155

АНОНИМНА

преди 11 години

Когато управляваше тройната коалиция имаше един депутат *** от ВИДИН който краде и уреди цялата си рода.СТАНИШКО и аверите му си мълчаха и всичко отиде в седма глуха.Не съм за ГЕРБ но най после да видим и ние арестуван депутат за корупция случайно или не, но това е факт.

154

Послание

преди 11 години

Посланието на ГЕРБ е:- Вижте колко сме честни и собствените си кадри арестуваме, а тези лоши хора от ЕК само ни обвиняват, че сме мафиоти !Кой ще повярва? Има все още доста *** в България, които да повЕрват.

153

Анонимен

преди 11 години

Така е като не отчита взетото своевременно на ББ ..........

152

Анонимен

преди 11 години

Оставка за мутрите от герб!

151

Анонимен

преди 11 години

Иван Йорданов Божилов - да точно същият, който "помагаше" с чувалчетата с бюлетините и впоследствие се заканваше със саморазправа с журналистите, които са го снимали.Същото това *** е член на комисиите за жалбите, нали се сещате кой ще Ви чуе ако се оплачете.

150

Анонимен

преди 11 години

Добре, а другите крадци, лъжци и изменници, заради които няма да влезем още 100 години в ЕС? Ако изключат Боко, Г-н Цвък, прасето Фидосова, какво ще остане в тая мизерна партия? Имам в предвид освен ненормални, промити мозъци като СТРАНДЖАТА.

149

Батко ви ББ

преди 11 години

обичаите си политиците Герберчета бесепарчета седесарчета сите са КОМУНИСТИ сега бегом да си вземете заплатите от 300 лв или пенсиите от 150 лв и да слушкате

148

Нещастници

преди 11 години

175 години се навършват днес от рождението на един човек... поне една статия няма ли да пуснете или сте еничари и ни занимавате само с циганоиди като този на снимката!?

147

до 152

преди 11 години

Абе кратуно ,...да пустее ли ?Ти били го взел ,за да го разтуриш и оставиш на клошарите!ФЪФ -Бг не се дава да се направи нещо ,а само се руши и изоставя !Който има възможност нека да прави ,да строи ,а не да съсипва!

146

Deko

преди 11 години

До 159/*** и ***-ами долу горе толкова се събира. Партията на *** е създадена 1891 г. Това че си променят името периодично, не може да ги скрие че са комунисти. Бивш комунист и бивш *** просто няма.

145

Анонимен

преди 11 години

Тоя какви притчи може да каже!Ама ще получи сигурно инфаркт и ще последва бирите.Гербофили ,ами вие си знаете вътрешните ..на какво пак се опитвате с изцапани *** да се изкарвате велики.Можеби 10-20 некадърник в тая "Партия"

144

Copy-Paste

преди 11 години

Как не ги е срам да се изкарват недооценени,а били свършили много работа като няма осъден нито един от грабителите по време на прехода всички те са или на воаяжи в чужбина или в гробищата/но наследниците им са милионери и никой не ги закача/.Какво прави МВР арестува и съдят разни дребни рибки/кой откраднал кокошка,кой две,а техните далавери в продължение на 23 години какви ли не бяха то с апартаменти ,с контрабандни канали,с приватизационни сделки ,с фалити на банки и застрахователни измами и т.н. си останаха ей така някак си не видяни и неразбрани/.През всичките тези 23 години ние ги гледахме как крадат нагло и безнаказано от нас,а те ни убеждаваха че вървим към светло бъдеще и за това трябва още малко да затегнем коланите.Но след 23 години затягане вече няма накъде .Този път и господарите им от ЕС им го казаха,защото то нашето мнение никога не ги е интерисувало,че хората били недоволни,че живеели тежко няма значение важно е да ни хвали Клинтън,Уорлик,Меркел и не знам си кой.В другите т.нар.финансово нестабилни държави правителствата работят в полза и за одобрението не на външните фактори,а на народите си и за това в тези фалирали държави хората продължават да живеят 100 пъти по-добре от прехвалената ,но с с мизерно съществуване България.И нашият умен премиер тръгнал да се хвали с мизерията и да учи западноевропейските народи как да затягали коланите/това само един човек без представа за икономически знания,но и без морал може да го направи/не че не му се смеят в лицето слушателите на лекциите.Изобщо \\\"всички\\\" управляващи през тези 23 години ни крадоха и си живуркаха за наша сметка,а ние в устрема си да оцелеем като че ли нямахме сили да обръщахме внимание на дребните им лъжи и хитрувания и махахме с ръка и с надежда чакахме да дойде най-после нещо по-добро но то все не идеше. Сега с този доклад им го показват много ясно че в Европейското семейство към което поне на думи се стремят се цени не лъжата ,лицемерието,угодничеството и големите приказки ,а делата .Изобщо време е и ние да се усмихнем през сълзи и да им покажем/както им го показват от ЕС/че са назначени от НАС и трябва да работят за нас.

143

Анонимен

преди 11 години

Братя Българи...спасението е само едно!.....Наближават парламентарните избори....да направим като сърбите! Пълен бойкот на последните...идете и си направете бюлетината НЕВАЛИДНА,ЗА ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯТ С ГЛАСА ВИ! САМО НОВИ ЛИЦА НИ ТРЯБВАТ! ТЕЗИ СЕ ИЗЧЕРПАХА... ЗА 23 ГОДИНИ ПРЕХОД ДОКАЗАХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ СТРАНАТА! КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,А НА НАС СА НИ ОПРЕДЕЛИЛИ ЛИМИТ ОТ 500 ЛВ. ЗАПЛАТА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ! АЗ НЕ ИСКАМ ТАКЪВ ЖИВОТ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ!

142

Истината за БГ

преди 11 години

Ив. Костов: Неграмотният е министър-председателят, защото това е негова любима теза. Той е чудовищно неграмотен. Не може константа, пак да повторя това, това го учат децата в трети клас по аритметика, константа не може да предизвика покачване цената на тока.

141

Кайо

преди 11 години

до 148:Те и горите са опитаха да ни застроят, но като се вдигнахме и веднага им запари под опашката и дадоха назад, сега трябва да излезем и да протестираме за тока и за отказа от АЕЦ Белене, както и за хиляди други неправди срещу българския народ! Очевдино само като им затворим булевардите им отваряме ушите!

140

Анонимен

преди 11 години

младежкото БКМС /Бойковски комсомолски младежки съюз/ колкото и да се мъчат да покрият насраното със сняг няма да стане снега като се стопи лай.... пак ще се появи , че и замирише

139

Анонимен

преди 11 години

Време е прокуратурата да започне да слуша и лови и другите (няма значение от ГЕРБ, ДПС или БСП или СДС), пример: депутата от ГЕРБ - Иван Божилов - Печката (бивш боксьор-рекетьор) в р-н Надежда, София, за придобиване на апетитни магазинчета в подлеза м/у Президентството и Министерски Съвет или всички депутати най добре!

138

Анонимен

преди 11 години

СТРАНДЖА, стига се кри зад анонимни, Дани и т.н. Всички ти знаем репертоара и тъпотиите, айде няма нужда...

137

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 153, Да, така е!!! Наистина театърът от страна ГЕРБ продължава с пълна сила! Как пък точно на същия ден, на който излиза доклада, те толкова удобно хванаха един от своите?! Има сега да си лъскат имиджа с това фиаско!!

136

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата да продължи да "дебне, следи, слуша и чака" и останалите 120 депутати от ГЕРБ до тяхното залавяне. Предполагам че няма да им трябва повече от десетина дена до окошарването им.