307

морски

преди 11 години

По-голямата част от българите мразят евреите,на запад също е така,но никой не го признава открито.Този атентат е следствие от външната политика на България до сега.

306

Анонимен

преди 11 години

Има силна политическа воля атентатът да не се е случвал. За всичко друго са виновни предишните правителства

305

а

преди 11 години

Смешен си Бойко!

304

Срико

преди 11 години

само Сидеров е спасението!

303

Анонимен

преди 11 години

аве Бойколе, вие някакви си братя Галеви оставихте да се изнижат необезпокоявани от тая държава, та бомба ли няма да пуснете през границата?? Много замислен провокативен ход с участието на български граждани, според мен...те американците се натресоха, камо ли ние! мен като български граждани не ме интересува кой си пръснал мозъка, а КАК е внесен взрив в автобус на охранявано летище?!?!

302

365

преди 11 години

тази снимка едва ли показва камикадзето. Просто показват един от убитите, няма как да се докаже, че е той,търсят си жертва

301

външна граница наЕС

преди 11 години

Нямаме подготвени ,образовани и компетентни ---КАДРИ,нямаме кинти,нямаме съзнание ,нямаме добри управници,в държавните институции се ШИРИ ---ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГАША---,престъпниците,политиците и *** се ЛАНСИРАТ от СЪД. СИСТЕМА ,..........ТЕ СА --НЕДОСЕГАЕМИ и ИМАТ ---ПРАВА ,всички останали в Бг ,имат само ----ЗАДЪЛЖЕНИЯ!---ТОВА Е ---РЕЗУЛТАТЪТ след 23г.преход !Не можем да се отървем от *** ,МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ---ДУХОВНОТО ----САМО в Бг!

300

hf

преди 11 години

Бате Бойкооо, осъзнай се, щатите и израел те пързалят както си искат!

299

до ДАНС

преди 11 години

А вие какво ще правите, докато ние-гражданите, бдим за врагове? Ами колегите ви от ГДБОП, БОП, и всички други служби, дето даже не ви знам имената? Ще мачкате хора по пътищата, че ви пречат да хвърчите "по задачи", ще охранявате престъпниците да си вършат спокойно работата, ще ни слушате да не би да кажем нещо лошо за премиера?

298

Анонимен

преди 11 години

За обикновен терорист е най-добре да гръмне хотела с евреите вътре.Малко охрана, по-лесен достъп до информация за името на хотела, където са настанени евреите и доста по сериозни щети.А всъщност се прави нещо много по-сложно, където е нужна изключителна организация и охраната дори и слаба все пак я има на летището.Ясно е, искало се е загналите да са само евреи, че недей си боже има загинали руски туристи и руските спецслужби дойдат тук да си правят тяхно си разследване, кво ли могат да намерят.

297

bery

преди 11 години

ima ve4e snimka na kamikadzeto

296

Bob

преди 11 години

Тройната коалиция е виновна. Тези, нали са едни нежни, мислели да взривят клозет с гейове, ама Плевнев не позволил, поради конфликт на интереси :)

295

Анонимен

преди 11 години

Логично е атентаторат да бъде дегизиран,като мним турист за да се слее с общата маса.Трудно би проникнал и останал незабелязан облечен,като бунтовник от Хизбула. Почти е сигурно,че атентатора е получил "логистична" подкрепа (взривовете) на българска територия. Това повдига въпроса дали нашите служби са в час,че в България действа мрежа на радикална ислямска групировка?!

294

дядо

преди 11 години

Бокооо Боко,Великия Наум Шопов би казал по този повод,както в "Граница":"Осрахте ли се? Осрахте ли се? Осрахте се! Сега кой ще ви чисти ***?

293

do 356

преди 11 години

Никакъв отговор не знаеш. Лично съм се обаждал за 2 чанти оставени в центъра на Варна. А това, че НИКОЙ не си е свършил работата се вижда отвсякъде. ЕС го казва, Атентатът го казва, престъпността го казва. Не го виждате само гергерастите и то щото искате да лапате и лапачката ви е замътила погледа!

292

да ама не

преди 11 години

щеше да е смешно, ако не е страшно- държавата е без никаква защита, всички сме изложени на огромен риск, службите се занимават с интриги и далавери ,политиците- също.Оставени сме на вълците. Само не ми е ясно Европейския съюз, на който се явяваме външна граница, как ни търпи-тия не знаят с кого си имат работа и ни пишат докладчета с препоръки-то институции им, и в доклада го пише-воля няма

291

Анонимен

преди 11 години

Може и българин да е атентаторът, както знаете у нас народът мрази евреите, голяма част от коментарите са доказателство за това.

290

ДАНС

преди 11 години

.Предупреждението за атентат срещу израелски туристи в зимните курорти е свършило работа и са били взети необходимите мерки. Не винаги обаче може да се реагира на време. Тук обаче всички са специалисти по атентати, взривове и т.н. и дават умни мнения как никой не си вършил работата. Я да ви питам - ако видите оставена чанта на улицата колко от вас ще предприемат нещо? Или съмнителен човек - ще се обадите ли някъде? Отговорете на себе си, аз вече знам отговора...

289

до 350

преди 11 години

Кажи ми къде да се видим, за да видиш дали е само пред компа!

288

Newsflash

преди 11 години

Атентаторът е БЯЛ МЪЖ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ с /подправена?/ американска шофьорска книжка... сещам се за Лий Харви Осуалд...........