил в неговото платно, а не обратното. По принцип на теория е възможно, при положение, че той е карал по-голямата кола, след катастрофата да ги е избутал обратно. Това обаче може да се докаже недвусмислено по спирачния път и т.н.

187

Анонимен

преди 11 години

Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?Не на детето си, причинил си го на две момчета и за това трябваше да се извиниш поне, а не да се правиш на невинен! Така ли се говори!?Споменава само детето си, все едно другите са му все тая. То сигурно е точно така и именно в това е наглостта му!

186

до красьо

преди 11 години

красьо-като ти е толкова чиста съвеста да вземеш от твоите ,на боко и на цветелинка от парите да платите ония 800 мил. евро дето трябва да се внесат 2013 по дълга дето уж го преструктурирахте и завлякохте народа с 1 милиард лева -та така по въпроса ,знаеш ли Господ колко го интересува твоята чиста съвест като започне да коси с косата...

185

666

преди 11 години

Какво значи Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?, след като си минал в лявата лента за изпреварване по нощите? Опела му е пречел, да кара, както си иска? Не дъщеря му е оправдание, той се опитва да се измъкне от съд и Затвор!

184

Една

преди 11 години

Катев е пълен ***, вживял се в ролята на "съдник" и автопилот на Туарег! Дано си получи присъдата, дори и с наличието на много пари в банка!

183

Анонимен

преди 11 години

Беше един от шефовете на Сибанк, пак връзка с Цура и Боко.

182

Анонимен

преди 11 години

Нагло. И никаква вина да нямаш при положение, че две човешки същества са загинали и ти си участвал значи поне да замълчиш. Не ме интересува иначе нито кой е, нито от къде са му парите - това няма общо.

181

Анонимен

преди 11 години

такива хора са ''чисти'' убийци, от къде да знае човек, че утре на него няма да му излезе кола в лентата ???