13

Пица Нъц

преди 12 години

Нерде задръстване, нерде посна пица ... ама ха де. Дон домат ли си кетчъп ли си не знам, но лошото тепърва предстои. Иначе казано и пица няма да има, а само ще и чегърташ тавЪта с нокти.

12

дон домат

преди 12 години

Браво на ББ и Дянков,ядохме 3 год.постна пица,но имаше защо..!!това не дава мира на серГЕЯ,вижда как си заминава безславно.

11

Анонимен

преди 12 години

Някакъв ад е! Не знаят на къде карат, и освен задръствания, искам да кажа, че по стария път през гр. Девня има уникално нагли туристи (предимно румънци и руснаци) които карат все едно всеки ден минават от там. Нещо страшно е !

10

Бай Иван

преди 12 години

върнах се вчера от море, и мога да кажа че с новите отсечки на магистралата е много добре, спестява се поне 1 час път и 15-20лв гориво, направят ли я и последната част от магистралата наистина ще се улесни трафика към морето, и само хората които не я ползват могат да псуват ББ

9

И те така ...

преди 12 години

То, пък един път, те пък едни туристи, че и със затруднения ще ги плашите. Българина е железо. Не можеш го уплаши с такива дребни инфраструктурни неуредици. Догодина като сложат будките-касички да се плаща "Тракия" ей тогава ще започнат панаирите по подбалканския път.

8

Комунист

преди 12 години

Миличките,скътали са некой левец да скокнат за уикенда до морето...и в понеделник пак бач за Чорбаджията..... А при социализма се въргаляха по 2 седмици на десетките хиляди почивни бази.....

7

aaaa що така бе миме

преди 12 години

нали уж боко магистрали правеше, а то задръстване имало...нещо сезонът свърши и пак с лъжите си останахме...а по самото море кога ще се направи магистрала, че май само оттам идват 50% от парите в бг бюджета?

6

Улав

преди 12 години

Много важно.

5

0

преди 12 години

minax dnes po patia burgas-sofia i ne vidiax jiv polisai.chux che debneli tursi idva6ti ot germania.bili po 6tedri.

4

Майор Костов

преди 12 години

Червените реваха,реваха,че са социално слаби,ама парички за моренце са намерили.Отгоре на всичкото и задръстване за пътищата са направили.Ей тия няма да станат европейци и след 100г.,като стадо бе една овца тръгне и всичките се юрват след нея.

3

анонимен

преди 12 години

майтап ли е това? и после пак ще ревем че за търговците сезона бил слаб..а сега потриват ухилено ръчички прибирайки пачките в евро и всевъзможна валута..но дойде ли време за данъците ..СЛАБ БИЛ" СЕЗОНА" край няма това

2

5

преди 12 години

farovete sa za prez no6ta a pedetata ot gerb iskat da im svietiat po vsiako vremi

1

АМG Конвой

преди 12 години

На снимката сливенски гъзар екскортиран персонално от КАТ, докато раята си кюта в колоната. Нека чакат нека се потят, като не карат Мерцедеси, там им е мястото. Не ви ли писна вече от тази мила родна картинка ?