1315

Голата Истина

преди 11 години

Какво става с атентата?Простаци чалгаризирани селендури-това е отговорът. Разтояние от Земята до Луната. Прости селяни без никакво бъдеще-добре дошло за диктатурата Герб.

1314

Анонимен

преди 11 години

Да не е дал някой една чанта на шофера да му я закара до Сл.бряг за 5 лева

1313

Анонимен

преди 11 години

boiko reji lemtata kaji si tejkata duma.xaxaxaxa

1312

3 та световна

преди 11 години

Българска работа, карате се за глупости, там хора умряха, вие тука ДПС, Турция, Герб

1311

Вагнер

преди 11 години

Поредния ционитскки номер.............................усобствения си народ да избиваш,от гроба на умрелите такса да вземаш, дорде има живи роднини да плащат.Що за хора са това?

1310

72620

преди 11 години

Бог да ги прости загиналите и вечна им памят ! Виждам много коментари за трагичния инцидент , но истината е една : сетовната общност трябва да престане с криваразбраната си толерантност към пан ислямизма и фундаментализма . Крайно време е потоците и свободното движение на ислямисти и мюсолмани из еврозоната да секне . Джамиите в германия , франция и у нас да останат в историята . Да се забранят всички религии освен християнството . Крайно време е Ранпой и нашият Рънпой да разберат че ислямизма поражда агресия и тероризъм спрямо християнството и юдеизма . Крайно време е САЩ да осъзнаят грешката си за създаването на Косово . Оставането дори и на няколко семеиства мюсолмани в ЕС е като тлеещ въглен в купа сено . Не трябва да лицемерничим и да се правиме на демократи , от чиято демокрация полза има само терора на ислямизма . ЕС трябва да затвори границите си за бежанците и туристите от близкия изток . и накрая нека помолиме милата на всички нас Данчето Фандъкова да спре аудиото от джамия баши , а премиера , от цялата страна , защото нека знаят че воят им е призив за това което се случи в Сарафово . Г-н . Премиер , не се страхувай от Турция , Косово и Хашим Тачи . ЕС , Израел и Русия ще ни подкрепят , а Данчето нека и утре разреши на дюнеркебапите да протестират пред Руското посолство !Бесен съм !

1309

До 666! СУПЕ

преди 11 години

Първо се научи да пишеш правилно на български бе ***,тогава си пиши *** коментари !

1308

@@@@

преди 11 години

Nali iskahte svetovna izvesnost? Eto vi svetovna izvestnost! Ah dqvolat, dqvolat kra4i tam nalqvo-nadqsno bez da sre6ta nikakva saprotiva. Sueveren narod. Ujasno. Jalko za zaginalite nevinni hora do6li na po4ivka! RIP

1307

Вагнер

преди 11 години

На бас,че никой няма да поеме отговорност за атентата!

1306

До 1679 666! СУПЕР

преди 11 години

Първо се научи да пиеше правилно на български бе шматка,тогава си прави малолумните коментари !

1305

жалко

преди 11 години

Съжалявам хората, които са станали жертви. Израел ще си извлече ползите от тази трагедия, както вече разбрахме, за България ще останат негативите, както винаги е било.Яд ме е, че България бе въвлечена в чужди гадни интереси и конфликти.

1304

Делник-Празник

преди 11 години

Ако автобусът беше пълен с политици,щяха да обявят днешния ден за официален празник

1303

До 1663

преди 11 години

Може и да си прав...наистина може Турция да има пръст в този атентат...а инак набедените отричат да имат пръст....

1302

Анонимен

преди 11 години

загинали геройски за родината играещи хазарт в бг казина

1301

Анонимен

преди 11 години

Преди девети един евреин отива да се запише член на комунистическата партия. Приели го радушно, записали го и му дали една пачка позиви да ги разпространява.Върнал се вечерта евреина и носи обратно над половината позиви.- Какво става другарю, полиция ли имаше, та не можа да ги разпространиш?- Абе, я се опитай ти да ги продаваш тия позиви

1300

Серж Съселов Гейов

преди 11 години

О-С-Т-А-В-К-А !!! Ууууууууу!!!Бунт !!!Викам предсрочни избории да идва другаря Доган с черпака да ви раздава порциите, мили ми български патриоти, защото вие само него си заслужавате, а в това, че ГЕРБ са виновни предполагам никой среднотиквеночугунен другар не се съмнява!

1299

Серж Съселов Гейов

преди 11 години

Другари, братските САЩ и Израел трябва да бъдат защитавани из форума, а не Иран и терористите! Внимавайте какво пишете, че другаря Кутев следи и реже от заплатите!

1298

Серж Съселов Гейов

преди 11 години

"В Израел: Експлозията в Бургас е от бомба"ГЛУПОСТИ !!! 100% сигурно е, че ГЕРБ са направили атентата за да си вдигнат рейтинга. Няма и капка съмнение, доказателството е, че при нашите *** и *** нямаше никакви атентати.

1297

6

преди 11 години

За туй якоглавство земятас телата им мръсни покрих;сега и на Юда отплатадостойна да дам аз реших.И викна на двама войника: Убийте туй куче сега! Изви се ханджар над мръсника,отфръкна глава от снага.

1296

Серж Съселов Гейов

преди 11 години

Другари, ние сме за САЩ в момента и за Израел, а не за терористите, нали?!?! Да не се обърка някой, затова припомням!И да не забравите, че ГЕРБ са виновни !!!!