151

Охранител

преди 11 години

Просто, защото ти пръв заговори за терористични държави...исках да разбера доколко си зомбиран. Не мисля,че в съвременната политика може да има термин терористична държава. Това зависи само от камбанарията,от която се гледа.Няма терористични държави!Има такива, които са в единия или другия лагер.Има и такива, които запазват винаги неутралитет...и народите им са най-добре!Въпрос на национална политика и правилно избрани политици,защитаващи единствено националния и народен интерес на държавите си

150

имигрант

преди 11 години

До: Охранител"...и най-важното, ако българският народ ще живее по-добре? "Е там е работата - че от това българският народ не живее по-добре.Всички знаем какво стана с Кинтекс и Маимекс. Нагушиха се червените велможи, партийните буржоа с червени книжки. Нагушиха се, после си направиха мирния "плавен преход" и сега пак те са добре - заради тях сега и ти и аз сме зле. Освен ако и ти не си от червената буржоазия.

149

имигрант

преди 11 години

До: ОхранителЗащо??? Аз си мислех, че ти ще ми го дадеш определението - за терористична държава?Нали твърдиш, че САЩ били (уж) подкрепяли терористични държави?Пак ми отговаряш на въпроса с въпрос! Не е честно! Когато твърдиш нещо, трябва ти да дадеш определението!Аз приведох само един пример: Хафез Асад дава убежище на най-жестокия международен терорист - Карлос Чакала, в същото време други комунистически държави като Куба му отказват! Илич Рамирес Санчес излежава доживотна присъда в Париж.

148

Охранител

преди 11 години

До имигрант:Сащ от съществуването си и до днес само това правят да изнасят оръжие и войни!!! Продължавай да благоговееш пред тях! А защо пък ние да не го правим, ако това е световната политика...и най-важното, ако българският народ ще живее по-добре? По-добре ли е да целуваме американците и израелците отзад?

147

имигрант

преди 11 години

"То и ние бяхме прекрасна страна! Преди 1939 г. И после след 1956, до 1985-1986 пак бяхме много по-добре от много, но...."Е какво сме били по-добре? Страната е била просто стабилизирана след разрухата и репарациите от войната за известно време. До голяма степен обаче това се дължи на факта, че ние също подкрепяхме международния тероризъм, изнасяхме оръжие за същите тия държави които и тогава и сега подкрепят международни терористи - като Карлос Чакала. На този същия Хафез Асад му дава убежище!

146

Охранител

преди 11 години

До имигрант 159:Дай определение за терористична държава...и може и да ти отговоря!

145

Анонимен

преди 11 години

Къф полвин грях бе "имигрант" ... изтрепаха сума хора. Ти добре ли си ?

144

Анонимен

преди 11 години

Нарочно ги запалиха американците с наемници.Те и Югославия запалиха та се разпадна.Държави,които могат да се издържат сами и не има трябват заеми,Европейски съюзи и другите измислени ***,са трън в очите на САЩ,а и на другите големи.Изкуствено се правят конфликти и вътрешни войни,след което се обявяват за ''Режими или Диктатури'' и ги почват с бомбите.После мир,преговори и си настаняват Уорлици и подобни кръвопийци.Изсмукват всичко и продължават.

143

имигрант

преди 11 години

До: Охранител и другия преди негоБе ти остави ги сега САЩ, за Русия говорим, не се отклонявай от темата!Освен това както казваш, САЩ си признаха - "Признат грях - половин грях!", време е сега и Русия да си признае. Освен това, за САЩ трябва да говориш в минало време.Ние не коментираме какво са правили САЩ по времето на Брежнев нали? Питаме какво прави Путин? Мисля че Брежнев отдавна умря. Както и Рейгън.Кои терористични държави В МОМЕНТА подкрепят САЩ???

142

антиЕС

преди 11 години

до имигрантнеправилно се развиваш

141

Охранител

преди 11 години

То и ние бяхме прекрасна страна! Преди 1939 г. И после след 1956, до 1985-1986 пак бяхме много по-добре от много, но....

140

antiES

преди 11 години

И Западът е в позицията на лицемер - не съдейства за създаването на условия за диалог", подчерта сирийският вицепремиер- точно казано

139

Анонимен

преди 11 години

А режима на Бойко кога и кой ще го смени?

138

Анонимен

преди 11 години

Дано Сирия удържи! Дано излязат криви сметките на тези които подпалиха арабския свят! Сирия беше една прекрасна страна и народът и живееше много добре...

137

Охранител

преди 11 години

До нещастния имигрант от пост 150:САЩ подкрепят международния тероризъм много отдавна и не го крият, защото те са причината за създаването дори и на най-голямата такава - Ал Кайда, че и не го крият изибщо...и това прави ли ги по-добри от руснаците?

136

lora

преди 11 години

IMIGRANT TI SI NAI ZABLUDENATA OBCA TUK ILI TI PLA6TAT QNKITE PO GOLQM TERORIST OT USA NQMA PO GOLQM PRESTAPNIK OT IMPERIQTA NA ZLOTO USA NQMA A TI SI NAI TAPOTO GOVEDO TUK IMIGRANT

135

До 150

преди 11 години

Кажи ся у твойто село ка мислат у кръчмата вечер кат запрете животните и идете да се налющите с пърцуца ? Щатите не подкрепят нито една дръжава, подкрепяща международния тероризъм или как ?

134

имигрант

преди 11 години

Най-после Русия си признава, че подкрепя официално държави които финансират и подкрепят международния тероризъм. Как иначе можем да си обясним приятелското отношение на Русия към една диктаторска държава като Сирия?

133

имигрант

преди 11 години

До: 148Ти си много зле

132

До 147

преди 11 години

Ти си мноо зле