275

Анонимен

преди 11 години

Е вие не знаете ли , че "Дойче веле" е орган на социалистическите партии? Даже подозирам, че заплащането им е от ПЕС! Много им е мъчно на червените лузъри, че спортистите са благодарили на Борисов! Газ пи.аят! Надявам се след няколко години историята да благодари на Борисов, че прави изкуствено дишане на една умряла вече държава!

274

Анонимен

преди 11 години

Някой да я прати тази статия на Сашо Йовков, който коментираше волейбола по БНТ. Едва ли има по-голям подмазвач и натегач в професията от него. След като на всеки 5-10 мин споменаваше за Бойко Борисов и Росен Плевнелиев накрая му спрях звука.. Просто е срамно това което става в спорта и в държавата ни

273

Анонимен

преди 11 години

Ние сме си тотално оглупяла и сляпа нация! Вярваме на всичко,което ни каже Ани Салич.Не само немците,ами целия свят знае ,какво представлява Б.Б. , само ние пасем трева.Сега ,като дойдат избори идете пак да гласувате за мутрата и после се оплаквайте по форумите.Кой ви е виновен.

272

Анонимен

преди 11 години

По стандартите на ГЕРБ, класирането ни на олимпиадата е прекрасно, така че няма за какво да се оплакваме.Същата работа е навсякъде, където наслагаха герберски разбойници на ръководни позиции - "правят се прекрасно", само че резултатите са ужасни.

271

наблюдател

преди 11 години

Е,те и в Северна Корея за всичко благодарят на Вожда-ръководител. Така де, ние сме вече от една черга с тях.

270

Анонимен

преди 11 години

Хаха, червения комунистически сайт днес бг с платените драскачи пак се изказа. Сигурно Борисов да почне да бяга или да се изявява с лентата на художествената гимнастика.Детско-юношеската школа е съсипана от 20 години и не ГЕРБ е виновен за това. Отново червена политическа демагогия, извадена от прашните червени книги. Съответно ГЕРБ можеше да направи и повече за спорта, а не само да строи магистрали.

269

шумкар

преди 11 години

В България само ЛИЖИКУРНИЦИ и Господ се казва ББ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

268

Анонимен

преди 11 години

А то ръководството съставено от най-обикновени шпакловчици. Няма кво да се чудим.

267

Анонимен

преди 11 години

по Европата отдавна го разбраха Тикварович, какво представлява и накъде ни води, но в *** *** герберасти с лопата да ги ринеш.....халал да ви охранителя на комунисти

266

топала

преди 11 години

по важно е че всичко това прави впечетление на дойче веле а не на българските селяндурски и ибрикчийски медии напред към европа

265

събудете се!

преди 11 години

На българския *** народ едно магаре да сложиш за премиер ще му се радва,ще му благодари,ще го възхвалява,ще му се кланя!От толкова тъпо население няма как да се пръкне умен министър-председател!!!На изборите пак гласувайте за него!!!

264

те

преди 11 години

Ние българите се доказваме за пореден път като ***-винаги се надупваме на властта-срам ако това го правят спортисти и треньори.Сега всички тия спортни плъхове които донесоха най големия срам на олимпиада от както съществува съвременна България сега чинно тичат да целуват ръка на ДОН КОРЛЕОНЕ-и да го величаят.СРАМ СРАМ чак и ДОЙЧЕ ВЕЛЕ го разбра.Сега ще отчетем една успешна олимпиада на 63 място редом до Ботсвана Вануато и Ватикана-срам...........

263

коко

преди 11 години

Пропуснах - за олимпиадата през 2016 година в Сао Паоло. Според ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БОК Стефка Костадинова ще е там. А тези хорица знаят ли?

262

ГЕРБер

преди 11 години

Браво, Бойко! Мачкай комунистите... Нека да ривът...

261

koko

преди 11 години

Готвят се за новата олимпиада. Още 4 години хрантутене, обличане и щракане с пръсти на наш гръб на тези некадърници.Трябва всички тези дето не са си мръднали пръста през изминалите 4 години да им бият шута.

260

Яко

преди 11 години

Защо никой още не е благодарил за новите цени в бензиностанциите?

259

антигерб

преди 11 години

Представяте ли си Майкъл Фелпс да благодари лично на Барак Обама за подкрепата? Ще го помислят за слънчасал...Тереза Маринова дали е благодарила на Иван Костов за медала в Сидни???

258

Демократ

преди 11 години

Чета понякога нещичко в този и ми става нещо отвратително и в същото време тъжно.Много от вас критикуват Б.Б и неговата ,,компания,,.Е,добре де.Къде бяхте на изборите?За кого гласувахте?Никой не знае ли,че е бил ***-мутра?При 2 мандата кмет на София и 1.87млн.гласували за него.Къде бяхте на протестите на зърнопроизводителите или на бензина?Румънците при -30* стачкуваха и свалиха правителството.Пак ли ТИКВАТА е виновнаКато,че ли цялата нация ежедневно оглупява.Пак ли ТИКВАТА е виновна?

257

WhatTheЦвък

преди 11 години

Истината боли! Размириса се и извън границите ни :) Сега кой ли ще е виновен? ... Може би вятъра, ако не беше духал, нямаше да им замирише на Дойчевелетата ... да го ду.ате ... всички родни политици, независимо какъв цвят ви е бельото!!!

256

Анонимен

преди 11 години

Бойко Методиев Борисов е САМОЗВАНЕЦ.И НИЩО ДРУГО.