66

....?

преди 11 години

Кои ИЗНЕСОХА ---кинтите си/НИ/,в чужбина :---И.Й.Костов ,Р.ОвчЪ.,О.ДонеФ,Любчо Путк.та,Хр.БисероФ,бат ПетьоСтояновия,Стефча Софиянски,братя Галеви ,Таки,Маки,крал Киро/със съдействието на Съд.система и Бг държ. институции--МенТа Стоянова,....и още ,и още!Народа ***,.... ГОЛЕМИТЕ МУХИ!

65

амчи

преди 11 години

ПРАВ е Костов! Подписвам се на 100% от написаното и казаното от него. Колкото и страшна снимка да му слагате и пропагнада да водите - истината е че и след ГЕРБ и ББ, Иван Костов си остава най-усппешния Премиер на БГ. Дай Боже народа пак да гласува масово за него, че белким БГ тръгне напред към Възраждане!

64

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Нещата се влошиха, защото *** никога не са и подозирали, че ще бъдат изхвърлени завинаги от властта и сега хапят ожесточено... - дори Гоцю и Станишев бяха решили да си подават топката като *** и Митя...

63

Драго

преди 11 години

Както винаги точен и ясен, но трябва да има насреща хора ,който да мислят с главите си , но за съжаление тези хора стават все по- малко в нашата страна.

62

мислещ

преди 11 години

Както винаги , Иван Костов направи умен и точен анализ на последните събития . Но , за да го разбереш се иска мозък , нещо което липсва на хората бълващи простотии по негов адрес и величаещи неграмотника Борисов .

61

нали!

преди 11 години

---20г.,си щракахме с пръсти ,харчехме,алкохол,дрога,силиконови джуки,цици,безхаберие ,НЕГРАМОТНОСТ,продажни Бг ---институции продали се на *** ,недосегаеми политици и техните работници---***,защитени престъпници от Съд. система..........А СЕГА ----О ,ЛЕЛЕ!?КИНТИТЕ СВЪРШИХА,.......НЯКОЙ "ДРУГ" ОТНОВО ЛИ НИ Е ВИНОВЕН ?

60

Анонимен

преди 11 години

това на снимката Костов ли е или цар Киро

59

до 53

преди 11 години

Много си точен ,така е!

58

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Вчера ГЕРБ най-после се сдоби с алтернатива... - е, разбира се още твърде малка, но се надяваме скоро да порасне... - СДС без Иван Костов...

57

...?

преди 11 години

И.Й.Костов е политик,за ----РЕЦИКЛИРАНЕ!

56

до 53 от 46

преди 11 години

Веселяк си ти оптимисте, веселяк. Когато чистиш един *** има два начина: 1. Влизаш с маркуча и силната струя и изчистваш на бързо всичко грубо, после вече полека изчистваш и по дребното - това се прави в началото на един мандат или2. Влизаш и започваш да чистиш от единият край бавно, но методично, това се прави през цялото време, също не се вижда.А тези влязоха пуснаха един вентилатор, разхвърчаха се ла.на на всякъде и бутнаха тук там. Това не е начина. Айде със здраве да си ги ползваш

55

ЕС

преди 11 години

Благодарение на ТАЗИ Съд. система ,лицето ---И.Й.Костов,''БАЩИЦАТА на КОРУПЦИЯТА"---- НЕ Е В ЗАТВОРА !

54

Патриот

преди 11 години

Кога ще изчезне от политическата сцена този човек ! Разгроми СДС, неговите съпартийци напълниха джобовете си, а той плямпа ли плямпа врели - некипели.СДС ще възкръсне след ерата Костов !

53

има изход в Бг

преди 11 години

Да се забранят всички политически партии в Бг, и да НЯМАТ право на глас ЛИЦА ПОД 21годишна възраст,и----НЕГРАМОТНИТЕ!Така е било в Бг през 1934-1941г.,и за това Бг е била най-добре ...!

52

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Иван Костов е най-големият длъжник на държавата... - освен за ония 20 /двадесет/ милиарда леваот приватизацията - много е задължен и на съдебната система...

51

gtf

преди 11 години

Костов е прав,за пореден път доказа, че е може би единствения политик с ясна позиция и подкрепено с факти мнение. Но хвалбите и суперлаивите спират до тук, щото помним кой разпродаде градената с години от нашите баби и дядовци...

50

ДО ---38

преди 11 години

АЛООО,вземи си го на гръб ---И.Костов ,и си го занеси в къщи ,.........за да те набие ---жена ти!

49

Анонимен

преди 11 години

Продължаваме със стари *** нови бардаци да строим. Докато не почнат народните избраници да изпълняват конституцията и да гласуват по съвест, нищо няма да се промени. Който и да е на власт все това ще чуваме, докато политическата класа не се осъзнае, че не е в парламента, за да ***, а да защитава интересите на народа.

48

optimist

преди 11 години

до 46 - на сегашните им предстои тежката задача да изчистят една тоалетна, в която е ходено по голяма нужда 20 години без да се поддържа. Както виждаш е *** и вони здраво!

47

дУ 38

преди 11 години

В чужбина ,другарЮ ,....в чужбина !Вчера ли се роди ....?И още :В момента 5 човека въртят ОЩЕ въртят парите на СДС ,във фирма ---СДС-2,....А ТЕ СА:--И.Й.Костов,Петър Стоянов,ХРИСТО БИСЕРОВ,Надето Нейнска,и дъщерята на ---Ал. Божков /покойник/,по-късно изгонена от Недето Нейнски от тази фирма !А ЧЕСТИТО ,....А ,МЕРСИ ,........ЕГАТИ И ДЕМОКРАТИТЕ ?КъДЕ ВИ Е ---ЕЛЕКТОРАТЪТ ........ОБЩО ----2%....?