92

Анонимен

преди 11 години

Едно време не беше разрешено да се измесеш да живееш на Запад - комунистите биеха и стреляха, сега като толкова ви кефи Русията, защо не отидете да живеете там, а?

91

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да не е реален продуктът на ЕС, все е по-голям от руския и то с много.

90

Анонимен

преди 11 години

Да де, ама Русия е три пъти по-малка като население, а ЕС има 10 (десет!) пъти по-голям брутен продукт.===================Продуктът на ЕС не е реален, а е кух и напомпан само чрез колосални заеми.

89

Анонимен

преди 11 години

Предадоха ги за Косово, пък сега ще ги финансират !

88

Анонимен

преди 11 години

USA I EU IZVARSHVAT ETNICHESKO PROCISTVANE IZVARSHVANO PO MODEREN NACHIN IKONOMICESKI NA BALGARSKITE GRAJDANI BADESHETO S TEZI BANDITSKI FORMAZII EU I USA SHE DOVEDAT DO DEMOGRAFSKATA SMART NA BALGARIA SIREC UNISHOJAVANETO NA BALGARITE

87

Анонимен

преди 11 години

Да де, ама Русия е три пъти по-малка като население, а ЕС има 10 (десет!) пъти по-голям брутен продукт.

86

Д Димитров

преди 11 години

Няколко необорими факта!1) Русия отпуска кредит. Т.е парите не са безвъзмездна помощ2) Прехвалената от някой съфорумци държава Сърбия в момента е практически във фалит!3) Причините за огромната дупка в бюджета са огромните харчове от "разумните" сръбски политици в това число и огромни субсидии от сорта на тази на ФИАТ .и др. Тези баснословни държавни дотации наистина докарват инвеститори но на цената на пълно разорение на публичните финанси

85

до 110

преди 11 години

Теб к'во те бърка тва? А да ти кажа ли ЕС в какво е по-добре? Няма да ми стигне времето.

84

до 105

преди 11 години

15 трилиона евро е външият дълг на ЕС, докато Русия има външен дълг от 100 милиарда евро или 150 пъти по-малко от ЕС.

83

Анонимен

преди 11 години

Резерва не е 'опустял'. Да пари от него са използвани за ко-финансиране(погледни думата в речника ако не я знаеш) на тези проекти защото 80% от парите са от ЕС, 20% от БГ. Дават ни подаръци и ние ги взимаме.

82

До номер 2

преди 11 години

Абсолютно си прав, но нека не забравяме ,че във всички западни страни когато става въпрос за България никога не пропускат да кажат: "бившата социалистическа република която след влизането си в Европейския съюз беше залята от капитал" само че никаде не казват ,че колкото пари са влезли в България двойно повече са излези за такси за членство и тем подобни .....

81

до 71

преди 11 години

О, Боже мой, Колко комунисти все още имаме в България?PS.до 71: Не "Кажи", a "пиши" го на Български.

80

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че ще го бомбардират и унищожат.Моите приятели американците не се церемонят с разни ***, дето довчера са им яли хляб от ръката, а сега ги лаят.

79

до 99

преди 11 години

Как ще се строй без пари?? Ако нямаше ЕС нито метро, нито магистрали. Сега може по целия ЕС да работите и да ходите без визи.Защо българите не ходят да работят в Русия като е толкова хубаво?

78

до 102

преди 11 години

Дали? А защо резерва опустя? Още един въпрос с повишена трудност!

77

Анонимен

преди 11 години

А България ще внесе 11 милиарда евро в ЕС за 2014-2020 г., за да получат ГЕРБ 10 милиарда евро от ЕС в джоба си.

76

до 99

преди 11 години

Те са получени вече. Самия ти въпрос и отговор показва тоталната ти некомпетентност по върпоса. Вземи се образовай и ако може да използваш по-малко лозунги по форумчетата.Обзалагам се че си от малък град с ниско образование.

75

до 97

преди 11 години

Да но завода в Крагуевац, твоите приятели американците го бомбардираха и унищожиха. Естествено след американец и неговите *** у нас трева не расте. Та този завод е чисто нов.

74

Анонимен

преди 11 години

За ваше сведение в заводите в Крагуевац са се произвеждали Джип Уилис, Фиат 500, Юго Флорида, камиони и какво ли не още, а у нас, понеже бяхме съюзници на СССР се сглобяваше Мослвич 412 - най-гнусното возило, което се е произвеждало нялога на тоя свят

73

до 96

преди 11 години

Айде пак по герберски! ЩЕ, ЩЕ получи. Ами защо не тук и сега? А кога ще се получат парите потрошени за магистралите? Въпрос с повишена трудност!