118

Анонимен

преди 12 години

връщане назад няма, след Ньой всичко е решено...

117

Анонимен

преди 12 години

Хора, имаме един език и една история! Стига сте плюли по народът ми, плюете и по себе си! Това че бивши комсомолци управляваха страната не значи, че народът ни е заспал. Ей, няма страна в Европа, която да е устояла 500 години на исляма. Не подценявайте българина! Силен е и е мъдър!

116

гурбетчия

преди 12 години

Ами правилно са се ориентирали арабите ,ще помогнат финансово на бедните и ще им спечелят сърцата ,па макар и за една лоша и нечовешка религия -Ислям ! Бедният човек е готов за парче хляб душата си на дявола да продаде ! В Бг. политици и бизнесмени да не спат ,а да създадат работа и поминък на тези хора ,за да не си продават душата на дявола !В противен случай след 20-30 г. ще съжалявате ,но вече ще е късно !

115

от 139

преди 12 години

Коментара не е до 138, а до 136

114

Анонимен

преди 12 години

Присмяла се кука на крива бука!Не че в някои части на България джамиите са повече от трафопостовете, ама и макетата с това албанско "малцинство" яко са го закършили...........Кофти са тези неща - и за нас и за тях!

113

до 138

преди 12 години

Да се чудиш основателите на БГ откъде са дошли :-)

112

Анонимен

преди 12 години

"Истина е, че обикновените мюсюлмани в БГ са кротки и работливи хора и са част от нас "Глупости! Мюсулманите нямат място в Европа! Да си ходят в Азия!

111

Анонимен

преди 12 години

леле КОЙ ГО КАЗВА !!! МОНКЕЙДОНИЯ - ЧЕ УМРЕ

110

до 132

преди 12 години

Доста логично обяснение , браво.

109

кико

преди 12 години

макетата са си циркаджии от край време

108

или

преди 12 години

нищо не става от тези макета

107

Анонимен

преди 12 години

Турция и турските терористи са заинтересовани да се дестабилизира България и Македония, хвърлят яки пари за хиляди джамии и обучение в Корана, отмъщават на Израел за турските рибари и удрят българския туризъм по морето! Ситуацията с Иран и Сирия в момента е идеална за това! С един куршум - три заяка! На тях много им "приляга" този почерк!

106

Анонимен

преди 12 години

Когато се говори за човешкия прогрес се започва от онези народи, които първи са започнали да се занимават със земеделие. Казвам го ,защото мнозина не правят разлика между труд, религия, етнос, манталитет, начин на живот. Нека някой да ми отговори на въпроса: виждали ли сте някога потен и каталясал от работа евреин да натиска ралото след клетите добичета в последните хиляда и петстотин години?! Не сте. Виждали сте други представители, но нито един от този народ. Така. Сега ще скокнат апологетите и цялата банда г***близци и ще ревнат в един глас: Защото те са по-умни от вас! Защо да работят, като вие можете да я свършите тази работаПоука: Щом те са по-умните, значи ние сме тъпанарите. Защо тогава сме седнали да разсъждаваме за туй-онуй, като това не е наша работа?! Хайде там, след Белчо и Сивушка

105

Вярващ

преди 12 години

Огладняха хората и единственото им опование остана Бог. Ако направим паралел между религиозните водачи, православните ще загубят. Съвсем малко са примерите за безкористни духовни бащи. Останалите са се отдали на печалба, търговия и рекет. Нищо друго не мога да нарека сумите поискани за последно опело например. Попът взема повече от плочкаджия за същото време. Ако си вярващ, това е обида за вярата ти!

104

24

преди 12 години

Не ни трябват тези турциТрябва ни единен народобединенс една религияродно производствовноса да се намалявародна култура

103

Niakoi

преди 12 години

А бе вие от АТАКА се по фанатизирани от колкото радикалните ислямисти. Имате си вашия Алах и той се казва Волен Сидеров. Добре че ще има избори скоро, за да разберете на тях, че сте една шепа водени от фанатичната ви представа за патриотизъм изразяваща се в това да се правите на фашисти, да се биете по митингите и дрънкате глупости по форумите.

102

Анонимен

преди 12 години

116-ти коментар отразява много вярно нещата. Българските турци и мюсюлмани не са проблема на България, проблема са партии като ДПС , Атака и другите пишман патриотични партии и организации, които са пълни с доносници и бивши агенти. Те живеят от страховете на хората и ни баламосват с темата за етническия мир и други клишета, а единствената им цел е да са на държавната хранилка.

101

Анонимен

преди 12 години

Верно ли се ислямизираме? Е ДОБРО УТРО!

100

Анонимен

преди 12 години

Истина е, че обикновените мюсюлмани в БГ са кротки и работливи хора и са част от нас (в миналото са си сменили вярата, къде насила къде от интерес). Сега обаче са заплаха защото са простодушни и се водят по акъла на ходжи фанатици и хората на Доган, а и по турски и арабски емисари. Има и такива които не се връзват но са малко. Повечето вече са започнали да се отделят и да се влияят от фантиците и тяхната пропаганда. Така е било и в Босна преди 60-70 г. и македонците са били българи.

99

Анонимен

преди 12 години

Макетата толкова глупости са наговорили до момента, че вече никой не обръща внимание на лумпенските им бъртвежи