26

Анонимен

преди 11 години

Всички гнусотии водят началото си от САЩ, а ние с тях тръгнахме ортаклък да правим и да се учим от тях. Господ да ни е на помощ.

25

ХА ХА ХА

преди 11 години

А в кюрдистан(турция) генералите са ......

24

до 23

преди 11 години

Съгласен съм с 17-научи правописа!

23

.!.

преди 11 години

Като ви е неприятно, ми не четете коментарите бе! Скапаняци само си избивате комплексите като правите забележки за правопис и така се мислите за много интелигентни! Много сте досадни да знаете!

22

антрополог

преди 11 години

Генерал - лесбийка?! Какво по-голямо доказателство,че Америка се изражда с космическа скорост?

21

Анонимен

преди 11 години

Ами то като в Холандия наркотиците.

20

гурбетчия

преди 11 години

Ееей ,някои хора са големи *** !!! Не се пишело "статий" , ами да знаем ,но човекът може да е натиснал погрешен клавиш и да не е забелязал !!! А този голям критик ,може ли да обясни какво е имал впредвид : НО КАТО СТИГНАХ ГО "СТАТИЙ" И СПРЯХ ДА ЧЕТА ! Какво значи това : и като стигнах го..?! Ейй философи ... ,карате ме да се отклонявам от темата заради тъпотиите ви !

19

Анонимен

преди 11 години

Ударили са и едно женско рамо/или друго/...

18

Анонимен

преди 11 години

КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА.ТЕ ПО ПРИНЦИП СА СИ ТАКИВА.ДА СА ОПРАВЯТ.

17

до 17

преди 11 години

Аре млъкни па ти бе, учител по български език ли си какъв си! Това е форум, всеки може да пише както си иска! Аман от такива като тебе! Имам чувството, че такива като тебе четат коментарите под статиите само за да прават скапани забележки за правопис! Аре бегай в некое училище да преподаваш граматика, тука не ти е мястото!

16

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах едно... Тя имала ли е някакви заслуги да бъде повишена или просто ей така?!

15

Анонимен

преди 11 години

"Тя получи новата звезда върху униформата от спътницата си в живота"-----------------------Абе там нещо за конфликт на интереси не са ли чували? Иначе не спират да поучават целия свят.

14

До №17

преди 11 години

Забележката ти е уместна, ама е в стил "присмял се хърбел на щърбел". Писането само с главни букви в Нета се възприема за крещене, та бих те замолил да не пищиш!

13

Анонимен

преди 11 години

Мани, мани, то и без това американската армия няма с какво друго да учуди света, освен с гейове и лесбийки...

12

РАЗВЪЛНУВАН

преди 11 години

БОКО , ГЕНЕРАЛЕ МОЙ !

11

Анонимен

преди 11 години

Намерили с какво да се фукат.

10

F*CK THAT SHIT

преди 11 години

Военните са единствените серийни убийци, които биват награждавани за това, което вършат.

9

Анонимен

преди 11 години

Също съм на мнение, че не е важно какъв е цветът на кожата на човек, какви са религиозните му убеждения или какво прави под чаршафите си с някой, ако това се харесва и на двамата. Ако си добър в професията си, нормално е да се развиваш. Нищо лошо в това. НО Е ТЪПО, цялото това афиширане на хомосексуализма, сякаш е нещо НОРМАЛНО. Ами НЕ, НЕ Е нормално. Да правят по между си каквото искат, не ми пречат, но МОЛЯ да не ми натрапват убежденията си, както аз не им натрапвам моите.

8

гурбетчия до 10

преди 11 години

"И като е лезбийка това как вреди на службата й.Какво значение има.."! А бе кво се правиш на луд/а/ ?! Новината не е пусната с цел да се пише дали има или няма значение ,че е лесбийка ! Новината е пусната просто да става колкото е възможно повече дума и приказка за обратните , да свикнат хората с присъствието им и да приемат ненормалното за нормално ! Кого го боли х... дали генерала на САЩ е лесбийка или дали в Тайланд са се оженили някакви си две кифли ?! Но ги пишат !

7

Анонимен

преди 11 години

И като е лезбийка това как вреди на службата й.Какво значение има с каква сексуална ориентация е когато е ефективна на работното си място, да не би да си вади със секс хляба или просто мъжете в армията немогат да се възползват от нея.Ей *** вместо да пишите прости статий като тази вземете напишете нещо полезно, примерно кога ще падне цената на бензина или ще вдигнат заплатите ако нямате информация СЪБЕРЕТЕ или вървете задавайте неудобни въпроси, на хората от власта, защо народа мизерства.