33

до 34

преди 11 години

...ама вие свикнахте ли другарю ! или май искате си правите това което са ви възпитали вашите дядовци и баби /пишман комунисти/? ай сиктир ве *** !

32

Machiavelli

преди 11 години

Кви оставки с тия 6 апартамента? Поне 16 да станат, пък после може и оставка.

31

Анонимен

преди 11 години

22 ГОДИНИ ЧУВАМЕ САМО " ТРЯБВА " !

30

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКО , КОЕТО ПИШЕ 27 Е 100% ИСТИНА , А ТОВА СА 1 % ОТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ , КОИТО СА ТАКИВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС. ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ ! ДОКОГААААА????????????????

29

Шишо Бакшишо

преди 11 години

Единствената ми утеха, е че катафалката ремарке няма. Тия хора като остареят и се обърнат назад, ще видят че освен един камион с*кии, нищо друго няма да остане след тях. Прах при праха, пръст при пръстта. Амин и лека и пръст на България.

28

Анонимен

преди 11 години

Другарко Кълвачева,когато има демокрация - има и оставки на тоя,който не си е свършил работата и е излъгал избирателите си! Време е да свиквате с новата система,а не да я ОПОРОЧАВАТЕ другарко...

27

Levchev

преди 11 години

da - bg naroda tryabva da e po-chesto po ulitzite i da kazva koe - da, koe - ne! da si iska referendumi po vajni vaprosi ! dobra demokratichna darjava stava s aktivnost i zainteresovanost na bg naroda!ot spane spomen nyama!

26

Анонимен

преди 11 години

из форума,знае само да ругае,псува и плюе,друго не може.Е,и да иска европейски доходи,разбира се от държавата,защото знае,че няма работодател,който да плаща на некадърници без образование.

25

Анонимен

преди 11 години

Да така е. Не става с оставки и с гледане не става. Трябва ум но ми изглежда дефицит в управляващите

24

$$$

преди 11 години

Да не мислите,че като сме с/у УЛАВОТО управление на рапонаще гласуваме за ПРЕСТЪПНАТА БСП/дс..?! Те(герб и бсп)дс са си двояйчни близнаци от една и съща столетна баба ЯгаЯ като Яне.

23

до 444

преди 11 години

"Научил се е да е в мир с себе си и с света" -Е точно там е проблема! Много отговарящи на описанието има, ама проблема е, че са твърде "в мир със света и себе си" - така ни кофти управници им пречат, ни пълна ***, която не си върши работата, ни нищо. Разбират всички, в мир са с всички. Е, там е проблема - не става ако не се ядосаш и не туриш някъде границата на тоя "мир". Това е. Иначе свестни хора в нашата държава има бол.

22

Анонимен

преди 11 години

Анонимнико,Диана Ковачева е разведена,другите дивотии няма да коментирам.

21

Анонимен

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР,ченге от ДС. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен,ченге от ДС. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси,ДС. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП,ДС. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,ченге от ДС 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Фандъкова член на БКП и дейно работила за ДС,КГБ13..Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

20

До кога?

преди 11 години

Не знам дали става или не става с оставки, но всеки ден управление на ГЕРБ е пагубен за народеца ни.Вижте какви цени ни докараха тези нещастници:На ток?На горива?На газ?На вода и на храна?!!!До кога ще ги търпим?

19

Донева

преди 11 години

Мутра и мутреса разговарят по време на дебат.

18

Гоце мезонета

преди 11 години

И да ги Очетвори пак не може да ми стигне цената на мойте два мезонета от 3 милиона евро !!! :) Голям съм, ГЕРБ не важи пред мен, както и пред цялото БСП

17

Анонимен

преди 11 години

Съд за вас! Всеки който се стреми към властта би трябвало по подразбиране да подобри положението на страната! Вие какво направихте? Унищожихте я успешно само за три години! Само за три!

16

Анонимен

преди 11 години

Цецо-стражара излезе голямо коце и връзкарКво ли прави с тези 6 апартаментаДали ги Одвои или Отрои?!

15

до 444

преди 11 години

Аз съм, но не сте заслужили още , защото не живеете праведно.

14

тъп и прост

преди 11 години

Благодаря Ви !!!