248

Бай Мангал

преди 11 години

Бате Бойко, и аз искам

247

перко

преди 11 години

*** са най-ценното нещо за българската демокрация!Срам ме е че съм българин.Какво даде държавата за Ади

246

до 266

преди 11 години

Ясно е, че на са отишли от добро, обаче цялата работа писва. Не плащат данъци, не плащат осигуровки, строят незаконно, не си пращат децата на училище, иначе са първите за помощи, стоят на тумби по поликлиниките и всичките им приказки се свеждат до "държавата да даде". Въпросът е какво получават тъпанарите дето си плащат данъците, сметките и осигуровките? Не може постоянно да се наливат пари заради глупостта на някой.

245

Пешо

преди 11 години

Тези крадливите не са Българи би тези идват от Индия,идийците да си ги взимат обратно!

244

Май май

преди 11 години

Май май сидеров пак ще събере гласове..Тва вече не се търпи.. веднъж за винаги требва се вземат крути мерки с/у ***.Никакви права за за живеещите като животни.. нито изборни.. нито зравноосигурителни, никакви социални помощи за живеещите като ***.. или плащат или живеят в пещери и не гласуват

243

Анонимен

преди 11 години

Преди малко в новините по БТВ близките на *** мятаха пред репортерите пачки, защо българите ще плащат?

242

от 272

преди 11 години

опс.. 750 лв за ***.. пак са много.. да си идват пеш веднага.. да подпишат записни заповеди и да ги връщат с лихвите

241

promqna

преди 11 години

ПРОМЯНА в изборното законодателство:1.Гласуват български граждани, които имат задължителното образование, НЕ СА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ТЕ И ДЕЦАТА ИМ( определя се колко време), ето ТУК ЗДР>МИНИСТЪР може да вмъкне за ЗДРАВНИТЕ осигуровки!!!!, спазват законите- не кРАДАТ,ИЗНАСИЛВАТ, РАБОТЯТ, не прекарват времето си в ПРОСЕНЕ< БОЙ с БРАДВИ< САТЪРИ< НОЖОВЕ.В Италия има подобен закон и *** , живеещи по горния начин са ЛИШЕНИ от лични карти. Или ще живеят като италианците, или като животни.

240

Анонимен

преди 11 години

А ако бяха заминали за Австралия, и оттам ли щяхме да ги прибираме? Който ги е закарал там и е поемал ангажимент към тях, той да ги връща. На практика излиза, че те са отишли на екскурзия с държавна помощ. А ако бяха изкарали пари там, щяха ли да платят данъци на българската държава - ясно е, че не. Оня българин от Солун как се прибра пеша до България? Да тръгват роднините с катуните си и да си ги прибират. Това правителство час по-скоро трябва да си подаде оставката. Дано утре да падне!

239

Българка

преди 11 години

Изпусна ни като гласоподаватели Боко.Това твойто на нищо не прилича.

238

kiki

преди 11 години

Браво бе. Такива несгоди са се случвали и на много българи , но никой не се е погрижил за тях... А сега за тия "братя" роми - веднага.

237

Моля?

преди 11 години

150 бона за 200 кирливи ***?тва е по 7500 за ***?Баф .аа. му..тва вече е прекаленои побеснявам! Тази сума е оправдана, само ако се траснпортират в ковчези!

236

alek

преди 11 години

по последни сведения на международните агенции кабинетът е получил работни визи и пътува за швеция за постоянно назначение в гората

235

Антитиквар

преди 11 години

Аз предлагам всичките да ходят за боровинки заедно с *** Борисов и да не се връщат вече!

234

До 263

преди 11 години

Ами избори идват брато

233

risk

преди 11 години

Ще осерат, ще опикаят седалки, ще започнат да режат, късат, отвинтват, да крадат пътници, персонала... кой ли ще е този авиопревозвач, който ще ги качи на самолета?А пътниците? До кого ще седнат?Да не стане след това РБългария( т.е - НИЕ, от НАШИЯ джоб!) да плаща ЩЕТИ на превозвача ЗАРАДИ ***!Да сте чули НЯКОГА френски, испански, италиански , унгарски *** да правят такива панаири и циркове и да ЗЛЕПОСТАВЯТ страната си????

232

Анонимен

преди 11 години

С кои пари се разпореждаш Борисов?Храним ***, поим ги, издържаме ***, сега и екскурзии ще плащаме.И моя син миналата година го измамиха в Германия, но помощ не сме получили от правителството.Оправяме се сами.

231

Пешо

преди 11 години

там, не са отишли от добро, те са търсили работа,работа няма след кадърното управление на тиквите

230

Анонимен

преди 11 години

Чии пари дава премиера за да прибере "българите" от чужбина??? И не се чудете че цените хвръкнаха в небесата.

229

Анонимен

преди 11 години

Така действат богатите държави по време на криза-прибират си избирателите с чартъри