462

qwds

преди 11 години

Сега е в рая с цяла дузина девици около него

461

koko

преди 11 години

Абе др.Ц.Цветанов - този ако е камикадзе ,ти хващам бела мечка.Май немате идея какво е станало - и - хоп лепим снимки в нета

460

бсикл

преди 11 години

лошо много лошо нали?

459

КАДЪР ОТ --СОЦА

преди 11 години

Учих 5 години ,после още 3 ,и накрая 3 години --практика ,....все в МВР!"Пенсионираха" ме ,щото съм бил ---комунист /ама на книга/......,БЛАГОДАРЯ ЗА ---БЕЗПЛАТНОТО ОБУЧЕНИЕ!Изводът :Със--- 45 дневен курс ,не се става полицай ,а кадър---Калинка !

458

Драго

преди 11 години

Обаче тоя до конец е проучил и изпипал нещата,маратонки ,,Адидас,,и идеално се вписва в Бургаската среда,изобщо няма как да се усъмниш че е камикадзе.

457

Дюнерджия

преди 11 години

В момента в София се провежда Европейско по баскетбол за младежи до 20 години.... Участва и отбора на Израел :) Някой да знае къде са отседнали че тука един приятел ми прати един по големичък пакет от Палестина да им го предам като подарък за Ханука?!?! Незнам какво има вътре.... само чувам че цъка някакъв часовник!

456

Анонимен

преди 11 години

Това е Ащън Къчър бе, дошъл е инкогнито в БГ, дегизиран, да се попече на Сл. Бряг

455

Анонимен

преди 11 години

Да го дадат по-отблизо.Ако е ***,значи е иранец

454

а доклада

преди 11 години

Ето вече никой не говори за доклада. Бум бум, и евро съюза забравиха.

453

Хм

преди 11 години

Е добре де,в този им вид на снимките,как да го разпознаеш,едва ли една седмица е ходил със същите дрехи и раницата на гърба.Аз такива всеки ден ги виждам,ама лицето трябва да се види,ако толкова нямат техническата възможност,какво ни будалкат.

452

bojo

преди 11 години

Lukanov I druk pat Sam vi chel tapite komentari,spored vas kak bi triabvalo da izglejda ed in terrorist?

451

Анонимен

преди 11 години

А вие какво искате да отиде да взривява автобус с брада до корема и тениска с надпис "Идвам да изтрепам израелците!" Това може и да не е той, но пък и не очаквайте този, които го е извършил да прилича на арабин... -----------------------------------------------Не мисля, че ще го направи с толкова дълга брада, защото няма да се вижда надписа на тениската. Сигурно и този затова не е с брада.

450

AVA

преди 11 години

Ако става въпрос за фигурата в центъра ( защото има и един в ляво със синя блуза), ТО ТОВА Е МОМИЧЕ!!! Какъв арабин, какъв терорист!

449

ДО 552

преди 11 години

От къде толкова ---акъл ?---НЯМА КОНТРОЛ в Бг,НА НИЩО И НИКЪДЕ ---,ЩОТО НЕМА КИНТИ ЗА ТОВА ,РЕЗУЛТАТЪТ Е НА ЛИЦЕ!

448

колко е просто в Бг

преди 11 години

Даваш багаж ,на шофера ,за да го закара за човека ''Х'',само с/у ---5 кинта /,а шофьора как да провери багажа ,....и следва ---БУМ!

447

а онези двамата?

преди 11 години

На мен ми се струва, че и на влизане и на излизане уж небрежно си разменят погледи с онези двамата отляво- също с раници. Защо не ги открият и проверят и тях?

446

И един мармот..

преди 11 години

Шофьора е див мюсюлванин от Якорудско село, даваха семейството му никой не може да говори български..А кой набедиха - някакъв бял с вид на метъл ;))Работата намирисва яко !

445

мосад

преди 11 години

Този е американец или евреин , но твърдо не е арабин , според мен се касае за програмиран терорист .

444

Анонимен

преди 11 години

Този от снимката може и да е родно производство по ислямски патент! Четейки коментарите тук се притеснявам,че почвата в БГ е подходяща и за други такива бодливи сортове!

443

ДО КОМЕНТАР 533

преди 11 години

Напълно съм съгласен със теб! Тази война НЕ Е НАША... НИКОГА НЕ Е БИЛА... и се надявам НИКОГА ДА НЕ СТАВА!!! "Зорлем" Израел и САЩ се опитват всячески да вкарат полвината свят в някакъв направен от тях конфликт със Иран и Сирия!!! Много *** и долна работа! Този на клипа по скоро да е израелец отколкото арабин! Като толкова искат... Да ходят да си се гърмят по Палестина и Израел! Никой не им пречи! Това там и без това НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ,защото всички знаем държавата Израел КЪДЕ Е "ПОСТРОЕНА"!