29

www

преди 11 години

Сутринта станах свидетел на пълното оскотяване на българина. Никой не се интересуваше от нарушенията на кмета. Бяха на принципа: Не ме интересува кой и какво е крал важното е и на мен да дадат пари. Ами ако кметицата не беше крала толкова много можеше да остане нещо и за тези, които наистина имат нужда. Кой знае!? Искам да видя кой от вас би платил по 1-2-3 лв на кв за полагане на найлон преди боядисване и 9лв за боядисване. В София цената е 2-3 лв на кв БОЯДИСВАНЕ полагането с найлон се подразб

28

Анонимен

преди 11 години

Всеки срещу ГЕРБ е национален герой!

27

колега

преди 11 години

Тая кметица е най-*** и корумпирано животно кото съм виждал...за съжаление си я избрахме...ха сега да ви е честито:)

26

Анонимен

преди 11 години

Перник е единственият град,който от 5 години и повече не е помръднал.Общината в Перник е пред на няколко пъти щеше да фалира и то именно благодарение на усилията и ентусиазма на червената кметица, която умее единствено да краде и да лае. Жалко за перничаните и техния хубав град, но те сами направиха този избор- втори мандат застой и деградация!

25

Анонимен

преди 11 години

Щом чуя БСП веднага се сещам за мизерия и сиромашия. Кретицата на Перник няма интерес да помага на съгражданите си, тя желае те да се недоволни и да протестират - така са я инструктирали от позитано.

24

ИПОН

преди 11 години

Защо днес откриват готови къщи в с Бисер ,а в Перкик ги няма никакви? Държавата е на всички ,а не на ГЕРБ!!!Наглост е да рекетираш пострадалите само защото кмета не е от ГЕРБ с това се мъчат да печелят време защото няма пари!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Само така Роси! България те подкрепя в борбата с мутренското правителство!

22

Ангелина

преди 11 години

Тия гербери скоро правили ли са ремонт? Да видят за какви пари става на въпрос. Нямат представа за какво говорят и се заяждат само. Те самите не са наясно какви пари и за какви дейности са отпуснати.Оня пък - защо му боядисали стаята с латекс! Той минерална мазилка ли иска? Не можа да се изкара герой - че седи в стая на замаска само.

21

Анонимен

преди 11 години

Пълна подкрепа на кметицата Дянков не даде никави пари . Дойдоха снимаха се и избягаха това направиха тиквите прости.

20

25

преди 11 години

Хихихихихи! Едно към едно си преписал от това, което каза гербера:)))))) Ама нямаше документи:))))))

19

Анонимен

преди 11 години

Сега Боко ша риве "Кметицата е виновна":))) След съда и предишните, сега ще мине и на локално ниво, че Междуведомствената комисия не си върши работата!Смех! Толкова интелектуална мъка има в ГЕРБ!

18

Анонимен

преди 11 години

Браво на Кметицата ! Трябва да се действа по твърдо и решително срещу гейберите !

17

Анонимен

преди 11 години

Колко палатки ще има Станишев там ли ще е

16

ФЕН

преди 11 години

ЦЯЛАТА ИМ РАБОТА НА ЧЕРВЕНИТЕ *** СТАНА ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ СЕ ПРАВЕШЕ ПО ТОЗИ НАЧИН....ТРЯБВА ДА СИ МНОГО *** ДА ГЛАСУВАШ ПАК ЗА ТЯХ ...БЪЛГАРИНО !!!!

15

Vesso

преди 11 години

Какви палатки ще опъва?Та *** не ги ли продадоха всичките?Спрете с помощи за безотговорни хора и мошеници!Политици на държавно и местно ниво се съзтезават с наши пари да си правят PR.Но за това сме си виновни ние, матреала.

14

Анонимен

преди 11 години

Споко кметицата! Пари ще има! Първо обаче герберите ще трябва да платят прибирането електората си от Швеция:))

13

Aлов

преди 11 години

Комунистическата свинка пак е направила удара.Те комунистите се радват на природни бедствия ,понеже знаят ,че ще има от държавата после гювеч.

12

Анонимен

преди 11 години

Кметицата ще опъне палатков лагер, когато си събере палатките от ***, т.е.никога.

11

optimist

преди 11 години

За всички е ясно какво става, когато на власт е БСП, било то в общината или в мин. съвет. Каквото прави Янакиева сега, преди същото правеха Станишев, Овчаров, Петков и Масларова... Затова никога вече БСП!!!

10

Нищо ново

преди 11 години

Комунистите само едно знаят -- да крадат