73

djani

преди 11 години

Гарван, гарвану...Условно, за чисто съдебно минало. А рушветите, които не са документирани, парите и намерените ценности? Поредната колекционерка на бижута и финикийски знаци съв съдебна тога ли? Боже, каква смрад, какъв *** е българския съд...

72

Анонимен

преди 11 години

Това са хората с най големи заплати и привилегии,за тях криза няма - а вижте-правят квот си поискат и никой не им търси отговорност-но всичко си има край...

71

Ами тя

преди 11 години

си е на голяма далавера , заработва 90 хиляди взимат и 10 хил това си е плоския данък май . Ега ти правосъдната система , ужас. Просто бизнеса и вече е на светло.:-)))

70

Анонимен

преди 11 години

QUO VADIS DOMINE ? QUO VADIS ?

69

Анонимен

преди 11 години

loshoto e 95 % ot sadiite u nas sa podobni praseta , kato taq...edno kam edno s onaq - aloo mireee..

68

не син

преди 11 години

С многото изкарани пари си е решила проблема ! Свидетелят се отказал от показанията, условна присъда, малка / за нея / глоба. Според намерените пари е ясно , че " съдийката " е имала дълга и доходна корупционна практика , но поне да сме доволни , че е уволнена !

67

@@@

преди 11 години

А бе хора!!!Тези ни взеха за големи БАЛЪЦИ!!!Каквато и присъда да и дадат ние знам от какво е направила тази гуша,тези бузи и ***...Въпросът е,че като си знаем та какво-ще се промени ли нещо?!!!Още ли има някой,който чака правосъдие в БЪЛГАРИЯ?!!!Държавата е само *** и пенсионери-сещайте се кой ще седна на....

66

Julian

преди 11 години

До 51Абе разсъждавай преди да говориш, кво смъртно наказание те гони?Нали ако има смъртно наказание някоя гладна свинка като тази за една шепа пари може да те прати на разстрел вместо този който плаща, за да обереш пешкира.

65

Анонимен

преди 11 години

Това е политическа поръчка. Цветанов най-вероятно не е чувал името на тази госпожа, което е признак за тенденциозно лошо отношение!

64

Zeitgeist

преди 11 години

В Китай за подкуп глобата е $0.8, точно толкова ти струва куршума. Иронично, но сам си го плащаш!!! И тук трябва да стане така...нямат никакъв страх

63

ЖЕНА

преди 11 години

Търся бизнесмен който може да ми подари 130 х.лева половин кило злато и др екстри......хайде де като чета ми прилича на селска разправия и тази ще раздава правосъдие.Нагла,безочлива и доста устата.

62

Анонимен

преди 11 години

Как да е в затвора след като тия дето я съдят правят същото по цял ден?Аз се чудя как не са я оправдали.Имала любовник бизнесмен дето я рекетирал.Ах милата жива да я оплачеш.. И тя рекетирана и заплашвана му давала пари.Тия що не са в затвора с по 10-15 годишни присъди?Би следвало тази и съдията който е постановил такова нещо да бъдат уволнени и глобени.Чест,морал,достойнство,почтеност?Това не е името на новия порно филм.Карат ги да учат безумни глупости по право а незнаят елементарни неща.

61

и

преди 11 години

Аналия

60

@@@

преди 11 години

Няма проблеми бе!Така дълбоко сме заспали,че каквото и да си решава съдът и политиците ни ние ще го проспим!Иначе не забравяйте да 'уважавате" българския съд(и най-вече да го издържате с данъците си)

59

българин

преди 11 години

"Тогава при обиск в апартамента й на различни места бяха намерени огромни суми 88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато..."И след всичко това - 3 г. УСЛОВНО! Абе, докога ще се гаврите с народа на тая страна господа съдии?!

58

Съдия колега

преди 11 години

Питате защо такава лека присъда и такава малка глоба? Ами колежка е все пак, а и на нас може да се случи подобно нещо, та затова.

57

Анонимен

преди 11 години

БАХ МАА МУ ! ЛОШО !

56

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 11 години

И после пак пишете, че не трябва да има уволнени съдийки от ВСС и смяна на ВСС изобщо !!! Трябва и още как, за да има ефективни присъди и некорумпирани съдии !!! Не знам колко от вас си дават сметка, че това е първото правителство, което се опитва да прави нужните ни реформи в съдебна система, здравеопазване и т.н. !

55

анти

преди 11 години

в затвора трябваше да я вкарат,изписаха и веждите,срам за българското правосъдие

54

Анонимен

преди 11 години

ура ура, добре дошли в България. Все едно не са я осъдили. Това е като да обера банка, да взема 20, 30 бона и ако ме хванат парите си остават за мен и евентуално 3 години условно. Пука, че ми дреме, не влизам в затвора. Какъв Шенген какви глупости.