67

Анонимен

преди 12 години

И какво ще стане с тези двамата и евентуално другите 3-***? Пак нищо...ще ги пуснат на свобода защото са малцинство и имат "права"!!! танахме *** държава, ама ще дойде момент когато ще се повторят нещата от миналата година

66

Данчо

преди 12 години

Знае ли някой що е ККК?/ку кукс клан/-единственно правилно решение!Всичко останало е алабализъм!

65

До 70 Жорко

преди 12 години

Жорко,мама да ти спре плейстейшъна,че училище наближава

64

Анонимен

преди 12 години

Горските инспектори са с права на полицаи и трябва да се движат на двойки. Какво ще направи тоя сам и особено срещу бракониери.В бугаристан всичко е възможно

63

ДОКТОР

преди 12 години

*** са злокачествен тумор в обществото който е пуснал метастази навсякъде. Крадат, убиват, изнасилват, не спазват обикновенни правила и норми, не желаят да се интегрират, не искат да работят, да се образоват, живота за тях е ден за ден.Дългогодишната практика и изследвания показват, че този вид раково заболяване се лекува само по оперативен път като за по-сигурно се използват химикали и радиация. Отстранения тумор се изгаря веднага.

62

Рила умира

преди 12 години

Не са само ромите виновни, горската мафия в Самоков и региона е много силна Елате в Самоков и вижте има поне 20 фирми които търгуват законно с дърва от къде идват тези дърва , от същата тази гора Елате в селата Доспей, Мала църква , Говедарци, маджаре, всяка 2ра къща има гатер-банциг.....кога ще се сложи край на това безчинство ????? Рила умира , Спасете РИЛА !!!

61

Анонимен

преди 12 години

едно *** попитало баща си:,,тате,какво е това демокрация?'' *** отговорил:,,Ами това е Българите да работят и да хранят нас ***''*** пак попитало:,,Тате,а Българите не се ли сърдят за това ,че ние не работим а те ни хранят?''*** отговорил:,,Сърдят се,но това вече е дискриминация''....та такива ми ти неща с нашата ,,демокрация''-едни имат само права,други само задължения-тъжната истина.

60

Ben

преди 12 години

Това е комунистическото законодателство и когато управляват комунисти. Дори държавните служители не са защитени. Какво би могъл да направи тоя човек сам срещу тая глутница. Ако се защити както трябва, сигурно ще гние в затвор вместо тях. Такова чудо и през турско не е било, убеден съм.

59

Апел

преди 12 години

До Всички власт имащи. Г-да управляващи, нима не знаете , че в Самоков и Самоковско гората е подложена на нечувано и тотално унищожение, *** , българи , знайни и незнайни бракониери, безчинстват и секат наред.....Бизнеса с дърва за огрев и пром. дървесина процъфтява, корупцията сред горските служители и власт имащите в самоков е толкова голяма , че на практика няма никакъв контрол. Елате в Самоков и вижте има поне 20 фирми които търгуват законно с дърва от къде идват тези дърва , от същата

58

Анонимен

преди 12 години

Горските стражари трябва да се движат най-малко по двама, да бъдат въоръжени с автомати, и да им се даде правото да стрелят по *** напаст, когато се налага, в случай като този.

57

акуд

преди 12 години

до кога???? ще ги търпим????

56

Жорко

преди 12 години

С всяко подобно действие, *** скъсяват срока на откриването на ловния сезон, когато на народа ще вземе да му писне, ама наистина ще му писне, и някой ще оглави това движение за търсене на изконни човешки права: 1. да живеем в страна без кафяви миризми, 2. да си плащаме само НАШИТЕ задължения и 3. като кажем в чужбина, че сме българи, да не ни се чудят що сме бяли и не крадем каквото можем, веднага. Дали не е време вече за "Хайде братя, всички на оружие"?

55

танкист

преди 12 години

които иска се самоитегрира, верно,ч е държавта не е цвете но що един ром може да си намери свястна работа да работи без да КРАДЕ, да си гледа децата да ги праща на училише да спазва законите , що другите не могат и какво значи интегриране нали живеем общо в една държава и паспорта на ромите е като моя къде е разликата но ако един *** иска да минава метър да бъде долен *** и крадец, незаисимо дали е ром македонец турчин, българин, той заслужава да влезе в затвора да бъде бит и еван в г...а

54

Анонимен

преди 12 години

Колко ли ще им даде уважаваният БГ съд на тези *** престъпници? Трябва да има сурови и много строги наказания , трябва да има възпитателен ефект и т.н. ... е много се размечтах , не сме usa , нито законите са ни като техните.

53

burgas

преди 12 години

skoro chte pusna kruv na nekoi tumnokoj

52

bg

преди 12 години

SASBORETE IM KATYNITE I GI PYSNETE GOLI V GORATA

51

Анонимен

преди 12 години

В ход е създаването на *** държава и всички там.

50

Анонимен

преди 12 години

Горските служители би трябвало да са поне двама.*** ходят на глутници,като вълците.Много от тях карат коли ,с купени книжки.По селата хората са пропищяли от тях.Възрастни хора плачеха по една т.в.от тяхните набези.Мерки никакви.Ами така ще е щом в Комисията за защита на правата се мъдрят имена като Баки Хасанов,Сабри Салиев Ахмедов,Кемал Екюп и други.Интересите на българите не са защитени в тая държава.Позволява се на престъпници да вилнеят и рушат.

49

АРГИЛЕРИСТ

преди 12 години

*** ЛИБЕРАЛ ТИ СИ ГИ ОБИЧАЙ ***, НО СЕ МОЛИ ДА НЕ ИЗНАСИЛЯТ ЖЕНА ТИ ИЛИ ДЪЩЕРЯ ТИ, ДА НЕ УБИЯТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ЗА 5-10 ЛЕВА, ДА НЕ ТЕ ОШУШКАТ ДО ДУПКА ! ЗАЩОТО АКО ТОВА СТАНЕ НЯМА ДА СИ КАТО ТАНКИСТА, А ТАНКИСТ Х 100 ! ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ! ТОВА НЕ СА ХОРА, А ПЪРВОСИГНАЛНИ КРЪВОЖАДНИ ИЗВЕРГИ !

48

Да каже

преди 12 години

Гошо *** нещо по въпроса.