84

пп

преди 12 години

Стига вече,спрете се,смешни сте,с/у себе си нямате ***,признайте си поне веднъж ,че сте гола вода!

83

Bace

преди 12 години

Доазателствата и уликите водят към активисти от ДПС сега се чудят къде да се сврат . Наще служби нищо немогат да докажат израелците им взеха всичкия матерял по делото . За наще политици и полицаи се знае че търгуват с държавни таини а така и с поверителна информация от ЕС и НАТО . За никого не е таина че Бриго Аспарухов е служил на нашето и на разузнаването на ФРГ за това му бе отказан агреманът от Русия . Всички презират ВАСАЛИ И ПРОДАЖНИЦИ а сред наще управници таквиз изобилстват

82

123

преди 12 години

Тез нашите ага ти тАпанарите-имаха му главата в моргата - две седмици му правиха фоторобот?!?!носи бомба в раницата си, която гръмва - след един месец разбраха че е камикадзе -ами какъв друг да е бе - търговец на ТИКВИ ли

81

mlad6ito

преди 12 години

91, кой те е въвел във война бе това сигурно баба ти ти го разказа където е била вярна комсомолка по голяма национална катастрофа от 45те год. комунизъм няма, а те щяха да дойдат така или иначе щото русия има интерес българия да й е губерния. колкото до войната - и двата пъти доброволно сме избрали да сме с германците щото са били по-силни а ние сме дупедавци и лижем гъзовете на по-силните, после обаче германците губят инициативата и правим опити да минем от другата страна ама такъв филм няма!

80

БГ пародия

преди 12 години

На лице е срамното безсилие на МВР, институция превърната от Дон Цвъко в наказателна бригада на правителството срещу обикновенните граждани. Всичките интелигентни кадри бяха изгонени със сила, разузнаването бе унищожена, на мястото им тн. "млади таланти" директно извадени от школата на КАТ в Пазарджик и поставени на ръководни места в следствието. Резултата е на лице. Един месец от атентата, няма нито име, нито лице, нито националност, нито мотива, нито нищо. И мутрите от ГЕРБ ни мислят за балъци

79

"велик народ&qu

преди 12 години

Миналия век германците ни въвличат във война .....следва национална катастрофа.Сега пак се правят на велики нашите политици и взимат страна и със сигурност ще доведе до нова национална катастрофа.Да взимат пример от Швейцария от много отдавна държи на своя неутралитет, като не е участвала в международни конфликти от 1815 г..Отговорноста в Бургас изцяло имат вина евреите с тяхната агресивна политика и дано нашите не взимат страна като арбитър-ще патим.

78

Милиционер профешъл

преди 12 години

Доказано е че е камикадзе , възможно е и да не е камикадзе. Сигурни сме също че е взрив а не спукана гума на буса

77

Анонимен

преди 12 години

Стига бе , не знаех че е бил камикадзе

76

mlad6ito

преди 12 години

нарочно ви дезинформират как може някой да влезе с екзплозиви на кръста да се взриви, па макар и дистанционо, и медиите след 1 месец да излизат с "новина" - той бил камикадзе. е не не е камикадзе след още 1 месец очаквам "новина" от същия тип - "камикадзето е носил адидас".

75

Анонимен

преди 12 години

А ГЕРБ са некадърници ! ДОКАЗАНО !

74

циганска баница

преди 12 години

Аве, народе, той чувекъ е искъл да умре кръсиву пък те къмикадзи. Ай, стегъ глупусти,ве...

73

аман от лъжи

преди 12 години

А да не би да е извънземен.Със същият успех може да е всеки, просто защото тъпата полиция и агенцията по сигурността не разполагат с нищо.Само ни подхвърлят поредните измислици,с които ги баламосват чуждите служби.Всичко са поредните ала-балии не некадърните негодници.Не ни подценявайте толкова,***.

72

Анонимен

преди 12 години

*** тоя наистина прилича на Гоце. Сигурно се е учил от материалите по покушението на църквата Света неделя в София.

71

Анонимен

преди 12 години

samo za tozi atentat se pi6i kolko hora sa gladni dırjavata koqto izvır6va tormoz i glad na grajdanite se prekriva

70

АГЕНТ 007

преди 12 години

НЕ НЕ Е КАМИКАДЗЕ,ОБУЩАР Е.

69

Анонимен

преди 12 години

защо камикадзето е предупредил във фирмата-туроператор, че ще има взрив? на какъв език и с какъв акцент?значи е имал подробна информация за дейността и и даже за графика на трансферите и кои точно автобуси я обслужват.филиалът на фирмата е във Варна. оттам имало ли е увеличение на разговорите с Ливан? :D.......абе, стига вече с тоя водевил - нашите служби нямат пряк достъп до свидетелите, какво разследване се очаква да извършат?!

68

Анонимен

преди 12 години

Какво камикадзе бе,какви 5лв!Съвсем за будали ни взимат тези некадърници и лапачи от МВР!Просто това им е удобно понеже не могат нищо да открият или няма какво да се открива!Как ще е камикадзе,след като бомбата е взризена дистанционно!И дали е имало някакъв човек,който го представят за атентатор,един дявол знае!

67

Gosho

преди 12 години

Тва не е ли паспортната снимка на агент гоце от преди 89-та? :D

66

mlad6ito

преди 12 години

после що по цял свят ги не искат и ги избиват ми щото сте нагли ***

65

mlad6ito

преди 12 години

абе ние тука да не сме някаква губерния еврейските власти щели да разпитват очевидци я си ***** майката бе някакви чужди служби ще ни разпитват гражданите, мешат се в разследването изобщо ние независима държава ли сме или какво