373

ха ха ха

преди 11 години

Ко може да се очаква от Боко-тъпуту???

372

4/3

преди 11 години

ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕМИЕРА СИНТЕЗИРА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА ЛЕКАРИ.

371

4/3

преди 11 години

Плюене по лекари,сега по Борисов,плюене по араби после по еврей или обратно,според случая,плюене по американци или руснаци,македонци и гърци,ЕС само е нужна тема и оплюваме всички и всичко -това вече е национален спорт.*** безгрешният народ.Та и Господ понякога греши само не и ние.Е мааи ние гласувахме на изборите,но е удобно да го забравим,все пак не иде да плюеме срещу вятъра,плюнката може да ни залепне за очите.

370

Анонимен

преди 11 години

Простака си остава ***, дори да го направиш министърпредседател или президент.

369

Бива, бива ама...

преди 11 години

То бива, бива простотия, ама този надмина и себе си.Нота*: В страната няма друга мярка за простотия, освен "Б.Б."

368

3/4

преди 11 години

Интересен народ,защо сега плюете Борисов,той просто гласно и публично каза това,което всички микслят за лекарите/няма в този сайт по гнусни и изпълнени с омраза коментари от тези за лекарите/.Човекът искаше да Ви се хареса ,а Вие го плюете-няма угаждане.ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕМИЕРА СИНТЕЗИРА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА ЛЕКАРИ.

367

Признание

преди 11 години

Трябва да му се признае, че за три години пазача на бай Миле успя да опростачи държавата. Оставам учуден, как е възможно лекари да разговарят, на всичкото отгоре и награди да приемат от този човек.

366

Гард

преди 11 години

Всичко съм очаквал от бат Ви Бойко, но чак такав връх на простащината - не!Просто това е прекалено от всякъде, разбирам да се бяха събрали в тясна компания след награждаването и без журналисти да нарече докторите касапи, защото те и без това така си се наричат помежду си разбирам, но на официална церемония, е повече от тъпо. Сигурно от сестра си знае, че хирурзите помежду си си говорят така и искал отново да блесне със знания, но не е това мястото...етикета не е познат на този човек изобщо!

365

Анонимен

преди 11 години

бб е ***

364

Гард

преди 11 години

Само лизичи ли са в този министерски съвет?

363

Анонимен

преди 11 години

Абе него не го упреквам, защото нямам високи очаквания.Толкова си може човекът,*** е, но в случая е искрен.Но тия византийци около него, сервилни и лицемерни лакеи,които изпадат в умиление от тази простащина и много се радват. Нямам думи за такива хора.

362

Охранител

преди 11 години

Какво е това Г.А.Д.? Давам жокер - Гад Зееви. Ако тези гадове разберат, че касапи са оказвали първа помощ на сънародниците им след атентата в Бургас, не знам къде ще трябва да се крие българският гад - ББ

361

spekulaciq

преди 11 години

Bate Boiko ne e chel Vinetu. Vinetu e chel Bate Boiko.

360

Анонимен

преди 11 години

Толкова *** премиер не сме имали никога!!!

359

Гард

преди 11 години

Съвсем изтрещя!

358

Охранител

преди 11 години

До 405:Понеже министрите му не са на ниво по-високо от неговото, със сигурност, щом чуят думата превъзходното най-голям, веднага ще посочат него, без дори да се замислят, че става въпрос за ***...важното е да е най-голям...та нали е голям...най-голям във всичко ББ, дори и за тъпанарщините!!!Ако може някой, да ме опровергае! Срадост ще вляза в дискусията...и ще донеса не от 9, от 90 кладенеца вода в защита на тезата си!!!

357

Тодор Живков

преди 11 години

Какво лошо е казал Борисов ,че толкова го съдите

356

Анонимен

преди 11 години

Български тълковен речник----------------------------------------КАСАПИН1.Човек, който като професия се занимава с клане, чистене и разпарчаване на животни. 2. Човек, който продава месо; месар. 3. Разг. Пренебр. Лекар хирург. Всеки ден прави операции, истински касапин. /

355

outsider

преди 11 години

Ако Бойко Борисов попита "Кой е най-големия *** тук" дали министрите му ще се сетят за кого става дума?

354

Анонимен

преди 11 години

Само може да гадаем, какви "шеги и закачки" подмята Бойко при честите си посещения в Брюксел. Смея да допусна, че Меркел в чудо се е видяла от остроумията на нашия премиер. Горките му преводачи сигурно са под голям стрес.