163

в

преди 12 години

ОФФФФ...глупости пишеш. Нещата са свързани. Не може да очакваш от човек, който се тъпче с пица и единственото му упражнение е разходката до WC-то да има каквито и да било постижения в енергетиката, физиката, биологията или каквото и да било друго... Доброто общо физическо състояние на нацията според мен би спомогнало за раждането и на големи мозъци. Не случайно има казванка "здрав дух - в здраво тяло". Спорта не е задължително 60 санта "баница" от инжекции и фитнес...

162

аман

преди 12 години

А сега кой ще плаща екскурзията на нашите спортисти в Лондон?

161

Спонги

преди 12 години

Спортът трябва да е радост за тялото и душата на спортуващия. Всички тези свръх натоварвания не са за здраве, а за пари на някого. Спортуването за бедния българин е химера. Остана планината за туризъм, но и нея искат да заграбят гадовете. Масовият спорт може да отклони децата от наркотиците, а това не се нрави на някого. Няма да има спорт, както и наука в България. Пак гласувайте за мутри.

160

brigante

преди 12 години

има можещи и не можещи, ограничени умствено и физически и не ограничени, тренирани и не тренирани, а всичко труго са оправдания:)

159

Анонимен

преди 12 години

Долни спортни *** и мутри,не се наплюскаха.Да ходят картофи да копат мизерниците!

158

ОФФФФ

преди 12 години

Писна ми от тоя спорт. Който иска да ходи да си рита топката, да скача и да се кълчи както ще. КОГА ще дойде времето на истинските постижения в енергетиката, физиката, биологията... Ако се вкарваха толкова държавни (и от ТОТОто) пари в тези области, щяхме да сме 2пъти по-добре и по-умни. Да не говорим за образование... И не ми говорете, че спорта е важен и бля бля! Еволюцията ще направи хората слаботелесни, така или иначе, толкова мускули и движение вече не трябват на човечеството отдавна!!!

157

bg

преди 12 години

DA BE ZNAEM KAK BE6E PRI KOMYNIZMA,,,,,,,,TRETIRAXTE GI KATO JIVOTNI I GOLEMIA PRAZ DALI 2 ILI 20MEDALA ,,,,,,,,,,NA BALGARITE PO DOBRE NEMA DA IM STANE I PREDI I SEGA A EYFORIATA SLED 3 DNI E OTMINALA I KAKVO ,,,,,,,PAK MIZERIA ,,,,,,,ZA SIROMAXA TOVA E DA GLEDA GOLEMI CICI

156

Анонимен

преди 12 години

300 млн. лв през последните 4 години дадени за спорт.. и не трябвало да очакваме повече от спортистите... WTF!?

155

Анонимен

преди 12 години

При това състояние на държавата е КОЩУНСТВО ДА ИСКАШ ОТ НЕЯ ПАРИ,А НЯКАКВИ ШЕФОВЕ НА ФЕДЕРАЦИИ ДА ДЖИТКАТ С ДЖИПОВЕ ЗА ПО 150 000 ЛЕВА!СРАМОТА!

154

Анонимен

преди 12 години

Нешке,докога ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ще финансират ЧАСТНИ спортни ТИМове?Това има ли го в Германия,Америка,Британия,Франция,Норвегия?Моля,това коментирайте.

153

Анонимен

преди 12 години

Достатъчно пари наля държавата,а резултатът е 1 сребро и 1 бронз от 302(ТРИСТА И ДВА !!!) комплекта медали !!! СТИГА ТОЛКОВА,БАСТА!

152

петър

преди 12 години

Най-голямото падение на българския спорт изобщо.Това направи държавата през последните години-съсипаха направеното и развалиха пътищата по които вървеше спорта.Сега и с магистрали не става нищо с това управление

151

dedo

преди 12 години

След като дори и тя признава, че нейните съпартийци са унищожили тотално ДОРИ и спорта няма какво да коментираме повече. Съвсем точно го е казала жената, кратко и ясно. Нормално я и нея да я боли, все пак е един от най-великите треньори в БГ за всички времена

150

до 166

преди 12 години

Оправдания ВИНАГИ ще се намерят. Нима не можете да запишете детето си да тренира плуване, в училищата всияки басейни работят. Лека атлетика има на всякъде, по всички стадиони. Хокей даже има, баскетбол Хандбал, залите за бойни изкуства са пълни, шахматните клубове също. Недейте казва че държавата ви е виновна за това че детето ви не тренира. Факт е че преди беше безплатно, сега обаче цените са символични (20-50) в зависимост от спорта!

149

мммм

преди 12 години

доволен съм скооро ... ще *** ....хохохохох като ме оплюха и съдиха ваш тодор живков.....

148

янис

преди 12 години

Двадесет години демокрация съсипа държавата,двадесет години борба за власт между бившите ни спортни величия съсипа и спорта.Няма година без скандали и излагации,бивши те ни любимци не обичат спорта а парите в спорта.

147

До 165

преди 12 години

Ами какво да е направила... освен, че обучила лично дефакто ВСИЧКИ наши шампионки по гимнастика последните 20 години.. почти нищо повече. Малко ли ти е?Нешка и до ден днешен е СПОРТИСТ и треньор, за разлика от разни други като Перуци и Клечков, които от спортисти станаха мутри, политици и какви ли не още печелбари на гърба на спорта, който ги направи хора тях самите от пълни селяни. Ама то *** си остава ***, ако ще и 200 милиона да има на сметка.

146

Анонимен

преди 12 години

Долна комунистка!Тя е една от отговорните за унищожаване на спорта в България!Мръсно крадливо и нагло племе!

145

Анонимен

преди 12 години

300 млн. лв през последните 4 години дадени за спорт.. и не трябвало да очакваме повече от спортистите... WTF!?

144

до 150

преди 12 години

къде да спортуват активно,някой помни ли още че имаше в междублоковите пространства оборудвани площадки за спорт и игра. какво стана с тях ? пълна съсипия и простотия. а клкото до политиците,тяхната работа е точно това, да създават предпоставки за развитието и благоденствието на нацията (нещо което на мухлювците в парламента не им минава през главата да не говорим че една голяма част нямат и капацитета за това)