12

old smuggler

преди 12 години

искате да каете помощ на ТЕРОРИСТИТЕ.......

11

един ЧОВЕК

преди 12 години

Към настоящия момент сирийската армия е установила контрол на почти цялата си територия. За ужас на Килърито и цялата евроатлантическа *** по света. А народът е зад своя президент. Пак ужас за империята на злото. При това положение наистина на силите на антихриста не им остава нищо друго освен военна интервенция. Има ли нормален човек, който да подкрепи световното зло?

10

Анонимен

преди 12 години

Ако съм на руснаците хич няма да ги чакам да си оплетат кошницата: изкъртване от бомбандировки на летищата в Полша да не може да кацне так американски боен самолет, както са го замислили за септември и без това е в противоречие с договора с Горбачов.Навиране в миша дупка на "бунтовниците" в Сирия и без това са шайка наемни терористи.И яко енергийно шантажиране на всяка подала си *** на щатите европейска държава.

9

optimist

преди 12 години

На сека манджа мерудия...

8

?!

преди 12 години

ЗАЩО Е НУЖНО КОЙТО И ДА Е ДА СЕ НАМЕСВА?!ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО.АМА, ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.

7

Анонимен

преди 12 години

"Държавният секретар на САЩ Килари Клинтън смята, че е само въпрос на време да избухне трета световна!"Особено като краката на копитала се клатят!

6

ЕИ

преди 12 години

Долу ръцете от Сирия, долна терористична ***!!!!!!!!!!!!!

5

моше

преди 12 години

Руснаците никой не ги бръсне за слива. Русия в момента е конго с ракети. Проблема за западняците е че няма кой да вземе властта в сирия след сатрапите от фамилията асад. Работата отива от трън та на глог. Противниците на асад са основно мюсулманските братя, ал кайда и какви ли не още ислямски фундаменталисти.И ако помогнат на опозицията да вземе властта ще стане по-лошо и от ирак. В момента просто няма полезен ход за запада.А че руснаците ще бъдат най-позорно изритани от сирия е повече от сигур

4

Анонимен

преди 12 години

*** пак почнаха да повтарят едно и също ;д

3

Краси

преди 12 години

То сега е толкова тайно ,всички здраво мислещи хора знаят какво се случва в Сирия и как сащ плаща и въоръжава убийци и бандити който убиват мирни хора само и само да свалят законното правителство което не се подчинява на сащ, нищо ново за сащ,нали.......

2

мими

преди 12 години

Е че как няма да се намесят, то без тях не може

1

Анонимен

преди 12 години

А са посмяли, а Русия и Китай са ги натикали в миша дупка!!