103

Анонимен

преди 11 години

Загрижили се вече управниците как ще продаваме измущество като закъсаме съвсем и нямаме пари да плащаме сметките си на олигархическите им монополистични господари.

102

gruh

преди 11 години

То трябваше не при продаване на имущество, а при купуване. Щеше да е много добра промяна.

101

до F.O.Z.

преди 11 години

ако преведеш фермана си на кирилица *** няма да ти го трият всеки път и всеки българин ще прочете истината за илюминатите и тяхното кукловодство на боко тиквата (вкл. и тяхната роля и намеса в здравеопазването ни, за да редуцират населението ни според техния им канон). Само си припомнете 2003 г. след посещение на ЦРУ при царя, когато беше премиер се отмени взаимоспомагателното семейно здравно осигуряване, т.е. работещият съпруг плащаше здравните осигуровки на безработния съпруг.

100

Simo

преди 11 години

Убедих се, че БСП е единствената социална партия, която поне мисли и прави нещо за обикновения човек. Тия върли комунисти от герб, определяйки се като десни и кожата от гърба ще ни свалят.

99

zz

преди 11 години

Ostavka na Mutrenskoto Pravitelstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

98

комунист

преди 11 години

Не искахте Тошо, че ви било лошо-а сега не искате и да плащате-няма угодия. При капитализма и мама на тато баница без пари не прави. Сами си го избрахте, така че не ревете и си живейте с демокрацията и мизерията.

97

Анонимен

преди 11 години

Да видим сега , каква ще бъде следващата гениална идея на това недоразумение.Сигурно нещо от рода на- няма да ходите по голяма нужда, и ще стискате, докато не си издължите здравните осигуровки.

96

Анонимен

преди 11 години

Гербавите комунисти и тая аматьорка-министърка, много добре знаят защо и кои не си плащат здравните осигуровки. Знаят отлично, че има половин милион безработни и то предимно младежи, които никога няма да съберат и необходимия си осигурителен стаж за пенсиониране. Знаят и че има определени групи-тунеядци, които никога няма да си платят каквито и да било задължения и винаги ще живеят на чужд гръб. Това е истината , другото са кьорфишеци.

95

ОСТАВКА

преди 11 години

Тази министърка с тези фашистки възгледи да си ходи при Адолф Хитлер-ОСТАВКА

94

До НФБ

преди 11 години

"1071 2 Отговори НФБ преди 3 минути ДО работещ българинПРИ 2000ЛВ ЗАПЛАТА ЗДРАВНАТА ТИ ВНОСКА Е 62ЛВ НА МЕСЕЦ / 3.2%/ И ОЩЕ 27ЛВ БОЛНИЧНИ И МАЙЧИНСТВО ИЛИ 1.4%...ЗА ГОДИНА 90ЛВ Х12МЕСЕЦА=1080ЛВ ПРИ 40Г ТРУДОВ СТАЖ= 43 200ЛВ'тцъ,3.2% - 64 лв + 4.8% от работодателя - 96лв + 1.4% - 28лв + 2.1% от работодателя - 42 лв та общо 230 лв на месец х 12 месеца = 2760 лв. Доста повече от 1080.

93

Rad

преди 11 години

Крайно време е и промяна за закона за здравното осигуряване. Който иска държавно медицинско обслужване-да си плаща застраховките, а не принудително събиране, което е чист грабеж. Ето това е комунизмът-уравниловката за всички, и без това плащаме осигуровките на различни ***, които живеят на гърба на честния данъкоплатец. Затова винаги ще сме последна дупка на кавала в цивилизования свят, докато управляват бивши комунисти независимо от окраската си.

92

Анонимен

преди 11 години

А кога ще премахнете крепостното селяничество, и ако не желаеш "услугата" на топлофикация, да можеш да я откажеш ? Даже в Русия го премахнаха преди стотина години

91

Анонимен

преди 11 години

Браво на БСП-осуети още един *** закон, който щеше да бъде приет.

90

до 109

преди 11 години

Кво ме интересува, колко хора имат?!?!? Някой пита ли ме мен дали имам, като ми се наложи? Не, направо протягят ръце докторите. Всеки с лична сметка и застраховка по желание за каквито иска събития и суми, айдеееее марш от тук ***-лентяи.

89

мучачо

преди 11 години

ко ривете ва *** тва безплатния обед и кражбите не върви при ГЕРБ вече не може сичко да са краде

88

ИК

преди 11 години

Бе Гуньовци,къде дават да ядеш без да плащаш?Кой плаща здравни осигоровки-тези които работят,кои ползва парите от здравни осигуровки-тези които не плащат такива.Храним и лекуваме с нашите пари ***.Те се возят в автомобили за по 15-20000лв., купуват ,продават,крадат -живеят с повече пари от работещите ,но не плащат здравни осигоровки.Върви в бърза помощ или в болница-пълно е с ***.Не искам да им плащам.

87

до 94

преди 11 години

дано не ти опира до главата, че друга песен ще запееш...изведнъж животът става адски ценен

86

Анонимен

преди 11 години

Умре тая мантра за солидарността. Истината, колкото и да боли е, че който има пари ще живее, който няма ще мре. То и сега е така - хиляди деца умират всеки ден в Африка, ама не съм чул *** Нинова или другарите и да са дарили и един лев от "солидарност". Друг е въпросът, кой как се е сдобил с парите и дали това е справедливо, но да искаш от малкото останали съвестни, работещи хора да носят на гърба си освен по едно дете и един пенсионер и още 4 *** и мързеливци е не "солидарно", а жесток

85

Анонимен

преди 11 години

Proba - greshka!Garantirano ot GERB

84

Стършел

преди 11 години

Тежката артилерия, май излезе въздушна пушка-въздух под налягане.