414

Copy _ Paste

преди 11 години

Не знам какво гласи нормативната уредба, но от думите на министър Ивайло Москов става повече от ясно, че правителственият самолет всъщност е нещо като луксозно такси. Обаче, както знаем, от таксиметровите превозвачи се изисква да обявяват цените си открито с помощта на едни стикерчета, които се залепват за предното или страничното стъкло на машините. Та, затова питам каква е цената на повикване на Ербъс-а(най-вероятно от 40 до 60 стотинки), каква е първоначалната такса и колко взима на километра

413

Анонимен

преди 11 години

Срам ме е! Срам ме е, че в държава, членка на ЕС, премиерът може така явно и нагло да нарушава законите на същата тази държава (на която се води ръководител) и това да му се разминава. Как искат тогава от гражданите да спазват законите, след като най-висшият чиновник в държавата явно и безнаказано ги нарушава?!

412

Кратун

преди 11 години

...така е, когато свинарят стане цар...

411

до 471 Фърчаща Мацка

преди 11 години

Ще се оглеждам, ще се оглеждам

410

ФЕН

преди 11 години

Това ли е новата далаверка на пожарникарчето? С пълна сила за това правителство важи -"Пази боже сляпо да прогледа".

409

Анонимен

преди 11 години

ако живеехме в истински европейска държава - една секунда нямаше да стои на поста си-веднага медиите щяха да го разкъсат. Тук журналистките и те сигурно се ползват от тази благинка, затова мълчат като.....

408

до 470

преди 11 години

не давай такива идеи точно преди избори, че той от фърчене как ще ръководи мафиотските си дела ? Ще вземе да упусне работите баш сега и да вземем да се оправим изневиделица!

407

до 468

преди 11 години

глей да не се сблъскаме некъде

406

bolka

преди 11 години

Защо се нарича Правителствен самолет, ако ще да изпълнява полети по поръчка? Както прочетох в един-два коментара по-долу, още по-лошото е, че това не е единичен случай, а си е било практика футболните клубове да плащат и да пътуват с него. Вероятно не само те, но сега се осмели един журналист да осветли последния случай.От това следва изводът, че всеки, който желае може с/у заплащане да лети с Правителствения самолет. А ако може и с министър-преседателя... Липсва само подходящата реклама.

405

az

преди 11 години

Дали плащането на транспорт, почивки и тн не би трябвало да се смята за рушвет?!?

404

Фърчаща мацка

преди 11 години

Утре отивам да се запиша като футболистка в женският състав на "Бистришките тигрици".И аз ще фърча с правителственият самолет.

403

ДА ФРЪКНЕМ ВСИЧКИ

преди 11 години

ИСКАМ И АЗ... ИСКАМ И АЗ...

402

Анонимен

преди 11 години

е ,щом всеки може да лети, къде са мерките за сигурност- в този самолет лети главата на държавата. после защо гръмнало Сарафово?

401

тежкоатлет

преди 11 години

може ли и аз да се уредя с едно кръгче- впрочем, защо всички не отидем в правителствената канцелария и да поискаме и ние да фръкнем с тоя самолет, само футболистите ли ?

400

;-)))))))))))))))

преди 11 години

ПАК БОЙКОВИЯТ ИЗТЪНЧЕН ВКУС!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

399

Анонимен

преди 11 години

горките пилотчета от отряда- висококвалифицирани таксиметрови шофьори

398

Анонимен

преди 11 години

великият Алеко го описал много колоритно- бие се в косматите гърди и вика "***! ***!". Това е орангутанския порив на всеки *** с власт

397

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея взе да се демократизира, ние се връщаме назад. Ами да вземат да боядисат правителствения самолет в жълто и да си звъним- Ало, може ли до Кърджали, че имам работа? Плащаш, качваш се и така....Абсолютна мутренска работа. Абсолютно мутренска - и те си правеха каквото им кефне на пияните глави.

396

до 457 - pr бойко

преди 11 години

МОЖЕ, МОЖЕ... ИЗБОРИ ИДВАТ.КАК ДА НЕ МОЖЕ. МОЖЕ И НА ДЪЩЕРЯТА ЗА АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ САМОЛЕТНИ КРЪГЧЕТА.

395

Анонимен

преди 11 години

някой много се разпаса- не е ли време да му свием сърмите ?