66

Анонимен

преди 12 години

русия може да бие АМЕРИКА ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГЕРМАНИЯ , ТУРЦИЯ ,ЯПОНИЯ ЗАЕДНО МНОГО Е СИЛНА .

65

до турчин

преди 12 години

русия я боли фара и за турция за това може да ве отърве от турските мъки с няколко атомни бомби в турция да умират турските деца и старци

64

Анонимен

преди 12 години

РУСИЯ БИ лошо турция в 1вата световна война и я накара да се презнае за победена да признае армения и турция помнеше руският урок 2рат световна война и не посмя да нападне русия в сталин град от страх .1123

63

до турчин

преди 12 години

русия освободи България ,армения . русия освободи Кюрдистан

62

Грас

преди 12 години

АХАХАХА,Как се уплаших и ти повярвах Рюле,че ако терористи използват такова оръжие то Асад трябва да е виновен.Защо бе Рюле си пропуснал съседите им дето имат ядрено оръжие и история на тероризъм,апартейд и етническо прочистване,които не са подписали нищо за ядрените си бомби но всички знаем за операцията"Самсон".А Сирия е подписала Конвенцията за забрана на биологично оръжие СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА ДА ИЗПОЛЗВА ТАКОВА ФАКТИЧЕСКИ ТОВА ИМА ВСИЧКАТА НЕОБХОДИМА СТОЙНОСТ.

61

Анонимен

преди 12 години

турчин, не се пра'и на турчин, провокацийката ти е елементарна.

60

ДО ТУРЧИН

преди 12 години

А РУСИЯ ИМА ПОДВОДНИЦИ В ЧЕРНО МОРЕ И СТРЕЛЯТ ПО ТУРЦИЯ И УНИЩОЖАВАТ ТУРЦИЯ И ИМА КЮРДИСТАН

59

ДО 78

преди 12 години

НЗ КОЛКО Е СИЛНА РУСИЯ НО КАТО И СВЪРШИ ПЕТРОЛА ЩЕ СЕ МЕРИ С КОНГО И НИГЕР ПО РАЗВИТИЕ.

58

до 76

преди 12 години

но Русия е по силна от СССР . СССР ЗАМИНА РУСИЯ Е ТАМ ОТ 1 000 ГОДИНИ А Америка е едно недоносче .ОТ 400 ГОДИНИ

57

Анонимен

преди 12 години

турция - кюрдистан = няма турция

56

Анонимен

преди 12 години

нали победихте СССР 1989 ГОДИНА Русия що стой още там кой е победеният сега ?

55

69

преди 12 години

Още ли искате да умират дечица възрастни хорa бе ***,нека ви последва мнoгoто зло от сега да ви започне м д.Малкo ливи бяха 20 000 душици.

54

Учителка

преди 12 години

Фъркатия турчин пак е във форма! :) Давам ти + за чувството ти за хумор. И още един - за правописа ти. Поздрави!

53

Анонимен

преди 12 години

Америка се моли на русия да намали ядрените си оръжия. и що се молят империялистите нали са безстрашни и имат толкова много победи над либия ,ирак ,афганистан. от една русия ли се страхуват .

52

селянин

преди 12 години

Да бе да ,вярваме му, а да е чул случайно ,че папата каза ,че Обама бил ***....раст?Как е пропуснал да чуе толкова важна новина.

51

Анонимен

преди 12 години

Страната, която е най-напреднала в разработването на биологични оръжия е ... Сирия! Не точно Сирия, ами една страна около Сирия. Познайте коя!?--------------------Аааа, не е тази, която си мислите!

50

омбре

преди 12 години

Звучи познато ...нали преди да нападнат Ирак пак същото бръщолевеха. Колко е къса човешката памет и колко будали вярват в манипулациите.Същите думи като пазене на "свободата и демокрацията"Такива пазеха и пазят в Либия Египет,Ирак,Аман,Авганистан сега Сирия да чака същото и Иран.Голяма игра,големи пари в които е забъркан целият свят.

49

_Ястреб_

преди 12 години

Капризна дама вика бояджия и почва да му обяснява: "Кухнята я искам жълта, но не точно жълта, ами около жълто! Спалнята я искам розова, но не точно розова, ами нещо около розово! Спалнята - охра, но не точна охра, ами нещо около охра!" и т.н. Накрая на бояджията му кипва и казва: "Мога ли да ти го **ря в ***а! Но не точно в ***а, ами някъде около !"Страната, която е най-напреднала в разработването на биологични оръжия е ... Сирия! Не точно Сирия, ами една страна около Сирия. Познайте коя!?

48

Анонимен

преди 12 години

ТЪПИЯТ ЗАПАД ТОЛКОВА Е***РАН ,ЧЕ ДАДЕ НАГРАДА НА РУСНАК КОЙТО СПРЯ ЯДРЕНА ВОЙНА.

47

anonimen

преди 12 години

Celta e iasna,da vlizat i da go Biat,a posle Sori bili sme zabludeni