45

до 53

преди 11 години

Виталий с неговите 2 метра височина успяваше да държи през всичките 10 рунда Арелоа на дистанция,за да не влиза в схватка с него.Даже Арелоа в 7-ми или 8-ми рунд започна да гони Кличко по ринга за да го нокаутирва. Виталий Кличко обаче за мен е най-великият боец и на 39 години му спираше набезите на Арелоа с прави в тиквата му и го укротяваше за момент, но,тоя толкова юмруци понесе в тиквата си и целият беше в кръв и надут и до последно гонеше Кличко по ринга като обезумял.Страх ме е за Кубрат

44

Анонимен

преди 11 години

Тва жиуотно как оцеля незнам...

43

до 54

преди 11 години

Егоистин!Сички ще го местим!Местенето да започне СЕГА!

42

Майничка

преди 11 години

Влизам тука и чакам да прочета повече информация за това как Анонимните хакнаха сайта на ГЕРБ, а какво гледам.... Багата преди месец каза същото, сега отново... и това ви е водеща новина?

41

до 30

преди 11 години

Що говориш глупости, Крис Арелоа е фьйтер играещ на разменни удари и който може повече да понесе печели. На мача с Кубрат ще има сериозни проблеми, вярно че Кобрата удря леко за категорията си, но е бърз изключително разнообразен в играта и много техниче за тешка категория. Освен това треньорският му състав монго добре подготвя стратегията за всеки мач, и добре разпределят силите през рундовете. Общо взето с времето ще направят много добра машина за медали от Кубрат. Пък виждам и акъл му наливат

40

Хайдук

преди 11 години

dnes.bg, кога ще напишете, че официалния сайт на ГЕРБ беше свален от Анонимните?

39

Анонимен

преди 11 години

Аз не гледам медии управкявани от престъпници и затова не знам, какво е казал този престъшник

38

до 46

преди 11 години

Кажи пак нещо за Силвестър, ***. Иначе за тоя бъгата си прав.

37

AK - 47

преди 11 години

Трябва да се се сложи край на мутри и чалга! Хубава държава заслужава повече от тая ***

36

дедо от село

преди 11 години

Каквото повикало и такова се обадило.едно милиционерско *** загазило и голям проблем станало.*** *** с мускъли дето тероризирате народа,а този дето го е намушкал ще го критикуваме дето не го е заклал като свня!

35

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за БТВпто и за Дъмпела ............... все престъпници

34

Анонимен

преди 11 години

Какво образование и професия има този " боец" ,който за мен е чиста мутра? Спорта е до време ,а после или по- точно сега какво ще прави? Какво ще работи? Не случайно огромен процент от мутрите и престъпниците произлизат точно от спортните среди и са бивши спортисти. Велики приказки как било нещо си за спорта ,не минават ,защото всеки иска да яде, а честни пари ,като не може друго освен да се бие , няма как да спечели.

33

Дражко

преди 11 години

Какъвто и да е,дано си е взел някаква поука и промени начина си на живот.Не изглежда глупаво момче.Колкото до европейските доклади-те ще продължават да са негативни.до като подобни юнаци са канени по телевизийте за интервюта и изпращани с аплодисменти.Това е повече от показателно за отношението към "дейноста" им тук!Навън това би било невъзможно!

32

Made in BG

преди 11 години

Значи така... Мене не мъ заколи тоя, ами някой друг, ама няма да кажа кой! Ама между другото, мерси, че държавата ми спаси живота и ме излекува, ама аз ще прикрия престъпника. Даже ще го демонстрирам с интервю по телевизията!!! Това, ако е в някоя СТАБИЛНА БЯЛА ДЪРЖАВА, дали ще се случи??? Тоя го вкарват в затвора ВЕДНАГА! Демонстративен медиен отказ за съдействие на Полицията изооооообщо не е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ама хич даже!

31

ПОТЕН КОН

преди 11 години

ТОС НА СНИМКАТА МИ ПРИЛИЧА НА ***

30

дедо Владика

преди 11 години

АНАТЕМА на всички спортисти взели деино участие за гоноцида над народа!*** гадове милиционерски!АМИН.

29

Анонимен

преди 11 години

до 29Името му е Володимир Кличко,а не Владимир.

28

Лекар

преди 11 години

Младежа на снимката нека се радва на дните които има пред себе си. Не знам кой му е дал фалшиви надежди, че някога би могъл да се върне към активно спортуване. Промените в тялото му след кома са необратими, да не говорим пък за разкъсванията /респективно частична некроза/ на част от сърдечния му мускул. Постижима цел за него би било изкачване пеша до 5-тия етаж, но нищо повече.

27

Анонимен

преди 11 години

Дано не го мушкат повеке този юнак.Но има една стара българска поговорка:"С каквито се събереш,такъв ставаш!"

26

ВЪЗМЕЗДИЕ

преди 11 години

А БЕ МИНВАЩ ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ ГО ВЪОБЩЕ ИЛИ И ТИ МИ СЕ ПРАВИШ НА ММА-БОЕЦ?ТОЙ Е *** И ДОРИ И ПРИЯТВЛИТЕ МУ ГО ИЗБЯГВАТ ( БЛИЗНАЦИТЕ И ДР.).В МОМЕНТА БАГАТА Е НА ПОДЕЯНИЯ-ЪОЙ ЛИЧНО БИ ЕДИН МОЙ ПРИЯТЕЛ ПО ПОРЪЧКА.ТОЙ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН БИЯЧ НА НАРКОТИЧНАТА МАФИЯ-НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ Е БАЩА МУ??????-ШЕФ НА КРИМИНАЛНИЯ ОТДЕЛ КЪМ "ГДБОП" !!!!!!!