51

не ми стина мястото

преди 11 години

Трябва да си абсолютен некадърник, без въображение, без глобално виждане на нещата за да твърдиш подобно нещо! Нямам думи! ако ръководителите на държавата нямат държавническо мислене и не виждат нищо ценно в страната и народа си, което би могло да се резвие- ТО ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТРАГИЧНО И ЗАНАПРЕД без значение ими ли криза или не!!!!Аз съм обикновен човек, но имам виждане! Знам, че тук може да се развие селското стопанство, туризма, могат да се построят няколко завода или филиали ...

50

Динамика

преди 11 години

Срам ме е, че имаме за президент това безгръбначно - човек който в семейството си не може да вкара ред, иска държава да управлява. А дали я управлява?!Крайно време е да си вземат цървулите и да си ходят.Егати управата 3 пъти бяха в Лондон, много им хареса да си правят разходки за сметка на бедния и утруден български народ. А Цецко търси 110 000 лв да ремонстира пожарната техника от пожара на Витоша.Никога повече ГЕРБ!

49

Анонимен

преди 11 години

Южна България е в пламъци! Да не би Лондонското Сити да си е поръчало чисти площи?

48

Анонимен

преди 11 години

Коя България предлагаш, бе? Президентът пита ли населението на тази държава иска ли, не иска ли да предлага на чужденци, каквото и да е? Ей, България не е бащиния на некъв измислен президент!

47

user

преди 11 години

Верно има какво да предложи .... много ама много кучета.

46

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

45

шишо

преди 11 години

Евала Росене най накрая си намери работа. Завеждаш ентусиазма.

44

ДА ИМА...

преди 11 години

Да има- един гол г.з за пляскане !!!

43

Сорос

преди 11 години

Все пак не разбрах за какво са си говорили ?

42

Анонимен

преди 11 години

"България имала какво да предложи на инвеститорите"---------------------------------------------------------------------Мда, задните части на президентката ни!

41

Анонимен

преди 11 години

Инвестициите ще са в химическата промишленост/сиреч-нови лаборатории за .............../,вие сами се сещаите за какво

40

Димитър

преди 11 години

Разруха на всички нива-лобистки закони в Народното събрание,истинско кривораздаване,корупционно здравеопазване и образование,ширеща се бюрокрация,2 000 000 полугладни пенсионери,1 500 000 здравнонеосигурени,1 000 000 забягнали от България млади българи,порутени улици и булеварди ,навяващи любов към богатите ни политици и т.н.Покани ги Президенте,нека от вас да се учат.

39

55

преди 11 години

Ей,още имат пари тези кутевци!Пълно е с тях тук.Впрочем ,сбърках,не са повече от двама-трима.За мизерни пари пишат и злобеят!Браво на Росен и ГЕРБ!Това е пътят,ще имаме и още мандати!

38

Само си говорим !

преди 11 години

Резултатите за последните три години:- Фискален резерв, опоскан повече от половината- Усвояване на пари от ЕС - 6 % (иначе за периода сме внесли 3,4 млрд.лв., а от тези наши пари сме усвоили 2,3 млрд.лв.). Това на което Мамута режи лентите е с пари само от бюджета.- Чужди инвестиции за периода минус 59 млн.лв. (при мръсниците от Тройната...чуждите инвестиции надхвърлиха 16 млрд.лв. за четири години).- Реално изградени обекти - 1. Довършени обекти - 14. Открити обекти - 1846.Надграждаме !!!

37

1111

преди 11 години

Кото го видя този да чете по телевизията и сменям канала.Че няма дар слово,добре ,поне да наизустява това което са му написали .

36

Анонимен

преди 11 години

Една от компаниите му е обещала успешна операция, та като стане мъж и жена му да е при него.Но пък сега с родните му помакини, може да си ниже тютюна и да се весели.

35

имигрант

преди 11 години

До: Дедо ШишаркоДа, дупе може да предложи. Ама да не си мислиш, че неговото ще предложи? Нееее, нашите дупета ще предложи той - твоето и моето. Както и на много други. Неговото ще си го пази той, да не мислиш че е луд?

34

да

преди 11 години

АЛО ЕКСКУРЗИАНТА !

33

имигрант

преди 11 години

Оооо, много имаме какво да предложим на инвеститорите!Примерно: Евтина работна ръка, тоест роби които са съгласни да работят почти без пари - само да имат какво да ядат. Освен това си имаме бивши комунисти, сега изпечени капиталисти които да яхат народа и да влязат в ролята на надзиратели, пардон - местни представители на потенциалните западни инвеститори ... тоест *** мошенници или експлоататори търсещи лесна печалба. Други има също, ама дали ще дойдат?

32

Анонимен

преди 11 години

Роско и той се включи в състезанието кой ще направи повече гюзмета и ще опапа повече народна пара.