66

до 79

преди 11 години

Да, Жоро Павето, изнасилената и убита жена, зазидана на стадион В. Левски, убитият боксьор в Пещера (от полицейски син!!!!), изнасилванията, извършвани от синовете на висши партиици и т.н. Има много истории, но за тях не се е пишело в пресата.

65

socialist 1944

преди 11 години

Ей навремето имаше един Гошо *** от СДС този спеше с пуловера си защото не можел да спре климатика, или беше седнал нали шведска маса и един му казва моля ви станете това е шведска маса и той отговаря шведите като дойдат ще стана спокойно, ама Боко Тиквеника счупи *** ейййййййй !

64

Анонимен

преди 11 години

Честит юбилей,70.Ще ти купим памперс,да не пълниш ***!

63

Бизнесмен - БГ

преди 11 години

това Марешки ли е на трибуната?

62

do 74

преди 11 години

Е НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ КОМУНИЗМА! ЗАБРАВИ...ЖИВУРКАХМЕ КОЛКОТО ДА НЕ УМРЕМ!ЧЕРВЕНИ ***!СЪСИПАХА И ИЗКРАДОХА БЪЛГАРИЯ!

61

Охранител

преди 11 години

Защото им беше хубаво на поляците, чехословаците, сърбите ...и другите, затова като дойдеха тук изсипваха цялата оливерница с олио върху шопската салата, защото олиото, захарта и доматите , както и сиренето при тях бяха много по-скъпи отколкото при нас, защото правешкия хитрец Т. Живков клецаше както си иска Брежнев срещу прегръдка и две целувки по двете бузи...де да беше и провъзгласилият се за негов наследник ББ толкова хитър!!!...но не жалък е!!!

60

Боко Ипоня

преди 11 години

Сакън,има файда от охранители...

59

Димо

преди 11 години

Ох, как може все такива тикви да ни управляват. По доганово и станишево си беше по добре. На българския народ сега требе да ни дойде едно правителство да ни дава големи заплати да живеем добре, да си купуваме хубави маркови стоки от мола и айфони, а не като ГЕРБ да ни кара да работиме и да плащаме данъци на дянков. Народа ги разпбра що за стока са ГЕРБ, единствената алтернатива са БСП, Доган и Кунева, догодина народа ще си изберем пак БСП и Догам и Кунева да дойдат да ни оправят и да ни дават големи заплати щото при Доган и Станишев по добре живеехме.

58

до 74

преди 11 години

Тия ги разправай на някой който не е чувал за Жоро Павето и т.н.Това че изнасилванията и убийствата са били прикривани (особено ако деятелят е син на партийци) не означава, че престъпления е нямало.

57

20 годишен до 65

преди 11 години

Защо се залъгвате вие, дъртите че е било хубаво? Хубаво е било, да, ама в Югославия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария и Западна Германия. А не в България, Украйна или СССР.

56

Анонимен

преди 11 години

Всички сайтове са спонсорирани от Сорос. Не само че му пускат неолибералните прасета да се изсират. Но и да са послушни..

55

бат Бойко

преди 11 години

Малийй

54

до 63

преди 11 години

И къде ги тези работни български селяни, че нещо не се сещам да има такива? Все гледат да си наемат турци и *** работници, а те мързеливо си пият ракийката под асмата.

53

СТАНИШЕВ

преди 11 години

ПОМОООООООООООООООООООООООООООООООООЩЩЩЩ.....БОЙКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО...УЖАСССССССССССССССССССССКАТО ВИДЯ БОЙКО И ПЪЛНЯ ГАЩИТЕ ВЕДНАГАААААААААААААААААААААААААА

52

Охранител

преди 11 години

До 63: Не живея в София. Изрично уточних, че нито майка ми, нито баща ми са били от БКП. И аз не съм бил! Дядо ми постоянно псувашеТодор Живков,но никой от семейството ми не е бил в Белене, още по-малко в Скравена!Ти си жалък зомбиран тип, щом не можеш да сравниш елементарни неща! И заради такива като теб България е печелила много битки, но е губила войни...жалки нещастници...и сега вървим по същия пат и ще сме все най-бедните не само в Европа...защото сте заслепени от демократически толерастии

51

Анонимен

преди 11 години

Замириса на шисти.Май някой има ***!

50

избори 2013

преди 11 години

Ха-ха,историкът пак около тая тема се върти,както и преди няколко години в Новинаря-рено,та рено.Смени плочата,сложи някоя друга,поназнайваме се,все пак.Поздрави.

49

анонимен

преди 11 години

всеки си казва как е живял и аз ще споделя.на 42 съм.по тошове време всички вземаха поравно и кой работи и кой не работи.да ходехме и на море на планина.и къщи си строяхме.имаше работа и ред във всичко.имаше образование,полиция,здравеопазване.липсваше само свободата която дойде с демокрацията а с нея и олигарсите.излъгаха ни, ,***,, че капитализма е хубав а той е точно това което учехме-човек изяжда човека.сега тези които ни ръководеха ни изяждат.абе като си обикновен все ти е зле.

48

Анонимен

преди 11 години

Ех,по-добре комунистическа мафия,отколкото посткомунистическа мафия.Макар,че все си е мафия.

47

Охранител

преди 11 години

Говоря, за това, че ако бяхме малко по-големи тарикати, като румънците сега щяхме да имаме собствено производство на автомобили, па било то и в Рено$Нисан. Да не би Дачията да е румъннска? А ние само молове произвеждаме...хахаха...ако не беше тъжно, щеше да е смешно...