20

wilhelm mohnke

преди 11 години

В България няма промени! Има украински тип "перестройка"! Такава е ситуацията още след Малта! И хамериканците хич да се не правят!!!

19

Анонимен

преди 11 години

По всичко личи, че скоро ще ни изритат никой не иска *** БХК са виновни.

18

БЕБО

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИТЕ НА ББ ЗАД ОКЕАНА МУ КАЗВАТ, ЧЕ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ ВЪРВЯТ. ТОЕСТ НЕ СИ КАДЪРЕН ДА УПРАВЛЯВАШ. ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ. ББ Е ПОСЛУШЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ, СКРИЛ СЕ Е В МИША ДУПКА И РАЗМИШЛЯВА ЗА СЪДБАТА НА ВИНЕТУ

17

Спас

преди 11 години

Единственото, което забоксува според американските и ционистки представи, е скоростта на обезлюдяване на двете държави, главно България! Требваше според плановете им вече да сме 2 милона, главно ***, за да започне преселването на евреите от Израел. Требваше до началото на войната с Иран вече повечето да са на безопасно място!Сега като нищо ще се окаже, че българи са помагали на атентатора и ще се наложи да ни ускоряват демократизацията с няколко бомбардировки, да ге..м!

16

Долни американци

преди 11 години

Ама и нашите са ПОДАЙ-ГЪЗЕЦ, един път.

15

Анонимен

преди 11 години

Да и таковам на демокрацията пък на тия и на прехода не можеш да вървиш срещу човешката природа и да не боксуват нещата, скапани капиталисти.

14

САЩ-настояще

преди 11 години

Искате американска демокрация: ГОТОВО!Препоръчваме ви я горещо.Реклама даже има: 24-годишния Джеймс Холм ИЗБИ 12 души.Постройте американската демокрация-избивайте се демократично.

13

една българка

преди 11 години

Аз не споделям американската ценностна система и начина им на живот. Не бих отишла в САЩ и не искам зелена карта. Аз не желая тяхното одобрение, нито пък на ЕС. Мисля, че въпреки това съм стойностен човек, макар и без работа в момента.

12

6 6 6

преди 11 години

КАК НЯМА ДА БОКСУВА,НАПРАВО СМЕ ЗАТЪНАЛИ В ЛА*НА ЗАРАДИ КРАДЛИВИТЕ *** КОЙТО СА 24 ГОДИНИ НАЧЕЛО НА ВЛАСТТА.!!!! ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ ДА ПОДГАЗУВАМЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ ,КОИТО С МРЪСНИТЕ СИ ИГРИ ДА НАПАДНАТ ИРАН ГРЪМНАХА АВТОБУСА В БУРГАС.И СЕГА КАКВО,ИСКАТ ДА НИ ВКАРАТ В ЕДНА ВОИНА КОЯТО НЕ Е НАША.ИСКАТ ДА ОБЕРЕМ ПЕШКИРА И РАКЕТИТЕ НА ИРАН ЛИ.ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ С ТОВА,ХОРА АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ВИ МЯТАТ БОМБИ ИЗЛЕЗСТЕ НА УЛИЦИТЕ И МАХНЕТЕ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ И ТАЯ *** МЛАДЕНОВ

11

Баба

преди 11 години

ПРИ ГЕРБ И ББ ВСИЧКО БУКСУВА. НЕКАДЪРНИ ГЕРБЕРИ ПРИБИРАЙТЕ СЕ ПО ДУПКИТЕ СИ.

10

se

преди 11 години

Държави в който се стреля безразборно и загиват невинни дават акъл на БГ.Е сега доволни ли са ,че и БГ я изцапаха с кръв.Да не си забравят настоящето с убиййствата в Щатите,Норвегия атентатите в Лондон където се доказа ,че са тяхни граждани.Демокрацията им е гнила от всякъде и продължават да я насаждат на малките народи.Ако на еврейте господ им е дал акъл не им е дал земя.На нас ни е дал най хубавата земя в Европа но не ни е дал акъл.Ей затова си страдаме и се кланяме на западните лицемер

9

Или както каза ЦЕЦА

преди 11 години

Или както каза ЦЕЦА, магистралната труженичка: Може да съм (1)=к*рва, ама съм (2)=честна мома.Щом Борисов не казва че е честен???Остава първото твърдение!

8

нежни революжковчета

преди 11 години

НемА лустрация, немА и преход.Още разяснения???

7

суверенитет

преди 11 години

Абе, САЩ! Какви сте вие, та се бъркате в кухнята на Евросъюза? Какво общо имаме с вас? Та ние сме конкурентни групировки: Американски щати и Европейски съюз! Все едно ние да се бъркаме във вашето законодателство и политика! Я си гледайте кризата и гейпарадите!

6

Анонимен

преди 11 години

Правилно е казал Тато : Това което ние построихме за толкова години , вие не можете само да боядисате !

5

Анонимен

преди 11 години

GARANTIRANO OT GERB znam samo edno ne sam komunist no jivqh prez komunizma i tova koeto se postroi do 86 god NA GERB I REZNI LENTI4KA SHTE IM SA NUJNI 1500 GOD POMISLETE SAMO

4

Анонимен

преди 11 години

Не вярно,че боксуваме,направо си тичкаме на зад !

3

Анонимен

преди 11 години

преходът продължава и в момента и не е ясно колко дълго ще е това

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не са....прави хамериканците,от демокрацията има голяма...полза;вече 20-сет и кусур...години,псуваме на воля всички...правителства,без...ограничение.

1

Анонимен

преди 11 години

***-арова?!