66

Анонимен

преди 12 години

Незнам как боко тиквата още не се е оплакал че тоя атентат му е наследство от неговата бивша партия БКП ,а извинете ме БСП.

65

имигрант-пациент

преди 12 години

До: номер 15 Понеже тук всички явно смятат, че много знаят история, реших че може да се намеся и аз по темата. Та аз че не знам много история няма да го крия, но затова сега си има Уикипедия и други източници. Едно време когато нямаше интернет трябваше да ходим по библиотеки.Та въпросните източници казват, че древните евреи са живели в земята Ханаан от край време. Това горе долу съвпада с територията на съвременния Израел. А чак после са отишли в Египет и след това са го напуснали.

64

Анонимен

преди 12 години

не мисля че някой друг различен от хисбула има връзка с атентата , но според мен умишлено бяха направени редица грешни изказвания по медиите които умишлено отклоняват вниманието на обществото в друга посока, за да не се увеличава напрежението в близкия изток още повече . не мисля че Израел иска конфликт в момента.

63

Чичопей

преди 12 години

Ако им дадат пари,сигурно ще се огънат на натиска и ще се съгласят с всяко чуждо разузнаване - до там май сме я докарали.

62

Анонимен

преди 12 години

Имам повече вяра на афганистански овчар, отколкото на който и да бил евреин. Евреите и американците, освен да се тровят с гадни храни, да правят война и да лъжат, друго нищо не могат да правят. Надявам се да изчезнат от лицето на земята.

61

до ттт

преди 12 години

аа, не пише "телефонни разговори свързани с атентата", а "преди атентата"

60

Анонимен

преди 12 години

не бъдете толкова наивни бе хора, ако искат да изфабрикуват доказателства, винаги могат да го направят и нищо няма да им попречи .. въпросът не е в доказателствата, те ще се появят когато на някои хора им е удобно и решат че е дошло времето . тогава ще станат ясни и много други неща но най вече мотивите за тоя атентат .

59

Анонимен

преди 12 години

С централата на позитано и сараите са били разговорите. Нищо лично само обмяна на опит по линия на кгб и дс трябва да е било.

58

Боко

преди 12 години

Те дюнерите помагат ама срещу арабелите, срещу мосад не. Хъ хъ.

57

Astarot

преди 12 години

Да, изключително странно е, че през изминалите 2 летни месеца, разговорите между един курортен град и друга държава, са се увеличили значително...Според мен, разговорите между Бургас и Израел са се повишили още по-драстично за тези 2 месеца. Логичният извод е, че евреите сами са си взривили автобуса...А разговорите с Русия колко ли пъти са се увеличили? А с Германия?

56

Анонимен

преди 12 години

е, и какво като имало разговори с Ливан?! преди години в България имаше много ливански студенти и някои от тях се ожениха за българки. предполагам, че те често звънят на роднините си. една моя съседка също се омъжи за ливанец, ама не вярвам да е от хизбула. тя беше от друг контингент

55

ттт

преди 12 години

Много телефонни разговори свързани с атентата означават само едно: много хора ще знаят за него. Съответно вероятноста за неволно изтичане на информация или предателство се увеличава. Дори да е имало засилен телефонен трафик, вероятноста да е свързан с атентата е по-малко от нищожна.

54

Руснак

преди 12 години

до 58, бе аз пия в съседния автобус водка с фанта и гледам как през прозорците на другия бус евреите изкачат оивъглени и си казвам..."Ей това е да се наквасиш по еврейски още на летището"

53

до 47

преди 12 години

Някога!? И кога е това някога знаеш ли? На същото основание сега някой може да има претенции за нашата България, че "някога" преди 5 хил. години в една книга било писано нещо от някого си как някакъв си народ населявал нашите земи.... и ти лично мислиш ли, че ще си оставиш къщата и ще се изселиш сега, за да може някой си от някога да се засели тук? Хайде кажи ти ще напуснеш ли дома си?

52

Анонимен

преди 12 години

Как изкарахте почивката в Бургас, супер беше, избухнахме още в автобуса.

51

до 53

преди 12 години

Мда, МОСАД нали точно ей такиви риби като теб чака за да им се връзва евтиният(за теб много непонятен номер) пред света. Горкият. Съжалявам те. Най-жалкото е че външният министър на Израел или сямият министър председател(вече не помня) няколко часа след атентата нарочи Хизбула за автор. Даже не се е запознал с никакви детайли по атентата, да не говорим за УЛИКИ които да уличават Хизбула. Обаче тъпият еврейски *** се изтърва сам, като го каза. Колко е смешна историята не е истина.

50

Killuminati

преди 12 години

не слушайте ТАЛМУДСКИТЕ ***, отново лъжат не се поддавайте на техните долни мизерни провокации

49

Анонимен

преди 12 години

''Ливан и Бургас си говорели интензивно дни преди атентата''Може да са се разбирали как да правят дюнери..Нали Бойко каза,че ще ни пазят...

48

до 38

преди 12 години

Преди 3 г. завързахме разговор с такива измамници, уговорихме си среща, намерихме парите, записахме разговорите и..... се обаждам на куките да им съобщя, че така и така ..... парите ги имаме ако искат да ги бележат, ако не да ги опишем ние, че измамниците ни чакат на мястото на срещата, а отсреща.... представете си... "имаме много работа, щом сте разбрали, че са измамници не се занимавайте", викам си що пък да не отидем, барем един бой да им дръпнем, ама току виж ни арестували, те така...

47

продължение към 49

преди 12 години

Невъзможността да лавираш води до момент, в който трябва да избираш и да вземеш страна, а през последните 3 години некопетентността е в голями размери,особено в частта с дипломацията. Изгонихме сирийският посланик,казаме,че щита е срещу Русия,помолихме Израел да купува земя и т.н. Вината е на политическата класа, но най-вече е наша,защото мълчим и се съгласяваме!