201

Кайо

преди 11 години

Много хубаво са го казали Брюксел "Липса на посока на политика", само за енергетиката имат ясна посока в политиката, ликвидираха я с отказа си от АЕц Белене! Сега остава ние да се преборим и да определим посоката на енергийната политика в Б-я, защото нито един управляващ не се сеща за нашите сметки за ток или по-скоро не му пука!

200

КуРти

преди 11 години

Критики, критики, критики............ Тикви, Тикви, Тикви.............. мила родна картинка......

199

Ха ха хаааа

преди 11 години

Чета и виждам че тук се очертава движение на лудите ако марио не си поства с няколко ника. На лудите им е простено!!!

198

До марио

преди 11 години

Брат вземи си хапчетата и си почивай в жегите.

197

До 223 Марио-37

преди 11 години

Здрасти приятелю Марио,Аз съм д-р Бодуров от Бургас, ветеринарен лекар. Подкрепям те напълно. Четейки твоите писания оставам с едно впечатление, че и двамата сме падали от магарета, като малки. Аз и до днес ходя с две леви обувки, при това различни. Сигурен съм, че и ти ходиш така. Как си приятелю, понасяш ли жегата ?

196

Ха ха хааааа

преди 11 години

Сър - гея е време да се изходи по въпроса. След мего ще очакваме костов и доган и ще се чидиме кой ръководи мафията в България и кои ги подкрепя.

195

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Искам да попитам... - какво става в първичната партийна организация на село Ковачевци... - има ли сблъсък на идеи...Ееееей, отървахме се от тоя ***!!!...

194

ROBEEN

преди 11 години

Евродокладът: Напредъкът нищожен, мафията управлява, т.е. УПРАВЛЯВАНИ БОКО ТИКВАТА

193

До тъп и прост

преди 11 години

Направи запитване до дс по тези въпроси. Там си с връзки ще ти обяснят и може да се вдлъбнеш от простотия

192

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Марио, пиши само от свое име... - не е почтенно!...

191

Анонимен

преди 11 години

Mutkata vi pajna, drugari!

190

Професора

преди 11 години

до 209 не очаквай ново увеличение на цените на ток и парно,ако Цветелина Бориславова реши да отвори още няколко зелени парка и ако на Златев му се стори малка печалбата.Очаквай полицейски репресии и подслушване на критиците на Герб,а аз лично очаквам вече и барети на вратата.Очаквай платени медии като бтв и онази *** Бареков утре да лъжат и манипулират.Очаквай и Герб да пробват да фалшифицират изборите,защото знаят,че никой не им вярва.Но и ние го очакваме и няма да го допуснем!НФСБ!!!

189

Ехооо миленче

преди 11 години

Отказваш цигарите, в цикъл си или си разочарована от мъжете та ти допада лудия Марио? Ако кажеш и премиер ще го направим? До сега сме имали *** премиер, геи премиер, комарджия премиер но, луд никога.

188

тъп и прост

преди 11 години

до СТРАНДЖАТА7.Отправял ли е ББ сексуални намеци към малолетна-14 годишна - Сесил Каратанчева ??8.Кога ще бъде построена така шумно обявената в началото на мандата на ББ писта за Ф 1 в Доброславци - то бяха шейхове то беше чудо ???9.Какво стана с визитата в Катар ???10.Какво се останови от разследването на ЦЦ за 6 апартамента - парите са дадени от родителите на жена му - а те като пенсионери от къде ги имат ???

187

Тихомир Томов

преди 11 години

Каквото ида пише на тази чернова , не е страшно за управляващите , защото тя е от мека хартия . Виж оригинала е от гланцирана и няма да има удовлетворение като се усамотят при запознаването с констатациите .

186

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

АЗ СТРАНДАЖТА, АЗ ДЪРТИЯ МИЛИЦИОНЕР., А СЕГА *** НА ББ И ЦЦ ОТИВАМ ДА ВЪРТЯ BLOWJOBS НА МОИТЕ ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ ДЕТО ЩЕ ЗАГРОБЯТ МИЛАТА МИ ТАТКОВИНА - БЪЛГАРИЯ ! КАКВО ДА СЕ ПРАВИ , АЗ СТРАНДЖАТА ДЪРТИЯ МИЛИЦИОНЕР ВИНАГИ СЪМ СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ....ХАЙДЕ, ЧЕ ЗАКЪСНЯВАМ, А ТРЯБВА ДА СИ ИЗМИЯ ЗЪБИТЕ И ДАЯ СИ ИЗППЛАКНА УСТАТА... :)

185

Професора

преди 11 години

ДО *** и простУбедих се ,че хора като странджата трябва да се подминават без коментар.Независимо дали са слабоумни или платени целта им е една.Не да спорят с аргументи,защото такива нямат,а да отклоняват общественото мнение.Те са буферът,който отклонява натиска от управниците към маловажни теми.

184

тъп и прост

преди 11 години

пак до СТРАНДЖАТА:3.ЗАЩО ОБЯВИХТЕ ВДИГАНЕ С 20 % НА ЗАПЛАТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ,на другият ден съответно съобщихте че няма да се вдигат???4.Излъга ли Бойко Борисов за Мишо Бирата - както си призна самият той - говорил е с него , а първоначално отрече ???5.С какви пари се строят участъците от АМ Тракия ???6.излъга ли Борисов за АЕЦ Белене - миналото лято ни убеждаваше че това е стратегически обект - сега вече се отказа от него ???

183

Боян

преди 11 години

Добре, критики към правосъдието. Независимата съдебна власт демек. Какво да направят Боко, Серго, Доги и Командоре по въпроса? Те нямат право да се месят, ако ще и да се обединят сите. Проблемът е в юридическата мафия, която така е организирала съдебната практика, че да има много място за подкупи и угодни решения. Откакто оправдаха Стависки, нищо не ме учудва като съдебна практика. Европа може да си пише доклади още 100 години, но трябва да ги праща на съдиите, адвокатите, прокурорите и прочее.

182

Анонимен

преди 11 години

Кактовиждам другарите изпадат в нервни кризи. Да очакваме ли атентати по храмовете?